Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam,de sajnos igaz!: Idézem:

' Kipróbálta a motort, majd elhajtott vele!
Érdemes figyelni, ha az ember motort akar eladni, s a vevő elviszi egy körre, hogy kipróbálja. Lehet, hogy úgy megtetszik neki, hogy vissza sem hozza... Így járt egy agárdi férfi, aki maga kezdett nyomozásba.

2010. március. 12. péntek | Szerző: fmh.hu

nyomtatás nyomtatás | küldés e-mailban Küldés e-mailben | A+ | A-
Kipróbálta a motort, majd elhajtott vele
A címzett e-mail címe:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet
(Opcionális)
Másolat Önnek

Móri rendőrök érdekes bejelentést fogadtak csütörtökön délután. Egy férfi szólt be, hogy autóját Kocs és Dad között követi két autó, köztük egy Ford Sierra, amiben feltehetően az az ember ül, aki néhány héttel ezelőtt kipróbálás ürügyén elvitte, aztán meg ellopta a motorját.
Az agárdi sértett február 24-én beszélt meg találkozót az ismeretlen vevővel. Székesfehérváron egy Seregélyes úti töltőállomáson találkoztak, ahonnan kipróbálás címén elhajtott az ismeretlen az eladó KTM-jével. Az 1,6 milliót érő motort azóta sem vitte vissza.

Ellenben a meglopott férfi egyik motoros ismerőse jelezte, hogy eladni kívánt quadjára jelentkezett egy férfi, és gyanúsan hasonlóak a körülmények. A megbeszélt várpalotai randevúra a korábbi sértett is elment. Így ismerte fel ismerőse érdeklőjében azt a férfit, aki meglopta. Kérdőre is vonta, de az ismeretlen úgy tett, mint aki semmiről sem tud. Másnap barátaival a férfi feltételezett lakhelyére, Kocsra utazott, és ott nyomozásba kezdett, érdeklődött a motoros után. Már hazafelé tartott, amikor észrevette, hogy követi a Ford és benne az a férfi ül, aki szerinte ellopta a motorját. A Fordos többször megpróbálta megállásra kényszeríteni, leszorítani.

A Fordban ülőket a bejelentés alapján Pusztavám területéről állították elő. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a lopás ügyében, a házkutatás során a bejelentő KTM-je nem került elő. A férfi még azt is tagadja, hogy valaha Fehérváron járt. Azt sem érti miért gyanúsították meg, ő csak megállt megnézni egy quadot Várpalotán, mire lopással vádolta meg egy hozzá lépő idegen. A közlekedési bűncselekmény ügyében tanúként hallgatták ki mind az Opel, mind a Ford utasait, valamint a Fordos baráti körét, akik a harmadik autóval szintén a furcsa konvoj részét képezték.

A rendőrség tovább nyomoz az ügyekben."

Ennyit erről,mindenki vigyázzon magára,és vigyázzunk egymáséra is,ha lehet! :Fenyő
Végre egy normális motoros program Fehérváron...
Hogyne mennénk! (Persze csak szájtátizni!)
Hétfőn még hózápor előfordulhat, 8 fok max, nem áldás...
Motorral.
Vassal mentek, vagy szekérrel? Felülnék a sarogjára.
Mi is megyünk ha nem esik a hó.Elvileg van is találkozási pont kiírva Fehérvárra.
Amennyiben nem esik hó hétfőn, én legurulok Füredre! Szal ha láttok egy yamahást, mármint engem, nyugodtan integessetek, mert rendkívül jól fog esni!
Gondolom a motorozz.hu évadnyitóra gondol. Amikor Velencén volt, elmentünk.
Ki nyit meg és mit a bulival?
Nem megy senki nyitóbulira Füredre? Még autóval se?
H! HF-204, 65mm. Nálam van is egy, igaz egy spanomnak van félretéve, de sebaj, szerválok másikat. Nem hiszem hogy sűrűn motorozni fogunk hétvégén.
Váááá...nyüves hó...
Köszönöm szépen!
Holnap felhívom.
Üdv!
Borsó Tibinél de hívd előtte, ha nincs polcon, hoz.

http://www.motorsprint.hu/
Jostét kívánok!
Tudna vki tippet adni, hogy Fehérváron, szombaton hol tudnék-és milyen-olajszűrőt venni a mocimhoz? A Motorcenteren kívül..
'97 CBR 1100 XX
Viszont 2 féle méret van, megvettem egy Hiflo HF303-ast, de az 75mm hosszú és nem fér be az Akra könyök mögé. Így csak 65 mm-es jöhet szóba. Néztem, a Champion 301-es is 75 mm-es...
Így nemtom, melyiket lehetne feltenni.
Köszi előre is!
Üdv!
Gondoltam, kanyarban
Balatonring

Ez azonban nem túl jó hír...
Azt nem tudom, hogyan gondoltad... De inkább meg se éljem, hogy olyan közelről kelljen a földet bámulnom.. Mindenesetre köszi
Tokám még nincs... de azért köszi
látod...kabátgombot.
Ja, bódogot Niki! Vagy neki... Szeme érjen bokáig!
Azokat megettem mert nem hagytak aludni.
Itt aludnék csak nem hagynak...

Megjöttek a kabátgombok, fel is varrtam őket