Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit!
Rózsaszín chihuahua...
Vagy amikor az Old Spice golyós dezodor reklámembere lett
kojak csak 10 konyak utan volt piros ....
Nem. Piros lesz.
Kojak alakú jó lesz?
Igen, kapsz 1et... De még nálam van az előny 1el...
Köszi a mail-t Dia!
Akkor az már a 7. ütem! A 6.-ban lapátolják a szenet a kazánba
Mondjuk gondolhattam volna, hogy Ilmor!
Kapok nyalókát?
Szerencsésen kivágtad magad...
6utem papiron mikor 5odik utemben vizet nyomnak a hengerben, 6-ban pedig a vizgoz dolgozik
Jó üzletember.
Az engem is érdekelne. Név cím telszám jöhet mail-ben. Köszi Cimbi!
Tőlem vette, úgyhogy ne kötekedj...
Majdnem ilyen lett az első "motorom" Újonnan a Diszkontból! Aztán kipróbáltam... A Romet Pony hozzá képest a kifinomult technika csúcsa és a megtestesült őserő volt még használtan is
Add el a picsába... Most a pink nótbúk, az ájfón meg a Csivava a trendi nem a motor!
Nem mondtam, hogy gond! Motorozni pedig azért tanultam meg, hogy a városban fel-alá mászkálva villogjak vele. Mondjuk jobban szeretem letámasztani a pláza előtt, és bőrcuccban ülni mellette a padon. Néha azért be is indítom és tiltásig forgatom, de ezt is csak akkor ha sokan látják. Mostanra már ráuntam ezért úgy döntöttem megválok tőle mert a haverok szerint már nem menő. Én is kezdem cikinek érezni, hogy nem 3 millás gépen ülök.

Amúgy láttam egyszer valami furcsa, másoddugattyú-vezérelt szörnyet amit 6 üteműnek hívtak
Nekem csak 3 ütemű Suzukim volt!

Szív-szuszog-baszik menni-szív-szuszog-baszik menni...
Láttatok már 5 ütemű motorblokkot? Hát tessék. Működési elve valami olyasmi, hogy a két szélső henger normális 4 üteműként funkcionál, extra nagy sűrítési viszonnyal /14.5:1/ , és ezek égéstermékei pufognak át a középső nagyobb átmérőjű hengerbe, amely egy alacsony nyomású henger, ez az ötödik ütem.
A motor 700cc 3 henger feltöltős, 130féklóerő. Állítólag kisebb fogyasztása van és károsanyagkibocsátása.
Szia! Miért lenne gond,hogy nem ér le a lábad?
Ezért tanultál meg motorozni,nem?
A krosszmotorról is csak kevés embernek ér le a lába,mégis sok alacsony ember krosszozik!
aki tud melót az is szólhat:)
Idáig még nem okozott gondot, ha egy motorról nem ért le teljesen a lábam. Elképzelem magam magassarkúban...
Dr. tutu ajánlásával...