lekopogom engem vasárnap nem akartak megállítani se a budai végén, se pákozd után, pedig utóbbi részen egyenesen sziporkáztam
szóval na, azért tisztelet a kívételnek :)
Köszi, már beszéltem vele, sajna csak a fékkar kompatibilis.
Akit ajánlottál még nem írt vissza. Ha hétfőig nem jelentkezik akkor rácsörgök, addig meg figyelem az ebay-t mert most van 2 aukció is ami érdekelne, meglátom mennyire megy fel az áruk.
Péntek este úgyis innya meg csocsózni szoktunk... De a cikkből megtudhattuk, hogy péntek este tíz után már lehet felhajtott rendszámmal, hangosan egykerózni a Palotai úton
Sziasztok,
Pénteken szaladt bele valaki ellenőrzésbe? Állítólag reklamálnak a polgárok a yardnál hogy állandóan egykerekeznek a motorosok felhajtott rendszámmal, ráadásul hangossak is.
Hy Mindenki!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
már csak 48 ezer kell belőni
szóval na, azért tisztelet a kívételnek :)
Akit ajánlottál még nem írt vissza. Ha hétfőig nem jelentkezik akkor rácsörgök, addig meg figyelem az ebay-t mert most van 2 aukció is ami érdekelne, meglátom mennyire megy fel az áruk.
PC?
11681
Tuti bevett előtte valami fogalmazásgátlót.
Pénteken szaladt bele valaki ellenőrzésbe? Állítólag reklamálnak a polgárok a yardnál hogy állandóan egykerekeznek a motorosok felhajtott rendszámmal, ráadásul hangossak is.
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
Nézzétek az élő közvetítést! Rohadtul kíváncsi leszek mi lesz Talmagyerökkel...