Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor akik ezen a képen vannak ' A fehérvári' motorosok? mármint egy része? :) Tavaly voltam Tihanyban is a szezonnyitón, az még olyanabb volt a szakadó esővel:). Kéne egy csoportkép a Fehérvári motorosokról:). .... nekem ... Ezen a képen a jobb szélső motoros ha jól emlékszem katonatársam volt;). ehh...
élvezeti cikk
ennek megfelelően élvezni akarom
azt meg nem lehet,ha nem használhatom úgy,ahogy akarom
Van, aki szerint az az igazi motoros, aki télen nyáron, hóban, fagyban motorozik balesetmentesen. Számomra nem ez az igazi motoros, de ebbe nem érdemes belemenni. Szerintem azok az idők elmúltak, amikor a motor közlekedési eszköz volt és céllal közlekedtünk vele. Én abszolút hobbyeszköznek tekintem a motoromat, ami nem jelenti azt, hogy nem az életem a motor, de nem ülök fel rá mindenáron. Csak akkor, amikor élvezetet okoz. Számomra azok az idők elmúltak, amikor szükségszerűen télen is minden nap fel kellett ülnöm a motorra, mert az jelentette a megelégedettséget.

aki ezt élvezi az egy hülye...ez nem motorozás
Mi elkirándulgattunk tegnap arra kocsival. 15h-ra értünk oda, már nem volt ott senki, viszont azt a hullaszállítót vontató herflit láttuk Fehérvár felé a 8-ason, meg még pár túraendurót. Fölnéztünk Tihanyba is, volt egy két gyorsasági. Cefet szar szeles hideg idő volt.
Úgy látom nem voltak valami sokan ezen a "találkozón", de nem is értem minek erőltetni ilyen időben. Számomra nem az az igazi motorozás, amikor hóban fagyban szenvedve, összefagyva kényszerből motorozok, hanem a felszabadult 15-20 fokban, napsütésben. Attól hogy márc 15 volt, meg elvileg már "szezon" van, nem jelenti azt hogy kötelező motorozni, simán elhalasztották volna egy héttel, szerintem 20szor annyian lettek volna.
Székesfehérváron a Kelemen Béla utcában garázs kiadó havi 10000,azaz tízezer forintért.

érdekül valakit?
Jók a képek! Talán még az idő sem volt olyan vészes nem? Én Tihany túrán voltam kétszer.Na az volt még nem semmi
A garázzsal semmi hír?
ha jó idő lesz hétvégén állítólag már a 18fok sincs kizárva ...összefuthatunk páran ha van kedvetek egy rögtönzött találkozóra!
nah, fel is tettem pár képet a mai szezonnyitóról! Sajnálom, hogy Fehérvárról csak ennyien jöttetek el:(. Még jobban hogy nem is tudom melyikek voltatok:). http://motorosszezonnyito.kris...
akkor hiába kerestem, vártam a motorodat és vele téged . Gondoltam megismerem majd a motorod és megismerhetek egy Fehérvári motorost. Gondolom azért páran eljöttek, de sajna nem ismerem egyikőtöket sem még:(. Am egyetlen 50cm3 -es motorral képviseltem a kicsiket is:). Majd akkor legközelebb
legnagyobb bánatomra beteg lett a kislányom ugy hogy csak itthonról lélekben gurulta!
17-en vannak még feliratkozva Fehérvárról! Palotai út 8.45. Gondolom gyorsétteremtől:)
Remélem Fehérvár is képviseli magát a megnyitón:). 'motorozz.hu'-n talán meg lehet nézni ki van még feliratkozva, mert ugye papírkutyák nem jönnek:). Vagyis van aki nem tudja megoldani, bevállalni ezt az őrültséget:). Én megyek, de a szép kék motoroddal nem tudom felvenni a tempót:). Lehet előbb kell indulnom:). Aki jön, annak széles utat, jó bulizást!:) És remélem legalább a szél nem fog fújni miközben sem eső, sem hó ne esik:).
holnap jön valaki ha nem lesz könnyfakasztó idő Balatonfüredre?
Ébresztő!

Ha valaki gumit keresne a közelgő szezonra:

Metzeler Racetec 120/70 ZR 17 (soft) első gumi, középen 3,9-4 a széleken 1,8-2 mm mintamélységgel eladó. (2008.27. heti gyártás)
Ára: 7e Ft
Elérhetőség az adatlapomon.
Úgy ám! Dobj egy mail címet meg telefont plíz, kipu ügyben érik, hogy meglátogassalak! (mail cím az adatlapomon)
Tavaly májusig a mi motorunk volt, és egy barátunk vette meg tőlünk, akitől most ellopták. Itt a sportmotoron is betettem róla a történteket és képet is, az adatlapomon is a legtöbb képen ez a motor szerepel.
A barátunk valóban megkereste az embert és még neki állt feljebb....persze, legjobb védekezés a támadás. Tudjuk ki az illető (sokan meglepődnének rajta), amit viszont már akkor is gondoltunk róla, hogy nem tegnap kezdte a motorozást.
Thom: sajnos az önbíráskodás nem biztos hogy célravezető...főleg a magyar jogrendszert ismerve . Addig amíg nincs kézzel fogható bizonyíték arra, hogy ez az illető lopta el a motort, addig sajnos nem tehetnek ellene semmi. Az hogy a barátunk felismerte...édes kevés
Nyugi,én is magam oldanám meg!
Nem az lenne a hír a megyeiben,hogy ellopták a motoromat,hanem,hogy ismeretlen tettes brutális kegyetlenséggel összevert egy magát motortolvajnak valló egyént,aki könyörög a rendőröknek,hogy csukják be,mivel ott talán biztonságban lehet tőlem!
Én magam csinálnám... Nem adnám át semmilyen közegnek az élvezetet
Beb,csak nem a tiéd volt?
Igazából ma reggel olvastam a fmh.hu oldalon,azért dobtam fel!
Én minden motortolvaj ítéletét rábíznám a vas gazdájára,az mondja meg a kivégzőosztagnak,hogy mit csináljanak a tolvajjal!
B*sznám úgy szájjba az illetőt, hogy élete végéig bébiételt tudjon csak enni. Bevágnám valami pudvás cellába és csontot dobnék neki, hogy "nesze b*zmeg, ezen rágódj". Törne le a keze annak a kretén f*sznak, aki ilyet tesz embertársával.
Gyorsan terjed a "jó" hír
drága tanulópénz volt
Jónap!
Köszi F2tom, de Matska tanácsára már beszéltem a Motorsprinttel, és van náluk pont ebből a rövidebbikből 10 db. Holnap megyek érte.
Köszi mégegyszer!

Ha valakit érdekel, a vadiúj HF303-ast megegyezéses alapon eladnám...
Új ára 1850 pénz volt..
Üdv!