Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább hó,mint hideg
boldogot!

hónap yetirész?

Te! képzeld,lebontották a Horizont éttermet
jobb mint ez
és az már jó
elvileg még a jövő hét ilyen és utána 7-8-9 fokokat mondanak az okosok
sziasztok, valaki mondja már meg mikor jön a jó idő mert , ez frankón nem lehet kibirni
öcskös(tűzoltó) reggel 7 óta folyamatosan kint van terepen,mert a hókotró mögött alig 5-6 perc(!) alatt újra 10-15 centi hó van
az M7-en órák óta kint vannak,10 cm hó fedi
hát tesóm most a bekötőnkön van vhol már vagy 2 órája
A suli nem kifogás. Moha és a 81-es közötti bekötőutat takarítják, legfeljebb kicsit várni kell a hókotróra (óránként jár). Iszka, Zámoly és az Enying-Dég közötti útszakasz járhatatlan. Holnap már ne fújjon ennyire (leginkább semennyire) a szél...
jajam olvasom ám minidg csak nem nagyon van mit hozzászólni meg hát elkezdődött a suli...
a helyzet itt sem jobb szerintem az utcából nem tudnék kimenni egyébként reggel ébresztett barátnőm aki iszkai, hogy nem járhatóak az utak se moha sem fehérvár fele és löttek a mai napnak de most már akkor legalább holnap is legyen ilyen, hogy itthon maradhassak
Köszönöm mindenkinek a lókívánságokat!
Jé, egy Marcs! A hóátfúvások miatt Moha – Iszka útvonal járhatatlan. Felétek mi a helyzet?
Eddig úgy néz ki megyünk...
Boldog szülinapot!
valaki yetire?
Boldog szülinapot!
Sok boldogat...! Vén trotty!
Nem tudok róla semmit, csak láttam a hirdetést, meg nagyjából tudom hol van a kereskedés...
Jaja a sárga Steedre
Tudsz róla valamit?
Előre is köszi!
Érdekes lehet...
nem tudom érdekel-e valakit, mondjuk nem pont ez amit küldök, hanem úgy általánosságban, érdemes megnézni. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Mary Poppins monnyon le, különben rektálisan kapja meg az esőernyőmet.
Nem kinyírtad, hanem kifacsartad, mert most a leve jön.
Hóhányóról már hallottam, de ez…..