Csak elsőt, hátsót nemnagyon használom bár néha kellene. És milyen van fent? mert néztem a legolcsóbb, az 16 ezer, a két tárcsáshoz, de javasolták a 20ezerért valami huzat van rajta, és nem karistolja össze az idomot. Nekem nem kell színes, meg csicsás, tegye a dolgát és csókolom
Nekem a Goodridge fékcső (első, hátsó) kijött 15-ből, igaz tavaly szeptemberben kedvezőbb volt az árfolyam. Ez jelenleg kb. 21-22e Ft-os mutatvány lenne.
Csak az elsőt cseréled?
Köszönöm szépen, a gumikat lecseréltem, nem lenne képem elkérni, másnak nagyobb szüksége lehet rá
Azonban kipufogó logóid nincsenek véletlen? A Leovince matricákat le kellene cserélni valami hihetőbbre
Illetve ha valaki tud szinkronizálni, szívesen venném a segítségét, egyszer már láttam, csak az rég volt, illetve nem én csináltam, ezáltal lövésem sincs hogy kell. Szinkrontesztert szerzek!
Hú bakker!Ezt inkább gyömöszöld bele a kukába,mert életveszélyes!
Ha kell inkább adok egy MEZ -4estjó bordamélységgel,akár műszakira is viheted,ajándékba,ingyen!
Vagy valakinek?Ha kell valakinek írjon egy mailt,viheti!
Szinkrontesztert kérek kölcsön, azon nem múlik, csak a kölcsönadón
Gumival mi legyen? Nekem aztán nem kell, akár oda is adhatom támogatásul Meg van egy első is, de az elég szar állapotban, apró pontokban megszakadt a szál benne, igaz másfél évig így közlekedtem Szerintem mondjuk ezt meg kellene semmisíteni...
Hali! Nincs vákummérőm hozzá tehát sajnos nem, de láttam ANETTon (itt az apróhirdetésekbe asszem) szinkrontesztert 15.000ért. Megéri szerintem, mert én ahogy hallottam 20 ropi körül van egy szinkronizálás szerelőnél. Azán így bármikor meg tudod magadnak csinálni otthon.
Én amúgy azt hittem hogy egyedi hosszúságú fékcső kell neked, de ha csak a gyárit akarod lecserélni ténlyeg jobb ha veszel inkább egy márkás gári körülmények között előálltott csövet. Bár az enyémeket én csináltam és arra sincs panaszom.
No, az Ivanicsnál kérdeztem a Goodridge-t, 20.000 lesz, de még le kell mérni a hosszát, remélhetőleg a jövő hétre meglesz, miután csütörtök előtt nemtudok foglalkoznia motorral.
Ha ugyanaz, mint a 600-asé akkor vegyél Goodridge szettet az ebay-ről, első-hátsó 20e körül kijön és nincs vele gondod csak kiteker-beteker-meghúz-feltölt-légtelenít.
Inkább a félek, mert nyilván nem lehet nehéz összerakni, de a fék nem játék, inkább hagyatkoznék olyanra, aki már csinált ilyent.
A gumi csak áll a sarokban, ha neked megfelel cserébe, nembánom , de ha kivitelezhető, rakjuk is fel , illetve még megtanithatnál egykerekezni, elsőkerekezni, born-outolni, arconpörögni
Hello! Nem tudom mit kell azon csináltatni!
Motorsprintbe bemész, fém fékcső ára 4500ft/méter, veszel a végére két fittinget azt akkorát csinálsz amekkorát akarsz. Összerakni össze tudod a csövet meg a fittinget, nem?
Halló!
Említették, hogy Fehérváron csinálnak fém fékcsöveket. Tud erről valaki valamit? Azt javasolták, hogy közvetlen a a felső munkahengertől jöjjön a két cső, külön-külön a két féknyereghez.
Ha valaki csináltatott, egy árat dobhatna, illetve elérhetőséget, meg egyéb javaslatot is szívesen fogadok.
Ez a beszéd!A 'mi kutyánk kölyke"vagy te is!Mi is sértődtünk meg,és mi is sértünk meg akaratunkon kívül is embereket,a puszta szavunkkal! Sajnos ott a videók környékén legtöbbször olyan emberkék húznak le bennünket,akiknek nem sok fogalmuk van az egészről!(De persze véleményük,az van!)
Széles utat!
Csak az elsőt cseréled?
Azonban kipufogó logóid nincsenek véletlen? A Leovince matricákat le kellene cserélni valami hihetőbbre
Illetve ha valaki tud szinkronizálni, szívesen venném a segítségét, egyszer már láttam, csak az rég volt, illetve nem én csináltam, ezáltal lövésem sincs hogy kell. Szinkrontesztert szerzek!
Ha kell inkább adok egy MEZ -4estjó bordamélységgel,akár műszakira is viheted,ajándékba,ingyen!
Vagy valakinek?Ha kell valakinek írjon egy mailt,viheti!
Gumival mi legyen? Nekem aztán nem kell, akár oda is adhatom támogatásul Meg van egy első is, de az elég szar állapotban, apró pontokban megszakadt a szál benne, igaz másfél évig így közlekedtem Szerintem mondjuk ezt meg kellene semmisíteni...
Én amúgy azt hittem hogy egyedi hosszúságú fékcső kell neked, de ha csak a gyárit akarod lecserélni ténlyeg jobb ha veszel inkább egy márkás gári körülmények között előálltott csövet. Bár az enyémeket én csináltam és arra sincs panaszom.
Nem ér rá ma valaki kakucsolni?
A gumi csak áll a sarokban, ha neked megfelel cserébe, nembánom , de ha kivitelezhető, rakjuk is fel , illetve még megtanithatnál egykerekezni, elsőkerekezni, born-outolni, arconpörögni
Motorsprintbe bemész, fém fékcső ára 4500ft/méter, veszel a végére két fittinget azt akkorát csinálsz amekkorát akarsz. Összerakni össze tudod a csövet meg a fittinget, nem?
Említették, hogy Fehérváron csinálnak fém fékcsöveket. Tud erről valaki valamit? Azt javasolták, hogy közvetlen a a felső munkahengertől jöjjön a két cső, külön-külön a két féknyereghez.
Ha valaki csináltatott, egy árat dobhatna, illetve elérhetőséget, meg egyéb javaslatot is szívesen fogadok.
Széles utat!