Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
szted ez passzol az alaplapomhoz?
link
Este 21 órától Kispál és a Borz, 23 órától pedig Tankcsapda a Pannonia fesztiválon a Cseri erdőben ( Várpalota).
Hm! Úgy legyen
Az lesz az. Köszi!
asszem pdf editorral
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül hogy hogy lehet pdf-et változtatni? Régebben csináltam ilyet de elfelejtettem a mikéntjét.
Ezektől nem kell félni. Ezek csak forgalomszámláló kamerák és teljesen legálisak.
Nah végre felvették a telefont. Azt mondták hogy ehhez nem tudnak adni procit. Meg hogy ez már nem is megy bele: "Pentium 4 6XX 2Mb L2"
szerintem szétnézek az ebay-en
Hy Mindenki! "BEÁRAZVA"
IXIL Shorty kipuff - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
Pazzo Racing fék- kuplungkar - 30000
Amikor az Yz-t adtam el, előtte estem egy jókorát, és elgörbült a kormány, amikor a DT-t adtuk el, elromlott a berúgó...
Persze mindegyiknél le volt beszélve hogy jön érte a vevő.
Köszi!
Holnap felhívom őket.
Még nem tudjuk, hogy lesz-e belőle valami, az időjárástól függ. Pénteken megyünk (ha nem jön a monszun ).
Jó kakucsolást. pénteken jöttök velünk?
Elporladt...
Ez jó! De így ők jártak jobban, mert a kombinált fogó többe kerül mint az a műanyag!
Hehehe ez az!
FELÉBREDTEM! E! aaaa mégse.
Erről eszembe jutott egy régi sztori. Mikor a TDR-t hirdettem eljöttek megnézni, vitték is volna, de nekem 7végére már be volt tervezve egy motoros program. Addig-addig rídogáltam amíg bele nem egyeztek, hogy csak következő héten viszik. Igen ám, de közben sikerült letörnöm a benzincsap műanyag tekerőkéjét. Amikor jöttek érte persze égett a pofám, de adtam a motor mellé egy kombinált fogót, ha Érdig esetleg tartalékra kellene állítani.

Most pedig kezdődik a szabadsáááág!

Jók legyetek!
Amik mennek benne:
Celeron D, 256k L2-vel,
Pentium 4 Prescott
Pentium 4 5XX 1Mb L2
Pentium 4 6XX 2Mb L2
Hívd fel a Sarló Computert, 22/500-912
elnézést de ezt nem lehet nem belinkelni :))))))
megfordulás
Ok. Egyébként mekkora a legnagyobb proci amit még ebbe bele lehet kalapálni?
Dehogyis gonosz! én is ezt tettem volna.
Csak azért mondod mert biztos nem láttad az Austin Powers 2. részét
Tök jól jött ez most így mielőtt el akarom adni... mehetek megint a festő haverhoz hogty alakítson valamit.
Az aranyszerszámosba volt szerintem.
Irtójó icakát!