De az ki volt azona gépen? Faterja? Képek készültek de én lófaszt se fényképeztem, csak a Gergő fényképezett amikor a motorjával mentem, viszont volt ott egy csávó, ő csinált párat. Igazából magamról már annyi kép van és a dőlésszög nem fog változni jobban.
Változó hányan vannak, ma például a kis versenyzőpalánták vettek el kb fél órát az időnkből, de amúgy nincs tömeg hétköznap. Délelőtt általában senki nincs, délután is ilyen max 20 motor.
Nem a joci esett, hanem aki ment vele idősebb fazon kék rr-rel. Összeakadtak asszem a hátsó célegyenes utána sikánnál. Semmi komoly, lábon ment haza, pár repedés, horzsolás a gépen, az ember egyben volt.
m5-ön újhartyánig lemész,ott be a faluba,annaka közepén egy jobbos,aztán ott is vagy
90 km fehérvártól,majdnem méterre pontosan
egy kör durván 1 km
4000 forint egy délutánra kb 13.00-tól 18.00-ig
az hogy hányan vannak,az mindig változó és nagyban függ attól,milyen napon mész és van-e vmi verseny
Helló, bocs, hogy beleszólok, de tudnál pár szót mondani Kakucsról, mert mi jövő hét csütörtökön mennénk, de azt se tudjuk, hogy hol van . Plusz még azt, hogy kb mennyien vannak kb ilyenkor, meg mi-hogy megy, mert elég hiányos az oldaluk.
Köszi
Jólvan, köszönöm a segítséget, Neked is, többieknek is
akik valamit hozzászóltak! Írok mit sikerült kimajszolni az új feszt.-val! További szép napot, Széles Utat!
Jaja... szerintem is XD Mindenesetre most alapos felújításon esett át a vasacska, még kell egy kipuff ill. egy fesztrafó-akku ezekszerint. És akkor készenvagyunk :D
egy F4-ese volt ezelőtt.(talán kék... )