Majdnem ilyen lett az első "motorom" Újonnan a Diszkontból! Aztán kipróbáltam... A Romet Pony hozzá képest a kifinomult technika csúcsa és a megtestesült őserő volt még használtan is
Nem mondtam, hogy gond! Motorozni pedig azért tanultam meg, hogy a városban fel-alá mászkálva villogjak vele. Mondjuk jobban szeretem letámasztani a pláza előtt, és bőrcuccban ülni mellette a padon. Néha azért be is indítom és tiltásig forgatom, de ezt is csak akkor ha sokan látják. Mostanra már ráuntam ezért úgy döntöttem megválok tőle mert a haverok szerint már nem menő. Én is kezdem cikinek érezni, hogy nem 3 millás gépen ülök.
Láttatok már 5 ütemű motorblokkot? Hát tessék. Működési elve valami olyasmi, hogy a két szélső henger normális 4 üteműként funkcionál, extra nagy sűrítési viszonnyal /14.5:1/ , és ezek égéstermékei pufognak át a középső nagyobb átmérőjű hengerbe, amely egy alacsony nyomású henger, ez az ötödik ütem.
A motor 700cc 3 henger feltöltős, 130féklóerő. Állítólag kisebb fogyasztása van és károsanyagkibocsátása.
Szia! Miért lenne gond,hogy nem ér le a lábad?
Ezért tanultál meg motorozni,nem?
A krosszmotorról is csak kevés embernek ér le a lába,mégis sok alacsony ember krosszozik!
Mondjuk gondolhattam volna, hogy Ilmor!
Szív-szuszog-baszik menni-szív-szuszog-baszik menni...
A motor 700cc 3 henger feltöltős, 130féklóerő. Állítólag kisebb fogyasztása van és károsanyagkibocsátása.
Ezért tanultál meg motorozni,nem?
A krosszmotorról is csak kevés embernek ér le a lába,mégis sok alacsony ember krosszozik!