Látom kitöröltél a korábbi üzenetemből egy sort.....
Még mindig azt gondolom, hogy a motor tutultatásnak semmi értelme, mert a családnak csak fájdalmat okoz!+ ő sem szerette az ilyet, de Ti tudjátok...
Lehet ilyet, de szerintem nem ott és nem akkor....
Kriszta
Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik szeretnék Benő Sanyit utolsó útjára elkísérni, hogy temetése 2009. május 16.-án (szombaton) 11.00 órakor lesz a pákozdi temetőben.
(a temetőben koszorúk elhelyezésére nem lesz lehetőség, kérlek ehelyett csak egy szál virágot hozzatok)
10.30kor indulunk a Full-Gastól, aki szeretne csatlakozhat.
A fene pedig megfogadtam, hogy nem nézem meg és nem írok többet! De hát ilyen drága embereket nem lehet itthagyni! Már megnyugodtam hálistennek de a videó kommentjeit nem olvasom többet az tuti! Mióta délután rájöttünk a Borsó Tibivel hogy szétegykerekeztem a blokkomat és nagyvalószínűséggel csapágyhangos azóta felértékelődtek bennem a dolgok...
Na de holnap nekiesek egyedül aztán majdcsak kisül valami. Rossz esetbe besül.
Na de a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg: Nagyon jól esett a marasztalás! KÖSZI MINDENKINEK!
Miért bántjátok?Csak annyi a bűne,hogy komolyan veszi a többiek véleményét?!Hogy mindenki hülyét csinál a másikból?!Hogy elvesztek az emberi értékek?!
Hogy mi,motorosok sem tartunk össze? Sajnos rossz fele tendál a világ,és ebben mi is részt veszünk valamilyen szinten!
Vérzik a szívem Magyarországért,és érettünk-motorosokért!
Széles utat:Fenyő
Bruno!Szeva! Ne fordulj be,hidd el az élet ettől százszor keményebb!
Mi már nem is vesszük fel a köcsög dumákat,hozzászólásokat!
Ne vedd az ilyen emberek véleményét mérvadónak!
Tudod, csak olyan videóhoz ugatok én is amelyiknek ismerem a feltöltőét vagy egyéb közöm van hozzá. De egy vagon kis pöcs csak azért van itt regisztrálva kitöltött adatlap nélkül, hogy leugassa a videókat és nagy bölcsességeket irkáljon aztán besérüljön amikor elküldik délnek.
Ennyi faszarcú idióta "kemény" embert mint ezen az oldalon még nem láttam komolyan mondom! Tisztelet a kivételnek (ennek a fórumnak és még néhán embernek)! Minden második videónál ugat valaki vagy szidalmazza a másikat, akit nem is ismer! Most akadtam ki végleg! Jó lenne ez az oldal csak a sok internetkemény köcsög elcseszi, így úgy döntöttem látogassa a hóhér ezt a kurva oldalt!
Aki akar elér telefonon vagy msnen vagy személyesen!
Telefon: 06705665020
MSN: mranderson454@msn.com
Én elbucsúztam! További jó fórumozást nektek, balesetmentes kilómétereket! Remélem találkozunk hamarosan! sziasztok
Valaki nem tud, szervízt ahol tudnak kor.telót javítani, igazából szimeringet kéne csak cserélni, de nem találok sehol jó minőségű szimeringet hozzá: Hyperpro telóról lenne szó amúgy.
Idézek magamtól:
Megszenvedtem érte... A frissen lemosott géppel offroadoztam összesen 8km-t miatta...
"Autópálya fölötti hídról egyáltalán nem tudtak megmérni se közeledőben, se távolodóban. Sőt, aki közeledőben jött szorosan mellettem/mögöttem, őt sem. Tuti a cucc! Már csak nagy fényerejű LEDekre kell cserélnem a gyáriakat, hogy legyen róla tudomásom, ha célba vettek mert kb. 120 fölött semmit se hallok a hangjelzésből és napsütésben nem látszanak a gyári LEDek."
Megvan, nem volt gond, csak akkor vakargatta a fejét a csóka, amikor hozta a féktisztítót letörölni a régi matricát, aztán a kerékig torzult a maszek szarpofozó. Pillanatra nem tudtam mi lesz . Mondta hogy ezt merevítsem ki, mert elhagyom a rendszámot, még kérdezte hogy ez nem azért ilyen, hogy a rendszám hátrahajoljon? Nem akartam neki mondani hogy hazamegyek, azt lerugdalom azt a fost róla
Látom kitöröltél a korábbi üzenetemből egy sort.....
Még mindig azt gondolom, hogy a motor tutultatásnak semmi értelme, mert a családnak csak fájdalmat okoz!+ ő sem szerette az ilyet, de Ti tudjátok...
Lehet ilyet, de szerintem nem ott és nem akkor....
Kriszta