Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Abban a kereszteződésben egy gömbkamera figyeli a piroson áthajtókat jópár éve már, ezt a lábas térfigyelőt nem tudom mire vélni. Lehet, hogy a gazdája csak nem akar lemaradni egy balesetről sem...
Nyeeee CBR restautálok! Már csak a villák (első pár télen lett felújítva, hátsó meg f4es) vannak a vázon...
Vettem új csavarokat (azonosakat ), meg kromofágozom a felniket, mert le lesz festve. Szóval ha meglesz az új blokk meg össze lesz rakva, akkor bizony "besza-behu"! Hihiiii
Aha...gondoltam. Nagyon ütős a Z-d, tavaly volt szerencsém élőben is megcsodálni. Azon nem gondolkodtál, hogy külön értékesíted az extrákat? Talán jobban megtérülne a belefektetett összeg.
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
Ez már írtó pofátlan dolog.
Székesfehérvár,Széchenyi-Horváth István u. kereszteződés!
Vettem új csavarokat (azonosakat ), meg kromofágozom a felniket, mert le lesz festve. Szóval ha meglesz az új blokk meg össze lesz rakva, akkor bizony "besza-behu"! Hihiiii
EN8600GT/HTDP/256M Asus GeForce 8600GT 256MB videókártya PCI Express, 2xDVI-I,1xHDCP
Holnap is nyitva vagytok ha esetleg ma nemtok mégse bemenni?
EN8600GT/HTDP/256M Asus GeForce 8600GT 256MB videókártya PCI Express, 2xDVI-I,1xHDCP
10.800Ft 6hó gari
N9600GT-T2D512 MSI GF 9600GT 512MB DDR2 PCI-Ex. TV-Out 2xDVI, HDMI videókártya
25.800Ft 12hó gari
A 8800GTS-ek a raktárban fognak elrohadni, nem túl kellemes az árazása
sem titaxot sem pazzot!
vagy kedd, szólok itt!