vállnak annyi, lett valami "supraspinatus ín tapadásánál a humerosfejgen egy kerek, max 7mm átmérőjú, híg folyadékjelmenetű terület, melynek környezetében zsírszuszpenzió halvány, kissé fokozottabb oedema figyelhető meg" - orvos szerint 1, másfél év mire rendbejön, és kímélni kell. "jobb kéz I. ujj: a cnc izületben kezdődő degeneratív elváltozások, az izületi rés beszűkült, ....."
fizikó, gyógyótorna, etc .....
lassu defekt volt, mire leertem leeresztett, jo volt igy hazajonni, meg jo hogy c19 fullkemeny sziklagumi van elol, valami tartasa volt ....
vasarnap kocsival szeg reggel, delutan mocival szeg, bejott az elet ....
a vallamat meg rakjak ossze igy 1.5 honap utan ..... jo kis ellatas ....
lehet valami retro feeling szerkeszto weblapfos, van millio manipulator
kristofocska visszatolta meleg segget magyarhonba, sajnaljuk nagyon, jol elvolt a pajtasaival davidcsillaglandban ... hianyzott a raknak
látom képek közt elkaptad korit kőszárhegyen ... nem volt fos verseny, bammeg, bence fél kört lemaradt, kori meg ráérősben is agyonvert mindenkit ...... nagyon megy az ember ....
lenvoltunk mi is, 2Tmaffia, kaptam kis defektet, nagyon hianyzott ....
Én csak ajánlani tudom ezt a krémet:
http://www.bioszallito.hu/Pers...
nem birok leszallni a mocirol, kapja az ivet rendesen, inkább csak állva, úgy nem feszül a vállam
fizikó, gyógyótorna, etc .....
vasarnap kocsival szeg reggel, delutan mocival szeg, bejott az elet ....
a vallamat meg rakjak ossze igy 1.5 honap utan ..... jo kis ellatas ....
kristofocska visszatolta meleg segget magyarhonba, sajnaljuk nagyon, jol elvolt a pajtasaival davidcsillaglandban ... hianyzott a raknak
lenvoltunk mi is, 2Tmaffia, kaptam kis defektet, nagyon hianyzott ....
Kép: Steiner Kristóf fiatalabb korában