Amikor árultam a Fészert többen is megnézték, volt aki megígérte, hogy másnap viszi, na én azóta sem láttam az embert. Végül egy bajai srác vette meg, az sem volt egyszerű eset. Megkért, hogy mutassam meg egy fehérvári rokonának, akinek gőze nem volt a motorokhoz. Felhívta a srácot, hogy szerinte megveheti, mert nagyon jól néz ki. A srác felvetette, hogy ő biza megvenné, de Fehérvárig nem jön el, vigyem el neki Sárbogárdig. Először majdnem gutaütést kaptam, aztán próba cseresznye alapon mégis rászántam magam, gondoltam ha nem jön össze akkor legalább motorozok egyet a környéken. Bő 2,5 óráig nézegette a faterjával (itt kezdtek megjelenni az első ősz hajszálak...), végül elvitték. Ebbe az egész hercehurcába nem mentem volna bele, ha a Z nem állt volna az udvaron.
Én miután megvettem 200-at toltam bele, hogy minden frankósan ki legyen cserélve. Olasz barátaim kicsit elfogyasztották a kopó alkatrészeit. Aztán nem várt költségek: Arrow rendszer nem kevés pénzért. Aztán az sem esett jól, hogy tavasszal fényszórót kellett cserélnem egy alacsonyan repülő kő miatt... vannak ilyenek
Amikor a Hondámat árultam a 6 "biztos" vevőből egy jött el megnézni, végül el is vitte. Pofátlanul alkudozott, úgy voltam vele, nem adom neki oda, de aztán belementem. Onnantól már senki nem jött el megnézni, pedig fent volt még a hirdetés. Ez ilyen.
A macskák helyett hogy ne legyen hiányérzeted tudok adni 3beaglet egy közüllük vemhes:)és természetesen tápot is ráfizetni talán nem kell de még megálmodom
http://sportmotor.hu/motoros_k...