Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gömbkamerát nem találtam ott . A túlbuzgó kukkoló meg inkább üljön be a kereszteződés közepére.Ott életszerű felvételt készíthet,igaz csak 1-et:)
Vagy lehet hogy egy köcsög buzi aki ezzel keresi a kenyerét hogy spicliskedik a rendőröknek. Van ilyen is sajnos.
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen volt...
Abban a kereszteződésben egy gömbkamera figyeli a piroson áthajtókat jópár éve már, ezt a lábas térfigyelőt nem tudom mire vélni. Lehet, hogy a gazdája csak nem akar lemaradni egy balesetről sem...
Amúgy üdv a székesfehérváriaknak
Ez miért is okoz gondot?
ez valszeg illegális.
Ezt neeeem hisssszzzzzeeeeeemmmmmmmmm eeelllllllllllllll!
Basszus! Mióta figyelnek minket?
Ez már írtó pofátlan dolog.
Székesfehérvár,Széchenyi-Horváth István u. kereszteződés!
Nyeeee CBR restautálok! Már csak a villák (első pár télen lett felújítva, hátsó meg f4es) vannak a vázon...
Vettem új csavarokat (azonosakat ), meg kromofágozom a felniket, mert le lesz festve. Szóval ha meglesz az új blokk meg össze lesz rakva, akkor bizony "besza-behu"! Hihiiii
Ok, mert közben kiderült, hogy csak 4-ig vagyunk ma.
negyed 3 körül megyek!
13:40 és 16:30 között jöhetsz érte ma.
Még szervezés alatt de szólok. Szombaton nem vagyok szerencsére.
Mennyire délután? Mert akkor megyek ma egy ilyenért:

EN8600GT/HTDP/256M Asus GeForce 8600GT 256MB videókártya PCI Express, 2xDVI-I,1xHDCP

Holnap is nyitva vagytok ha esetleg ma nemtok mégse bemenni?
Délutánra a boltban:

EN8600GT/HTDP/256M Asus GeForce 8600GT 256MB videókártya PCI Express, 2xDVI-I,1xHDCP
10.800Ft 6hó gari

N9600GT-T2D512 MSI GF 9600GT 512MB DDR2 PCI-Ex. TV-Out 2xDVI, HDMI videókártya
25.800Ft 12hó gari

A 8800GTS-ek a raktárban fognak elrohadni, nem túl kellemes az árazása
Aha...gondoltam. Nagyon ütős a Z-d, tavaly volt szerencsém élőben is megcsodálni. Azon nem gondolkodtál, hogy külön értékesíted az extrákat? Talán jobban megtérülne a belefektetett összeg.
Ok! köszi előre is!
nem hazai beszerzés mert én még nme találkoztam senkivel aki tudna hozni!
sem titaxot sem pazzot!
Á, kinek hiányzik, hogy vízkövesek legyenek a textúrák...
és még nem vízhűtéses? azonnal orvosolni! vízpumpás vga-t!
Holnap még nem valószínű, hétfő
vagy kedd, szólok itt!
Köszi! Lehet megvárom akkor a 8800GTS-t. Majd figyelem a listát. A Mafia2 még úgyse jött ki (ha jól tévedek)
Küldtem egy mailt a srácnak, ha lesz valami fejlemény majd beszámolok. Köszi!