Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szívesen kiállok veled holnap este egy csocsómeccs erejéig.
Lesz ellenfél... Lányok a fiúk ellen.
khm.... hát izé annyi előnyöm minden esetre van, hogy én vagyok ugye a vendég, nekem igazam van és hát ilyenek , szóval ha nyerni szeretnék ugye, akkor te hagyod magad kicsit . am meg nagyon tudok veszíteni is ha kell .

most pedig jól lelépek, jóéjt neked, és persze minden motorosnak!
Egy meccs tuti belefér
Még a végén én is "komoly ellenfél" leszek
háááát, azért csak belefér majd egy mets ! Amúgy Bandival most egyeztettem és holnap is kilátogatok vele, amennyiben nem jön közbe valami halaszthatatlan! Edzésre viszem, kedden úgy tapasztaltam, komoly csocso 'ellenfelek' is vannak:). Nem utolsósorban szívesen hallgatom majd a motoros sztorikat, amihez nem nagyon tudok hozzászólni, legalábbis nem sebesség terén .
Gyere csak, péntekre ígérkeztek többen is. Biztos lesz kedvük csocsózni is. Remélem nekem nem lesz időm játszani, mert a mesés kiszolgálás annyira lefoglal
Hello mindenki! Péntek este mennék RaceCafe-ba, khm.. csócsózni . Remélem lesz ellenfél . Szombati motorozásotokhoz jobb időt kívánok!
Amit még nem írtam, nagyon jó arcok vagytok! A kiszolgálás mesés!
Akkor figyelem a fejleményeket...
Pénteken, ha sikerül időben hazaérnem mindenképp benézek! Remélem mocival...
Köszi!
Gyere csak bátran,szombatra meg van egy túra bulival egybekötve a részleteket itt is megtudhatod
Jó estét Hölgyek-Urak!
Péntek estefelé lesztek a Race-ben? Szeretnék végre megismerni pár arcot innen... És megnézném az új törzshelyet...
Ha jól látom, ez a Szebek féle hely? Sajna mostanság nem nagyon tudtam részt venni a topic életében, mert munka- és lakásváltással voltam elfoglalva.
7végére tervezett vki gurulást? Szombaton, ha szép idő lesz kéne egyet menni vmerre... Ha benevezhetek egy nem túl hosszú körre.
Szép estét mindenkinek!
Üdv!
Te Beri!A Ricsi kitalált valamit meg kéne beszélni
olyan nincs!
menjünk érted?
fontos megbeszélnivaló van itt!
Vadállat napom volt... ma ithon iszom...
Há Berber,gyeree ide!
Jó a vörösboros kóla nyomom befelé (Hooker)
Egyedül vagyok és unatkozoooom
Hahó!Ricsit kiloptuk a kórházból (megint ), vagy esik egy kis eső oszt meg vagytok ijedve
Grazie, signore.
si señor
Az van a berényin ugye?
Matska!

Téged valahonnét ismerlek! Csak nem a Pc-softban "dolgoztál" ?
Nah, mi ez a punny népek?!
Na az a kettő ott jobbra
oksi
Majd Takker-tól elkérem, mert ő tudja, hogy melyik a végleges, de azért köszi.