Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyélgáz 30 mindenki :-)
utcára a halál jön ki 15 fok alatt
Termogatya, termobéléses kabát, kesztyű, bukósisak, sál, termoalsógatya.
Hogy bírtok a 2 fokban motorozni, már ebben a 14-ban sem nagyon mennék ki.
Nem olvastam el figyelmesen az előzményt. Mázlista! Gonoszul néz ki az a Jardine...nem esik bele az eső?
Örültem mert spóroltam ~ 50 $-t. Meghát beigazolódott a gyanúm miszerint a db killer a jardine-ban nem ér semmit. Mindenesetre nem rendelek tőle töbet mert tutira emelt áras lenne a cucc.
Gondolom mennyire örülhettél...
Nem nagy összeg, inkább bosszant.
Hasonló az én sztorim is csak annyi a külöbség hogy a kipum muffler-el jött az ár meg mufflertelen volt. Azóta a srác a kedvencem ( irta is hogy ez a minimum hamár igy elk...ta ).
így én is jártam már
legalább nagy értékű volt a cucc?
Keréktelen eszköz nem jármű. Nem is kéne, csak ingyenpénzért.
Megvan a 2. rossz tapasztalatom az eBay-el. Nem azt a terméket küldte az amcsi amit kifizettem (valamit nagyon benézett). Kíváncsi vagyok mikor reagál a mailemre.
A szánkónak és a snowboardnak sincs. Érdekes...
Dehát ennek nincs is kereke.
Nem is volt olyan hideg reggel. Simán lehetett jönni, nem volt fagy. Igaz, kemény 2 fokban párásodott a sisakom plexije mintha muszáj lett volna.
Egye fene, duzzogva ugyan, de elfogadom.
Az új járgányod ha kemény tél jön?
Nekem más jellegű hűtőházat idézett fel...
Brrr...jöhetne már a tavasz. A tél monnyon le! Elég ha decemberben esik egy kis hó a Bakonyban, hogy tudjak szánkózni. Erről jut eszembe, még mindig nincs téli járművem. Quadot ide...de rögtön!
Chernelházadamonyán csak -0,5 fok van míg Dombóváron +12!
Na jó, Vasalján -1,4 de annak nincs ilyen hülye neve.
Bakelitgumis jó reggelt!

A motoros munkába jövetel felidézte bennem diák korom legszebb hűtőházi látogatását
Jégkaparós jó reggelt!
Kell neked a fájdalom? Nem venném a szívemre ha életed végéig rémálmaid lennének.
Húúúúúúú!Ez naggyon jó!
(Most elképzeltem,mikor a pláza előtt megválsz a bőrrucitól! )
Ha elérkezik a pillanat feltétlen szólj előtte!
Nekem elég kettő is. Mármint konyak.
Ja... 1.400.000.- volt a krokodil, 800.000.- a plasztikai sebész, 2.200.- a festék