Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekiálltam vasárnap
Nyeee! Látom már csapatja kend a fájterkedést!
megvettem
már csak 48 ezer kell belőni
lekopogom engem vasárnap nem akartak megállítani se a budai végén, se pákozd után, pedig utóbbi részen egyenesen sziporkáztam
szóval na, azért tisztelet a kívételnek :)
Köszi, már beszéltem vele, sajna csak a fékkar kompatibilis.

Akit ajánlottál még nem írt vissza. Ha hétfőig nem jelentkezik akkor rácsörgök, addig meg figyelem az ebay-t mert most van 2 aukció is ami érdekelne, meglátom mennyire megy fel az áruk.

PC?
tutu!

11681
Asszem imerem a cikk íróját, becsülöm hogy legalább megpróbálta leírni.
"...nagyhangú, nagyteljesítményű egykerekezőkkel..."

Tuti bevett előtte valami fogalmazásgátlót.
Ez a szelektív hallás... de ez már fül, orr gépészeti eset!
Az a lényeg hogy neki jó legyen.
amúgy meg aki a alegszorgalmasabban veszi fel a telefont,hogy bejelentést tegyen hangos kipufogó miatt,az nem szokott meghallani,ha vezet
Csak a felhajtott rendszámú motorokkal lehet egykerekezni. Ez fizika.
Jah, kb ez a konzekvencia. Bár nem szoktam a Palotain meg a eleve a városban állatkodni de ha egyszert péntek este 10 után szabad...
Inkább egy józan motoros jöjjön felém kéccázzal, mint egy részeg Ladás 30-cal...
Így van. Ezentúl csak tíz után hangoskodunk részegen felhajtott rendszámmal kipuf nélkül. No és csakis Pénteken.
Amúgy az egykerekező motor hangjáról ki mondja meg, hogy fel van-e hajtva a rendszám? Nagy az isten állatkertje...
még jó,hogy az uccsó mondatot nem felejtették le
Péntek este úgyis innya meg csocsózni szoktunk... De a cikkből megtudhattuk, hogy péntek este tíz után már lehet felhajtott rendszámmal, hangosan egykerózni a Palotai úton
Sziasztok,
Pénteken szaladt bele valaki ellenőrzésbe? Állítólag reklamálnak a polgárok a yardnál hogy állandóan egykerekeznek a motorosok felhajtott rendszámmal, ráadásul hangossak is.
Hy Mindenki!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
Add meg a fenyo számát. Most.
ki volt ma kpm-en vizsgán az ugyanolyan motorjával,mint az enyém?
Hát szaga lenne vagy olyan...
Jó is a mákos mosoly
Nézzétek az élő közvetítést! Rohadtul kíváncsi leszek mi lesz Talmagyerökkel...