pályára már nem, cbr múlt honapban elment, majd jövőre nagyobb moci lesz valszeg. enduro tema van mostansag, cr valami brutálisan erős, ilyen állaton még nem ültem ....de nagyon sokat agyaltam a supermotyin is, aztan ugy voltam, hogy 1.5 millat sajnaltam ra,drz meg a futómű nélküli tákolmányok meg nem kellenek .....
asszony is olyan 165 magas, duca monsterel nyomja, eppen leer a laba, szegeny, most dől el 3.-ra :-)
felállítani is szép mutatvány az 55kg-vel :-)
Carbon, karbon sarokvédők itt rendelhetők: 20/ 991 43 96-os telefonszámon illetve a: bonestattoo@freemail.hu emailcímen Pétfürdőn-Budapesten-Székesfehérvár on átvehető, illetve utánvét póstázzuk is. Ár: 7-10ezer ft között /pár formától, típustól függően. Amenyiben nem rendelkezünk a kért típushoz megfelelővel, minta alapján legyártjuk, ami 2-3 napot vesz igénybe, természetesen ez esetben 30% kedvezményt biztosittunk a mintával rendelkezőnek amit sérülésmentesen juttatunk vissza. Csak 2002 utáni 500ccm feletti modellekre gyártunk. Ritkább modellekre sem akadály: Buell MvAgusta Ducati Motomorini Bimota Stb...
Jah, basszus alacsony
Zolim addig fogja a motort, míg elindulok, és ha megállok akkor is ő kell, vagy egy domb. Sajnos az SXF-ről csak lógatom a lábam, mind a kettőt
Ti csak terepre jártok, vagy néha néha pálya is?
jól van, te sem vagy egyszerű eset
Ha egyszer személyesen is találkozunk, akkor meglátod a stílusos leszállásom de a felszállásom is
Hát igen egy supermotot én is elfogadnék de túl kicsi vagyok hozzá
volt egy jobb leszalasom mar cbr-rol is, igaz a sebesseg kicsit nagyobb volt, mint a terepen, de a szántóföld segitett landolni, persze hogy farmerban voltam, miben másban :-)
de hát nem mindegy, hogyan szállok le a motorrol?
ugyanitt ktm szupermotyot ingyen elfogadok :-), mivel régi álmom, hehehe
Sajnos az első futamról lemaradtam, de a másodikon már ott voltam. Keményen ment az biztos, senkinek semmi esélye nem volt.
Szerencsére defektem még nem volt idén, de a szomszéd a TT-vel szedegeti a szögeket rendesen... már egész jó gyűjteménye van
na köszi, rápályázok, mert a jégzselét már lassan kanállal eszem, úgy sem hat :-)
de ahogy pácser haverom mondaná, az endúró az ilyen ...... tudni kell leszállni stílusosan, vehheheh
Óssan áruházban 750.-, bár nem ez a fajta amit kawazoli ajánlott. Ez egy fehér nagy tégely, zöld ló van az elején, és ilyen zselészerű krém van benne,elég mentolos illata van. Illatszer részen a borotváknál találod meg
asszony is olyan 165 magas, duca monsterel nyomja, eppen leer a laba, szegeny, most dől el 3.-ra :-)
felállítani is szép mutatvány az 55kg-vel :-)