Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó jóvanakkó. Ez jó lesz. Meglicitálom. Kösz a segítségeket.
Asszem összerakok inkább egy full új gépet, mert a mostaninak a háza is szét van verve... amikor szarakodott ez előző alaplap, folyton újraindult csak úgy. Aztán amikor elegem lett nem kíméltem. A kezeim kb két hétig be voltak kötözve, de legalább megkapta a rohadék
Nem szedem le mert az oldaltámasz is pont annyit áll ki meg aztán ha az leér akkor az oldalidom is az meg azt jelenti, hogy én már nem vagyok a motoron
Attól reader, hogy csak olvas
Azt nemtudtam hogy csodaszámba megy a szabikérés
A középső kitámasztó nem akadályoz a laponfordulásban? Vagy leszerelted már?
Foxit PDF Editor megoldotta.
Readerrel megsenem próbáltam, az nagyon kis butuska.
Lóf@sz van a boltban nem klíma... Belebetegedtem, hogy végre szabadságra engedtek. Mikor jutok én el Kakucsra... Hétvégén marhára felesleges menni. Az nem pályamotorozás hanem felvonulás a pályán.
Jaja...
Hűtőzsír maradék...
Ezt láttad már?
link
Akkor asszem ezt meg is licitálom:
link
Csak az alján az a kis izé aggaszt. Remélem nem volt megbuherálva vagy ilyesmi.
Na azthittem hogy nem is leszel internetközelben!
Jobbulást!
Klíma fullratekerve a munkahelyeden, vagy mi ártott meg?
1000 köszönet!
http://shop.ebay.de/items/_W0Q...

Ezeket is tök nyugodtan... A legjobb p4 proci a 630-as.
Adobe Acrobat vagy Illustrator kell hozzá. Nem a reader
De még így is belefuthatsz olyanba amit nem tudsz módosítani ha úgy mentette el a készítő, hogy ne lehessen.
Jó bele!
De megy benne 600-as széria hidd el nekem... A 800-as 900-as kétmagos P4-ek nem mennek.
Mivanmi? A szabadságon lét még nem távolított volna el a számítógéptől de sajnos tegnap Kakucsra se tudtam menni mert lázasan döglöttem az ágyban.
na, nekem kell 2db, de csak ha nem otthon fenymasoltad :-9
meg ma kellene, 4ig fehervaron vagyok
Szóltam neki.
Nem tudja valaki a Zoli telefonszámát?
Amióta szabin van nincs nagy aktivitása a fórumon.
3-kor Ivanics?
Olyat én nem tudok. Tegnap még annyira sem ment mint tavaly. Majd belejövök. Az Ati viszont nagyon jól ment a Z-vel.
Helyes! Valami lapon fordulós, könyökölős képet toljál már föl!
Jöttök velünk ringre? Szerintem pályán megyünk.
Kakucs kipipálva! Nem áztunk meg és még a Nap is kisütött. Remélem holnap is szép időnk lesz.
Pannónia fesztiválra van 3 napos belépőm több is! Bérletek árai: háromnapos: 2100 HUF, négynapos: 2600 HUF

Én 1.000 Ft-ért adom akinek kell!