Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ferinek hívják,mihályi és kőműves
egy F4-ese volt ezelőtt.(talán kék... )
Ez egy zxr400 pályagép, Mitogeri gépe, elég faintosan karistol a rokka, kicsit megérintett ez a kör.
Ösmerem? Kia?
egy haverja
ismerem én is
sajnálom
Itten te mivel karistolsz Tamás báttya?
Viszont most bementem 48 alá
De az ki volt azona gépen? Faterja? Képek készültek de én lófaszt se fényképeztem, csak a Gergő fényképezett amikor a motorjával mentem, viszont volt ott egy csávó, ő csinált párat. Igazából magamról már annyi kép van és a dőlésszög nem fog változni jobban.
értem,hogy nem a jocó...
az az RR vacsi új...
ki hibázott?
ja,és képeket csináltatok? meg videót?
Változó hányan vannak, ma például a kis versenyzőpalánták vettek el kb fél órát az időnkből, de amúgy nincs tömeg hétköznap. Délelőtt általában senki nincs, délután is ilyen max 20 motor.
Nem a joci esett, hanem aki ment vele idősebb fazon kék rr-rel. Összeakadtak asszem a hátsó célegyenes utána sikánnál. Semmi komoly, lábon ment haza, pár repedés, horzsolás a gépen, az ember egyben volt.
köszi
m5-ön újhartyánig lemész,ott be a faluba,annaka közepén egy jobbos,aztán ott is vagy
90 km fehérvártól,majdnem méterre pontosan
egy kör durván 1 km
4000 forint egy délutánra kb 13.00-tól 18.00-ig
az hogy hányan vannak,az mindig változó és nagyban függ attól,milyen napon mész és van-e vmi verseny
Helló, bocs, hogy beleszólok, de tudnál pár szót mondani Kakucsról, mert mi jövő hét csütörtökön mennénk, de azt se tudjuk, hogy hol van . Plusz még azt, hogy kb mennyien vannak kb ilyenkor, meg mi-hogy megy, mert elég hiányos az oldaluk.
Köszi
mi lett vele?
hol esett?hogyan?
elesett?
Találkoztam ma kakucson unokatesóddal, meg még valakivel jött egy zsír kék rr-rel, de az repült egyet.
kemény a gumi,nem?
Jofféle
F. Gábor keresstetik!
sziasztok
valaki hétvégén pl vasárnap tata?
lesz ZZR találkozó is ugyhogy ha valakinek van.............
Neked is.
Jólvan, köszönöm a segítséget, Neked is, többieknek is
akik valamit hozzászóltak! Írok mit sikerült kimajszolni az új feszt.-val! További szép napot, Széles Utat!
Majd írj mire jutottál.
Jaja... szerintem is XD Mindenesetre most alapos felújításon esett át a vasacska, még kell egy kipuff ill. egy fesztrafó-akku ezekszerint. És akkor készenvagyunk :D