Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiprobaljuk, koszi
Hali.
Én csak ajánlani tudom ezt a krémet:
http://www.bioszallito.hu/Pers...
nem igazán az izulet a baj, a kezemen igen, az ilyen marad, proenzi3, az inak a fosok, meg a bicepszem, vallizmok ....
Pedig úgy necces lesz a felépülés. Van ilyen "lóbalzsam" krém, ami segít az izületeknek. Hűsít meg vitalizál.
na, ez az ami nem megy :-)
nem birok leszallni a mocirol, kapja az ivet rendesen, inkább csak állva, úgy nem feszül a vállam
Nekem a térdemmel volt hosszú idő a felépülés, meg a jobb hiányzó bokámmal. Sokat segített az, hogy óvatosan, odafigyelve mozogtam.
thx, majd valahogy ragyorsitok
Akkor jobbulást kívánok, meg mihamarabbi felépülést.
jah, volt egy kissebb perec, hogyan kell gyorsan megallni könyeken
vállnak annyi, lett valami "supraspinatus ín tapadásánál a humerosfejgen egy kerek, max 7mm átmérőjú, híg folyadékjelmenetű terület, melynek környezetében zsírszuszpenzió halvány, kissé fokozottabb oedema figyelhető meg" - orvos szerint 1, másfél év mire rendbejön, és kímélni kell. "jobb kéz I. ujj: a cnc izületben kezdődő degeneratív elváltozások, az izületi rés beszűkült, ....."
fizikó, gyógyótorna, etc .....
Akkor nagy mákod volt. Phaxa... Akkor bejött nagyon. Nagy mákod van, hogy nem szálltál el a géppel. Válladdal mi lett? Lemaradtam az eseményekről.
lassu defekt volt, mire leertem leeresztett, jo volt igy hazajonni, meg jo hogy c19 fullkemeny sziklagumi van elol, valami tartasa volt ....
vasarnap kocsival szeg reggel, delutan mocival szeg, bejott az elet ....
a vallamat meg rakjak ossze igy 1.5 honap utan ..... jo kis ellatas ....
Így már dereng valami, köszönöm.
lehet valami retro feeling szerkeszto weblapfos, van millio manipulator
kristofocska visszatolta meleg segget magyarhonba, sajnaljuk nagyon, jol elvolt a pajtasaival davidcsillaglandban ... hianyzott a raknak
Deffekt? Ehhh... És nem dobtad el a vasat?
Nem ő, hanem az a személy, akit Bruno átfirkált.
látom képek közt elkaptad korit kőszárhegyen ... nem volt fos verseny, bammeg, bence fél kört lemaradt, kori meg ráérősben is agyonvert mindenkit ...... nagyon megy az ember ....
lenvoltunk mi is, 2Tmaffia, kaptam kis defektet, nagyon hianyzott ....
ki ki a faszom? stephan01?
És ez ki a faszom?!
keress rá a kukliban a képek között
ki jönne akkor hétvégén gurulni akkor?
Ki az a Steiner Kristóf?
Elég gyenge minőségű van csak az a baj! De majd átküldöm!

Kép: Steiner Kristóf fiatalabb korában
Tesó... A sztrítfájterkedésről nemnincsenvan videjó?