Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom megtalált az István
Ejj, mondtam, hogy nem jók ezek a szecskavágók!
Nem hát!
Pazar látvány lehetett a csávoó
eefelejtettem mondani,hogy a mártírokon leállt...tartalék,battyánból meg nem értem át Smihályra,végleg kifogyott,segítséget kellett hínom
a másik képpel nem dicsexel,mi?
Még egy kevésbé színes bőrkabát kéne pár fityegővel és teljesen autentikus lenne a látvány.
Nem, ma traktorral jöttem mert nagy kiterjedésű szállítmányom volt.
A Gábor lecserélte a Csibirukit? Mondanám, hogy jól áll neki, de magas labda lenne, így csak szimplán: illik hozzá!
ma akkor nem gépsárkányoztál ugye?
...Terminatort személyesen!
Ezt nem fogjátok elhinni...
Ülök a boltban, egyszer csak hallom: Höblöblöty-höblöblöty-hárrrárrááá-höblöblötty... Kimegyek és mit látok?!?

Sziasztok
Valami Fehérvári talit nem dobunk össze?
Itt Moha!
Páfrány jelentkezz :)

Én fél 10-ig nyomtam a városban az ipart
Penteken hivlak.
Apropó!
Nem tudjátok, milyen balaset volt péntek késő délután az új elkerülőn? Az Új Csóri úti körforgó után tán 1 km-re a dombtetőn a jobbosban volt egy gabonás kamion a szélén, a belsőben egy régi passat, előtte belülről kifelé egy nagy csúszásnyom végén feküdt egy mocc. Első blikkre egy idom nélküli kawa talán? A ledes hátsólámpájából gondoltam... Nem tudtam megállni már, így nemtom, mi történt...
Remélem semmi komoly...
Mindenki vigyázzon nagyon!
Üdv néktek!
Ahojtye!
Sajna ma a 4 kerekűeké volt a pálya, nagy tavaszi takarítás, mosás, kerékcsere...
Pénteken már felmarkoltam a rendszámot, nem bírtam ki májusig...
Szombat délelőtt már gurigáztam egy szűk órácskát a városban. Majd most a hosszú 7végén talán sikerül karcolni egy kellemeset vmerre...
Berber szólj majd, ha van vmi fejlemény!
Üdv!
Kora délután Törökbálinton voltunk a Kawa Expo-n, utána meg itt huligánkodtunk a városban és közvetlen környezetében.
Megesik, nagy király akinek egy melóhelyen csak egy ember munkáját kell csinálni... Kamera rögzítőm meg nem tökéletes még, majd ha újra lesz egy lazább hétvége akkor fejlesztek rajta.
Az egyetlen konvertáló progi ami nem akad el 99%-nál az az OJOsoft Total video converter.
Basszus! Hol gyülekeznek a Fehérvári motorosok mostanság?
Multkor jártam ott, egnéztem volna a kamera rögzítődet. 12 db jön a cuccosból és már túljelentkezők is vannak... Remélem súgsz, hogy mit kell tenni a szerkesztővel.. A moci egyedül szunyókázott. Bót meg félárbócon.. Hátha még venni is akartam volna!
Király bringa! - csak mindig az égbe akar világítani a lámpája.
Nálunk is csak a kijárat áll nyitva...