Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar csak a 7cm-es majrecsikodat kell lefaragnod :-)
Pénteken megyek kaposvárra. Látom faintos idő lesz. 15 fok pont jó, fel tudom melegíteni a Battlax-ot annyira, hogy ótópályán betapad.
Szezonvégi ajánlat! INGYEN megcsináljuk az olajcserédet és a motor átvizsgálását ha nálunk veszed az olajat és az olajszürőt a motorodhoz!
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
Elnyelte a cenzúra...
Kibeb@szott fórummotor! Nem írom le még egyszer...
Jííííííííííííííííííííííííííí
Azt nem tudja valaki, hogy milyen apropóból zárták le a budait a Várkörúttól a Gáz utcáig?
De jó, hogy még nem téliesítettem a Mozdonyt! Jó volt ma menni. Csak épp olyan hideg van, hogy 90 fokban rögzült a csuklóm a gázon
Vicc volt, csak reggel fáztam de akkor még tényleg nem volt az a kifejezett tésztaszárító hőség.
Kenya. Csak oda.
Mindjárt küldök egy mailt.
király vagy old
add el a dobomat és csinálj nekem egy másikat
esetleg licitálj rá majd,jó?
vagy meg kellene várni a postaköltséget?
vagy van angliai címem és azt adjam meg?
Na szasztok!Eljött az idő!Gixxer lezsíroz,be a garázsba,utcai ruha le-cross cucc felvesz,enduró(Suzuki DR 750)előkap! !Juhéééééééééé!
Irány a főődút,meg ahol az sincs!
Így nyomjuk a legközelebbi enyhülésig!
megnéztem
licit sem jött rá
Gááábor! Még semmi válasz.
Jól hangzik. Nekem mindegy merre, lényeg hogy motorral...
Én is vasárnapra tervezek valami siófok oda visszát, vagy hasonlót
Vasárnap lehetne gurulni...
+t
Gondolom jobban szól, mivel egy tölcsér. Nemhogy tompít, hanem erősít. Egyszer leveszem a kéményemet, kíváncsi vagyok hogy szól az arrow rendszer kémény nélkül, mer nekem is elég halk. Kicsit jobban megpöngethetted volna
Lényegessen. Jóska a középdobbal nagyon gyenge volt ( alig szólt jobban mint a gyári ). A középdob kiiktatása nélkül sz'tem nem lehet jobbat kihozni ( van az adatlapomon egy videó a hangzásról ). Az ára kb. annyi volt mint egy normális összekötőcső.
Az jobban szól, mint a jóska?
Egy 10-es csavar tartja a csövet, ha esik kicsit megtekerem aztán máris lefele áll.