Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezért hordanak a hölgyek magassarkút.
Sidicertt
Micsoda virgácsok...
Meg kell neki mutatni a plexit aztán megmondja. Szépen és olcsón dolgozik az öreg, ha egyszer előkerítem a telefonom akkor átküldöm a számát.
itt a bizonyíték!
Na persze, a ZZR-ről is leér a lábam! A Z meg olyan mint egy hokedli.

Mé' nem tetszik a 10-es?
Olyan szép fém doboza van... Nem adom el!
Rossz üzletember.
Ha ne adj élet nem lesz elég szólj bátran.
Nem adom
Kell belőle jócskán.
Add el ha még bontatlan.
Jön a zesső délkeletről...

http://met.hu/kepek/index.php?...
Szólj ha viszed, viheted az enyémet is! Amúgy profi az öreg, itt van valahol az Erzsébet utcában.
E, mint nekem utasmotorozáson
Halo! A lámpaburád hol políroztattad? Szerinted a pleximmel tud valamit kezdeni a mester?
Behúzod az üzemmód kapcsolót A-ba és megnyomod a felvétel gombot, zoom-olsz ha kell és megnyomod megint ha leállhat. Egyre vigyázz, ha motorra teszed és be van csukva a kijelző akkor a kukucskát húzd ki és hajtsd fel különben megáll a felvétel! Háromszor történt meg, hogy nem értettem, miért nem vett fel semmit mire rájöttem.
Nem jó, megfájdul a nyakam tőle
remélem nem verted a földhőz. Amúgy nincs hozzá neten vagy valahol magyar leírás ? én nékem icipicit kínai lenni a doboz
6R
jó ez a kép
De komolyan! Napokig forgattam, mint éhező róka az ijedt sünt de aztán véletlenül akadtam rá amikor már majdnem földhöz vertem az egészet.
rendben már ideges voltam
Megkaptam, köszi! A csatlakozókat elég sokára találtam meg én is Eldugták a kis rizspusztítók alaposan.
Pénzt megkaptad ?
ma hoztam el a csomagot. csodás kis szerkezet. Viszont ha andris nem mutatja meg rajta hol van a csatlakozó soha se találom meg
Szem és pelus nem marad szárazon
Nem tudok leállni, nem tudok leállni, muszáj az oviba bejárni