Majd viszek helyette másik díszbukót. MEg ehhez valahol van egy páramentes színtelen plekó is, azt is megkapod hozzá ha előkerül.
Ja és mentem anno az MZ-vel ebben a bukóban
Kezd fejben összeállni a következő túránk. Székesfehérvár - Esztergom - Visegrád túra. Indulás kb. 6 órakor, visszaérkezés valamikor este 9 - 10 körül. Táv.: cca 300Km Ez egy rövid kis túra lenne. Még gyűjtöm a lehetséges megtekinthető nevezetességeket, emlékműveket. (hogy a motoros társaim is művelődjenek kicsit)
Hogy hangzik ez a túra szerintetek? Kinek volna kedve egy ilyen rövidke túrához? Berbernek leragasztjuk a gázkarját, hogy ne tudjon nyelezni.
én is jártam így egyszer....
Abán a benzinkutról kifele beállt mellém egy XX, és feltűnően megbámultam, aztán odaszól, hogy kitartás, ő is simsonnal kezdte(CG125-el voltam)
Hali! Bocs :) Remélem ezzel nem sértettelek meg! Nincs nagyon szemem az ilyesmihez, de inkább legyen mentségem, hogy kb a 90. km-em tekertem akkortájt!
Mert csak imitálod a munkát! Tessék munkálkodni valamin. Ha nincs mit csinálni, akkor is. Ez nem Maúnika Shó, meg nem BalázsShó! Dolgozni kell keményen!
Borongós az idő, de hogy senki ne legyen ébren :-)
Krisszke, tegnap nem sukoró felé motoroztatok? Egy valami simson mögött láttam egy yamaha dt sm-et és a faluba értek be éppen. Elég lassan. Én bicajon ültem.
Ja még mindig arra gyanakszok, majd meglátjuk. Ott a amikor jöttünk haza, ugye mögötted jöttem világítás nélkül, akkor töltött, aztán ugye a városban ráadtam, aztán a lövöldén már megint nem volt index. Szóval szerintem nem "enged" annyit tölteni a cucc mint amennyit kéne.
De amúgy meg jót gurultunk, a késést meg majd leisszuk
Majd amikor kérem, akkor kell vissza adni.
Ja és mentem anno az MZ-vel ebben a bukóban