Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pályára már nem, cbr múlt honapban elment, majd jövőre nagyobb moci lesz valszeg. enduro tema van mostansag, cr valami brutálisan erős, ilyen állaton még nem ültem ....de nagyon sokat agyaltam a supermotyin is, aztan ugy voltam, hogy 1.5 millat sajnaltam ra,drz meg a futómű nélküli tákolmányok meg nem kellenek .....
asszony is olyan 165 magas, duca monsterel nyomja, eppen leer a laba, szegeny, most dől el 3.-ra :-)
felállítani is szép mutatvány az 55kg-vel :-)
Carbon, karbon sarokvédők itt rendelhetők: 20/ 991 43 96-os telefonszámon illetve a: bonestattoo@freemail.hu emailcímen Pétfürdőn-Budapesten-Székesfehérvár on átvehető, illetve utánvét póstázzuk is. Ár: 7-10ezer ft között /pár formától, típustól függően. Amenyiben nem rendelkezünk a kért típushoz megfelelővel, minta alapján legyártjuk, ami 2-3 napot vesz igénybe, természetesen ez esetben 30% kedvezményt biztosittunk a mintával rendelkezőnek amit sérülésmentesen juttatunk vissza. Csak 2002 utáni 500ccm feletti modellekre gyártunk. Ritkább modellekre sem akadály: Buell MvAgusta Ducati Motomorini Bimota Stb...
úgy ülj rajta mint a zolin
3 honapig kell szedni, az a minimalis kura
jaja, 3 honapos kura, izuletepito okossag capaporcbol, nagyon jo, en kb 2-3 eve hasznaltam aktiv gyurashoz, es nagyon sokat segitett
hogy magának milyen igaza van
és ha nem oldalt ülnél?
Én szedtem 2 hónapig.Szerintem pénzkidobás.
már bocs hogy belevau.
Jah, basszus alacsony
Zolim addig fogja a motort, míg elindulok, és ha megállok akkor is ő kell, vagy egy domb. Sajnos az SXF-ről csak lógatom a lábam, mind a kettőt
Ti csak terepre jártok, vagy néha néha pálya is?
szia! az a proenzi3 ér valamit?
felszállás miért gáz? meg a lefelé dolgot meg lehet oldani, alacsony vagy te is vagy mi?
jól van, te sem vagy egyszerű eset
Ha egyszer személyesen is találkozunk, akkor meglátod a stílusos leszállásom de a felszállásom is
Hát igen egy supermotot én is elfogadnék de túl kicsi vagyok hozzá
volt egy jobb leszalasom mar cbr-rol is, igaz a sebesseg kicsit nagyobb volt, mint a terepen, de a szántóföld segitett landolni, persze hogy farmerban voltam, miben másban :-)
de hát nem mindegy, hogyan szállok le a motorrol?
ugyanitt ktm szupermotyot ingyen elfogadok :-), mivel régi álmom, hehehe
Sajnos az első futamról lemaradtam, de a másodikon már ott voltam. Keményen ment az biztos, senkinek semmi esélye nem volt.
Szerencsére defektem még nem volt idén, de a szomszéd a TT-vel szedegeti a szögeket rendesen... már egész jó gyűjteménye van
Szia! Látom forgalmaztok Brembo cuccokat. Az a kérdésem, hogy radiál PR főfékhengerhez nem tudtok e szerezni sima fékkart.
Már intézkedem is...
Szóljatok az autósoknak, hogy álljanak félre, mert jön a kék villám.
Oké, gyere csak
Szia! Megyek hozzátok, kb. 20 perc és indulok.
Neked nem mondták hogy azt nem enni kell
Erről a stílusos leszállásról én is tudnék mesélni
na köszi, rápályázok, mert a jégzselét már lassan kanállal eszem, úgy sem hat :-)
de ahogy pácser haverom mondaná, az endúró az ilyen ...... tudni kell leszállni stílusosan, vehheheh
Óssan áruházban 750.-, bár nem ez a fajta amit kawazoli ajánlott. Ez egy fehér nagy tégely, zöld ló van az elején, és ilyen zselészerű krém van benne,elég mentolos illata van. Illatszer részen a borotváknál találod meg
Ezt a "lóbalzsam" krémet mi is visszük magunkkal, ha motorozni megyünk. Tényleg nagyon klassz