Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hozzászólásom második részét tessék elolvasni. Vélemény?

http://sportmotor.hu/motoros_k...
ZOOli! Végre megtaláltam a cikket amiről dumáltunk anno. Ez kamu?
Auspuffra?
Amstaffra pályázok elég rég óta…de azért köszi!
igyekszem!Majd decemberbe karácsonyra el is lehet vinni a bejglit:)mazsola nélkül, szervízkönyvel, rendszeresen karbantartva
Bocs, inkább a gyorsulással.
A fékezéssel azért vigyázz...
Amikor árultam a Fészert többen is megnézték, volt aki megígérte, hogy másnap viszi, na én azóta sem láttam az embert. Végül egy bajai srác vette meg, az sem volt egyszerű eset. Megkért, hogy mutassam meg egy fehérvári rokonának, akinek gőze nem volt a motorokhoz. Felhívta a srácot, hogy szerinte megveheti, mert nagyon jól néz ki. A srác felvetette, hogy ő biza megvenné, de Fehérvárig nem jön el, vigyem el neki Sárbogárdig. Először majdnem gutaütést kaptam, aztán próba cseresznye alapon mégis rászántam magam, gondoltam ha nem jön össze akkor legalább motorozok egyet a környéken. Bő 2,5 óráig nézegette a faterjával (itt kezdtek megjelenni az első ősz hajszálak...), végül elvitték. Ebbe az egész hercehurcába nem mentem volna bele, ha a Z nem állt volna az udvaron.
Aranybulla felé fent a pozsonyin. De nem biztos még, de valószínű motorral mozgok valamerre. Ha mész valamerre, max összefutunk valahol, na léptem cső
az merre is van?tudod másfél éve vagyok fehérvári ugyhogy...
Lehet felnézünk a király fagyizóba, ha arra jársz 6-7 között csörögj meg. 303241549 Motorozni nem nagyon tudok mer se pénz se benzin
még nem tudom fekete hegyröl indulok az tutti:)hogy merre még nem tudom......
egy karikát csak ugy lightosan!
Merre mész?
DETTO!
Ma meg 6után fél7felé irány a velencei tó!
Jönne valai?
Én is így vagyok vele. Bár én már lassan elkezdem a felkészítést a következő szezonra. Úgy meg nem adom már el.

JAJA, szomorú!Mindegy most meghirdettem és várok majd jön valai aki beleszeret ugy ahogy én és komoly árat mond nem bohockodik!
Én miután megvettem 200-at toltam bele, hogy minden frankósan ki legyen cserélve. Olasz barátaim kicsit elfogyasztották a kopó alkatrészeit. Aztán nem várt költségek: Arrow rendszer nem kevés pénzért. Aztán az sem esett jól, hogy tavasszal fényszórót kellett cserélnem egy alacsonyan repülő kő miatt... vannak ilyenek
Igen őket tenyésztem majd most lesznek kiskutyák!
mazsola nélküliek finoman őrült dióval:)
Mindegy várok még vele az a baj hogy 100e költöttem rá 5.hónapba ugyhogy......
Amikor a Hondámat árultam a 6 "biztos" vevőből egy jött el megnézni, végül el is vitte. Pofátlanul alkudozott, úgy voltam vele, nem adom neki oda, de aztán belementem. Onnantól már senki nem jött el megnézni, pedig fent volt még a hirdetés. Ez ilyen.
Már itt se vagyok...
Bejglik tenyésztésével foglalkozol? Szeretem őket...pláne a diósat (mazsola nélkül)...
Na most már ideje visszamenned, az ápoló nénik és bácsik már biztos nagyon keresnek!
A macskák helyett hogy ne legyen hiányérzeted tudok adni 3beaglet egy közüllük vemhes:)és természetesen tápot is ráfizetni talán nem kell de még megálmodom
*vezetett