Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd viszek helyette másik díszbukót. MEg ehhez valahol van egy páramentes színtelen plekó is, azt is megkapod hozzá ha előkerül.
Ja és mentem anno az MZ-vel ebben a bukóban
Megfelelő az ajánlat! Áll az alku! És KÖSZIKEE!
Akkor mától elefánt a beceneved!

Amúgy fél Jager, egy soproni és egy kis kóla a Diának zöld szívószállal ha legközelebb megyünk.

Megfelel?

Hálló!

Kamera Itt!
Matska! Bandi vagyok! Jó a fejemre a volt bukód, mit kérsz érte?
Matssss!
Beszélj ThomAce-val. Kamerát keres.
Cserélhetünk vasat. Azzal én se bohóckodnék....
Ez egy kellemes délutáni kanyar laza tempóval, minek reggel 6-kor indulni? Bocs, hogy belevau... ...én kihagyom. Nevezetességeket nézni kimondottan kellemes motoros gúnyában.
Kezd fejben összeállni a következő túránk. Székesfehérvár - Esztergom - Visegrád túra. Indulás kb. 6 órakor, visszaérkezés valamikor este 9 - 10 körül. Táv.: cca 300Km Ez egy rövid kis túra lenne. Még gyűjtöm a lehetséges megtekinthető nevezetességeket, emlékműveket. (hogy a motoros társaim is művelődjenek kicsit)

Hogy hangzik ez a túra szerintetek? Kinek volna kedve egy ilyen rövidke túrához? Berbernek leragasztjuk a gázkarját, hogy ne tudjon nyelezni.
Készülök a nagy balaton maraton-ra (bacajjal Balaton körül), azért ültem cangán.. Köszi a meghívást, ha lesz végre valami csizmám, akkor megyek :-)
Simson.... volt kettő is. Nem önszántamból szabadultam meg tőlük
Nincs bocsánat
Legközelebb motorral gyere velünk szembe, vagy csatlakozhatsz hozzánk is akár.
Szia!

Elvileg még jók is lehetnek, ha lesz érkezésem utánanézek. Köszi!
én is jártam így egyszer....
Abán a benzinkutról kifele beállt mellém egy XX, és feltűnően megbámultam, aztán odaszól, hogy kitartás, ő is simsonnal kezdte(CG125-el voltam)
Hali! Bocs :) Remélem ezzel nem sértettelek meg! Nincs nagyon szemem az ilyesmihez, de inkább legyen mentségem, hogy kb a 90. km-em tekertem akkortájt!
Arra voltunk, és kikérem magamnak! Az nem simson, hanem MZ!
van mit csinálni, azzal nincs probléma, csak így hogy közeledik a 4 óra, egyenes arányosságban fogy a lendületem
Mert csak imitálod a munkát! Tessék munkálkodni valamin. Ha nincs mit csinálni, akkor is. Ez nem Maúnika Shó, meg nem BalázsShó! Dolgozni kell keményen!
a fönököm 4-ig megbeszéléseken ül, szóval ilyenkor van pár perc hogy benézzek a fórumra, amúgy én is tuti munkát imitálnék
Azért látom van időd irni. És különben is, aki lázas az ne a monitort bambulja!
mindenki lázasan, éjt nappallá téve dolgozik
Na mi van?! Mindenki punnyad? Csak egy csaj van talpon e vidéken?!
Borongós az idő, de hogy senki ne legyen ébren :-)

Krisszke, tegnap nem sukoró felé motoroztatok? Egy valami simson mögött láttam egy yamaha dt sm-et és a faluba értek be éppen. Elég lassan. Én bicajon ültem.
Jaaa! Meg lehet hogy az a 12voltos égőcske zavar be a rendszerbe?
Ja még mindig arra gyanakszok, majd meglátjuk. Ott a amikor jöttünk haza, ugye mögötted jöttem világítás nélkül, akkor töltött, aztán ugye a városban ráadtam, aztán a lövöldén már megint nem volt index. Szóval szerintem nem "enged" annyit tölteni a cucc mint amennyit kéne.
De amúgy meg jót gurultunk, a késést meg majd leisszuk
Majd amikor kérem, akkor kell vissza adni.