Az a baj, hogy nem divat tisztelni más tulajdonát. Egyszer kapjam rajta, hogy valaki piszkálja a motoromat, úgy képen vágom, hogy csokorba szedi a villanykarókat, és felköszönti vele a trafóházat.
Nem tudom már melyik Austin Powers filmbe volt, amikor megfordul egy alagútba egy kiskocsival ami kb 1 centivel keskenyebb az alagútnál... Na hát kb úgy próbálta!
biztos látott a kamera mindent, mert folyton figyelnek mindent, de úgysem tudnék mit kezdeni vele, a gyármunkások szarnak mindenre. volt már hogy eltolták úgy hogy azt hittem hogy ellopták.
az új fényezés csak a tankon díszeleg és semmi baja hál'istennek , az oldala kapott egy pedálnyi hasítást. nem volt még elég karc rajta
gondolhatod mekkora volt a fejem
Ilyen nekem is volt, sőt még sebességbe is rakta a motorom a hülye osztálytársam. (csaj robogóval) De amikor ő jött robogóval én fogtam, aztán felemeltem és átparkoltam neki egy két épület közötti beugróba persze keresztbe.
Jó mivel láttam hogy nagyon nem tud kijönni segítettem neki...
Utána nagyrobogóval jött... Oda már kellett a haverom is, nem bírtam egyedül...
Én tavaly annyival megúsztam, hogy pár dolgot elállítottak rajta (tükrök, kapcsolók összevissza nyomkodva, fékkar...stb.). Azóta biztonságosabb helyen tárolom.
Jaj ne haragudj most vettem észre hogy írtál!
Ez nem bunkóság részemről ha még házhoz is szállíttatom?
Mivel egyelőre nincs motorom, így sajnos más lehetőségem nincsen. De nem gáz?
Ja meg még valami, amit mondtál a parkolóban biciklit nekitolós, motor oldalát felhasítós dologról... Nekem is megvolt, csak ma vettem észre, miután lemostam
szájbabasznám...radiátorcsővel...