Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Következő kérdésem:
Hol kapok procit az újdonsült alaplapomhoz?
Hy Mindenki! "BEÁRAZVA"
Hp - 60000
IXIL - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
Sok sok csigával találkoztam, köznyelvben "sofőr"-ként van jelen
Esőben békák vannak meg csigák... nem rendőrök.
Én 7 körül indulhattam el Fehérvárról haza... Egy darab rendőrrel nem találkoztam, az eső meg nem zavart, a gyík autósok az út szélén haladtak mintha hatalmas vihar lenne, én meg mehettem középen amerre láttam. Igaz néha nem láttam sokat
A 73-ason 60-al araszoló kocsisort kellett kerülgetnem
pedig indokolatlanul áramvonalas
...az a szél a disznót is kikapta az ólbúl pedig nincs is rajta fogás!
Hiába, "a méret a lényeg" mondás helyessége ezesetben beigazolódni látszik.
A ZZR isten a GSX-hez képest oldalszélben. Az öreglánnyal lapon kellett egyenesen menni
Meg tud lepni a szélvihar az biztos.
A kis gixerrel most volt az első komolyabb szélben motorozás éshát kicsit meglepett, pláne a nagy böszme SV után.
ÉN a 2006.Aug. 20-át nem fogom elfelejteni soha. Átugrattam egy elém szakadó jó vastag faágon, alig bírtam a motoron maradni, végsebességen (100) hazafelé a 125-ös Hondán hátulról vert az eső és nem volt menetszél felkanyarodtam a Szent Flórira, A fecskeparti híd után előttem egy motoros csapat, látom, hogy hajlanak az ágak, jön az orkán erejű pöff, mindenki tart rá kivéve az egyiket na őt ki is kapta a sorból és bevágta az árokba.
Dörgött meg villámlott, meg minden. Még szép hogy beijedtem.
Ijedtedben rondítottad össze?
Normál esetben én se megyek sehova esőben, de Pénteken siettem haza.
Sokat nem áztam épphogy leáztak a bogarak meg összerondítottam a motort.
Öcsém tapasztalta meg, hogy a Spidi NRG bőrruha kb. 45prcet bír átázás nélkül az ömlő esőben. Ő se papírkutya, hogy nekiindult hanem elmerozzant Várt volna másfél órát és szárazon letekeri a távot.
Péntek este kiröhögtek a shell kúton ( M7 ), hogy mekkora lúzer vagyok hogy esőben motorozok...
Vigyázz azzal a sziporkázással, ki ne rántsák alólad az aszfaltot!
Na jól van akkor csakígy tovább!
Nekem is így indult, nekem előtte nem is volt 4ütemű nagymotorom.
semmi,semmi,és nem
ismerkedünk
sosenem ültem még ilyenen
rövid egykerék volt,meg egy elbaszott posta,de esni még nem estem
Na aztán mi megy, mi kezd menni, és estél e?
Köszi! Addig álljak fél lábon...
A gumi még bent figyel a csomagtartóba. Szívesen elröppentem ahova kell, csak szabaduljak már meg tőle.
Na ha meglesz végre a blokkom akkor ezen változtatok!
akkor majd én szólok
a beállítás sajnos ennyi
Ejjjhaaaa...nem mérik occón. Ettől függetlenül én is szeretnék egyszer hasonló áron hozzájutni egy ilyenhez.