Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tehetem inkább személyesen mászkálok a cuccok után, egyre inkább elmegy a kedvem a netes vásárlásoktól. Múltkor egy műszaki áruházból rendeltem 4-5 féle apróságot, a fele sem érkezett meg. A dobozba ugye meg csak fizetés után tudok belenézni. Írtam nekik mailt, hogy mi a szitu de idáig válaszra sem méltattak. Kb. 2 hónapja meg elkeveredett az ebay-es csomagom.
Hasonló csikicsukiban nekem is volt részem, szóval átérzem a helyzeted.
Ügyiiiiii vaaagy
Ezekről a hirtelen felindulásból elkövetett baklövésekről én is tudnék ódákat zengeni.
Mikorra áll össze a vas? Gondolom már benned van a mehetnék...
Vannak.
Egyébként meg nemsokára kelleni fog pár cucc a leendő gépembe, szóval majd kereslek. Gépházak is vannak nálatok?
Ez most nem a hondához kell , de ha ahhoz kell mindig oda megyek alkatrészért. Ezt most azért rendeltem a bw-től, mert amikor legutóbb rendeltem, másnap reggel ott volt a cucc. Valószínű a Borsó Tibinél kötök ki megint, legutóbb ő mentett ki GYÁRI Yamaha szimeringekkel.
Amikor rányomtam a rendelésre, nem volt olyan sürgős a dolog, de azért ez a másfél hónap kicsit sok már nekem.
Ha Honda akkor Motorcenter.
- Jó alkatrész
- Gyorsan itt van
- drágán

Valamit valamiért.

Amúgy meg Borsó Tibi.
- Jó alkatrész
- közepes határidő
- mérsékelt ár
Én még másfél hónapja rendeltem tőlük egy generátorfedél tömítést, aztán kaptam egy szart, ami nem stimmelt... Azóta kb heti 4 szer telefonozok nekik, ma pl az volt a helyzet hogy épp elfogyott.
Sikeresen beejtetem a szelepsapkát a hátsó felni közepébe
Most töltöm a garázsfény akksiját, hogy lássak valamit a nőgyógyászmutatványhoz...
Nekem 1 évig folydogált az olaj a telóból aztán megelégeltem, karácsonykor felb*sztam az agyam rajta és hirtelen felindulásból én is a bikerworldtől rendeltem meg. Még ki se hozta a posta már tudtam hogy negyed annyiért lett volna. Még törött lábbal cseréltem ki a szimeringeket, a csúszógyűrűket meg a porvédőket, mert most nyárra nem akartam hogy bármi is gátat szabjon a motorozásomnak. Erre beszart a blokk! Köszi ott fent!
Hi!
Valaki szombaton gurulna alsóörs felé a vonulásra fehérváról?
Itt is esett pár csepp.
Fehérváron csak rendelésre hoztak volna, az meg ki tudja mennyi idő alatt jön meg. Hétfőn vettük észre, hogy szivárog, kedden telefonáltam a bikerworld-be, mondták, hogy van készleten, még aznap el is mentem érte. Tegnap elvittem szerelőhöz és nemrég hoztam haza.
Na már ömlik...
Háá nagyon tud ez a vihar! Megvárja míg ideér a sok jehova a "Jehova Tanúi Királyságterméhez" (szép kilátásom van amúgy... ) és majd jól ittragadnak vagy eláznak! Há Há!

Ne kérdezzétek mi a baj... A blokkhiány és a túlzott koffeinfogyasztás csodákra képes.
Mire indulok haza tuti leszakad az ég... Fincsi lesz
Viharban a legjobb motorozni
Miiiicccsoda vihar lesz! Nézem az embereket az ablakból hogy próbálnak menekülni... HÁ HÁ HÁÁ!
HIBA VOLT! Én is ott vettem az enyémbe, és mint kiderült csak 4SZER! annyit fizettem érte mint amennyiért máshol megkaptam volna. Ja és plussz a postaköltség.
szárnyascsirke = csirkeszárny
ez nálunk is érvényes (autópiac), de nem tudok sokat tenni az ellen, hogy kirúgjanak, maximum , így nem stresszelem magam emiatt...

Ringen gondolom kawanap lesz (megint), így a szárnyascsirkét nem néznék jó szemmel....
Jó lenne valamikor, csak most hungaroring lesz 19én
Leng a fejünk felett a pallos, még szabadságot se merek kivenni...
nem terveztek a közeljövőben egy kakucsozást? szívesen csatlakoznék hozzátok! jó lenne egy kicsit gyakorolgatni a kanyarodást