Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg igen.
25 körül szokták dobálni.
Szerinted meg mit ér meg ez? 6r '06
Halo! Szerinted innen is tudnál rendelni ilyen paypalos dologgal? Redracsing
én is!Integettem is mint őrült:)nem sok kellett hogy átrepüljek egy autón:)
Láttalak ma a Palotain zizifájter.
AGV, MDS bukók öszi nagy kedvezménnyel, akár 15-25% is lehet bizonyos termékeknél, eladók. Érdeklődni Fehérváron a Budai út 376 alatt , vagy telefonon a 30/612-8980-as számon.
Cefet sok jó kép...

http://pripyat.com/en/
A téma engem is érdekel. Van róla filmem, ha érdekel, mármint a balesetről.
Fenyő úr!
A dobomon nem lehetne valahogy a hangerőt letekerni? Már a falu határából lehet hallani hogy jövök
Jó iromány, ha igaz hanem.
Na erről beszéltem a 81-el kapcsolatban.
Különben is volt itt már annyi OFF, hogy ez bőven belefér.
Megígértem valakinek, hogy megkeresem, és mivel a hölgy motorral járta be a környéket gondoltam -esetleg- mást is érdekel(het).
MÁS!
Valaki kicsit gurulni kis emberkével jönni?
Korrektnek tűnik. LEgalábbis abból ítélve, hogy az innen-onnan átvett képeknél megjelölte a forrást meg aztán egy kamuért ki dolgozna ennyit photoshoppal Szerintem ott volt. De elmennék én is!
Lenyűgöző és elborzasztó iromány, szerencsére munkaidő engedte hogy végigolvassam, olvastam már sok jo tanulmányt csernobilrol, ez is közéjük tartozott. véletlen bukkantam rá, de kösz h belinkelted, am miért is került ide a forumba?
Lenyűgöző és elborzasztó iromány, szerencsére munkaidő engedte hogy végigolvassam, olvastam már sok jo tanulmányt csernobilrol, ez is közéjük tartozott. véletlen bukkantam rá, de kösz h belinkelted, am miért is került ide a forumba?
Nem...

És a dolog pikantériája, hogy ez a "mintha szembe jöttek volna" a Talma dumája
ez genyo volt, de sajna igaz :-)
Ja... Legfeljebb Talma gépe olyan lassú, hogy a Doktor úgy kerüli ki mintha szembe jönne
errol van szo .... azert az ember latja hogy mi van elotte, ami moguled jon, azt meg sajna beszopod, max rossi keruli ki ....
Stabil 160-nal már rég elmentél az adott darab autó mellett mire abba a kanyarba érsz ahol ez 80-nal haladva megtörténhetne. Fizika,tér,idő Annyival persze én is csak német autópályán és a Ring célegyenesében járok ugye.
nem kell 80-al menni .... arra jo a robogo is