Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az útra figyelj...
De szíp állat. Jól jönne a kutyák mellé házőrzőnek.
Kihaltunk volna?
Az ilyen jellegű hozzászólásaidtól megkímélhetnél a jövőben.
Köszi, úgy tűnik újra sínen van az ügy… remélem ennyi szívás után végre megérkezik.
Hát ,bakke álati lett a dörrenő.
A hangját is meghallgattam a gyártó videjóján, fenomenális.
1-2 HÉT, ÉS ÉN IS DOBOK FEL NÉZNIVALÓT 'MIVV GP'
Mivan moccos fiúcska, cukcsi a kipucsid
amelyiket el tudja kapni egy kutya,annak úgy is kell
remélem a kutya kapott sörétessel!

Olvasom persze, de sztem vissza is írtam. Lehet azért csak most jelentkezett, mert a paypal a fejére koppintott, hogy csináljon már valamit. Sztem írj neki vissza, hogy küldje el a cuccot megint.
A paypal küldött valami e-mail félét amikor rájuk bíztad a témát?
Arra megereszthetnél egy levelet, hogy jelzel nekik hogy mikor érkezett meg a cucc, és utána zárhatják az aktát, addig ne, mert akkor védtelen maradsz. Bár amilyen hóhelyzet van, biztos nem ér ide egyhamar. (meghát a magyar posta is... )
Grat, szép munka!
Nézzétek meg a Gabi vasát!Naggyon szépen szól!

http://sportmotor.hu/motoros_v...
ha ez gond akkor motor...
motor bazmeg,motor

nem moci
moci
amúgy elmentem veszprémbe és várpalotára is, szintén sikertelen volt:S
aztakurva
kész is
mikor mehetünk?

Szépen szól!:))))
ezt miylen szakmához?
autó,vagy motor?
Legyen szerencséd!
fúúú de jó nagyon sokat segítettél köszi
Várpalotán a Yamaha Németh, Bicskén a Suzuki Interat, Veszprémben a Suzuki Nívó. Más most nem jut az eszembe...
sziasztok
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mostanában kellene találnom egy szervízt ahol lehetnék gyakorlaton, viszont csak márkakereskedés lehet. bejártam az összes fehérvárit már de sikertelenül. esetleg fehérvár körül tudnátok mondani nekem pár márkakereskedést? még van rá 1 max 2 hetem...
üdv
Elkapta egy kutya. Szerencsére nem kellett amputálni, megindult benne a keringés.

Írtam másik mailt is, nem tudom, hogy 7végén olvasod-e a cégeset. Röviden a lényeg: tegnap lezártuk az esetet és rábíztam a döntést pp-ra, erre ma délelőtt írt az eladó, hogy akkor választhatok, visszautalja a pízt vagy újra elküldi a terméket. Ilyenkor mi van? A nyaka nyúljon meg, hogy nem bírt 1 nappal korábban jelentkezni.
Jézus ereje!
mit történt vele?
Azt a szószátyár mindenit...!

Ma végre kiderül megmarad-e a farkinca ...vagy...vagy...nyissz...