Ha tehetem inkább személyesen mászkálok a cuccok után, egyre inkább elmegy a kedvem a netes vásárlásoktól. Múltkor egy műszaki áruházból rendeltem 4-5 féle apróságot, a fele sem érkezett meg. A dobozba ugye meg csak fizetés után tudok belenézni. Írtam nekik mailt, hogy mi a szitu de idáig válaszra sem méltattak. Kb. 2 hónapja meg elkeveredett az ebay-es csomagom.
Hasonló csikicsukiban nekem is volt részem, szóval átérzem a helyzeted.
Ez most nem a hondához kell , de ha ahhoz kell mindig oda megyek alkatrészért. Ezt most azért rendeltem a bw-től, mert amikor legutóbb rendeltem, másnap reggel ott volt a cucc. Valószínű a Borsó Tibinél kötök ki megint, legutóbb ő mentett ki GYÁRI Yamaha szimeringekkel.
Amikor rányomtam a rendelésre, nem volt olyan sürgős a dolog, de azért ez a másfél hónap kicsit sok már nekem.
Én még másfél hónapja rendeltem tőlük egy generátorfedél tömítést, aztán kaptam egy szart, ami nem stimmelt... Azóta kb heti 4 szer telefonozok nekik, ma pl az volt a helyzet hogy épp elfogyott.
Nekem 1 évig folydogált az olaj a telóból aztán megelégeltem, karácsonykor felb*sztam az agyam rajta és hirtelen felindulásból én is a bikerworldtől rendeltem meg. Még ki se hozta a posta már tudtam hogy negyed annyiért lett volna. Még törött lábbal cseréltem ki a szimeringeket, a csúszógyűrűket meg a porvédőket, mert most nyárra nem akartam hogy bármi is gátat szabjon a motorozásomnak. Erre beszart a blokk! Köszi ott fent!
Fehérváron csak rendelésre hoztak volna, az meg ki tudja mennyi idő alatt jön meg. Hétfőn vettük észre, hogy szivárog, kedden telefonáltam a bikerworld-be, mondták, hogy van készleten, még aznap el is mentem érte. Tegnap elvittem szerelőhöz és nemrég hoztam haza.
Háá nagyon tud ez a vihar! Megvárja míg ideér a sok jehova a "Jehova Tanúi Királyságterméhez" (szép kilátásom van amúgy... ) és majd jól ittragadnak vagy eláznak! Há Há!
Ne kérdezzétek mi a baj... A blokkhiány és a túlzott koffeinfogyasztás csodákra képes.
HIBA VOLT! Én is ott vettem az enyémbe, és mint kiderült csak 4SZER! annyit fizettem érte mint amennyiért máshol megkaptam volna. Ja és plussz a postaköltség.
Hasonló csikicsukiban nekem is volt részem, szóval átérzem a helyzeted.