Szezonvégi ajánlat! INGYEN megcsináljuk az olajcserédet és a motor átvizsgálását ha nálunk veszed az olajat és az olajszürőt a motorodhoz!
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
De jó, hogy még nem téliesítettem a Mozdonyt! Jó volt ma menni. Csak épp olyan hideg van, hogy 90 fokban rögzült a csuklóm a gázon
Vicc volt, csak reggel fáztam de akkor még tényleg nem volt az a kifejezett tésztaszárító hőség.
Na szasztok!Eljött az idő!Gixxer lezsíroz,be a garázsba,utcai ruha le-cross cucc felvesz,enduró(Suzuki DR 750)előkap! !Juhéééééééééé!
Irány a főődút,meg ahol az sincs!
Így nyomjuk a legközelebbi enyhülésig!
Gondolom jobban szól, mivel egy tölcsér. Nemhogy tompít, hanem erősít. Egyszer leveszem a kéményemet, kíváncsi vagyok hogy szól az arrow rendszer kémény nélkül, mer nekem is elég halk. Kicsit jobban megpöngethetted volna
Lényegessen. Jóska a középdobbal nagyon gyenge volt ( alig szólt jobban mint a gyári ). A középdob kiiktatása nélkül sz'tem nem lehet jobbat kihozni ( van az adatlapomon egy videó a hangzásról ). Az ára kb. annyi volt mint egy normális összekötőcső.
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
Vicc volt, csak reggel fáztam de akkor még tényleg nem volt az a kifejezett tésztaszárító hőség.
add el a dobomat és csinálj nekem egy másikat
vagy meg kellene várni a postaköltséget?
vagy van angliai címem és azt adjam meg?
Irány a főődút,meg ahol az sincs!
Így nyomjuk a legközelebbi enyhülésig!
licit sem jött rá
Segítek: TILISZOR
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Hejjesirás!