Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 636-ban is benne volt
megmérték
Gábor le tudnád az én motoromat is vizsgáztatni? Mert az Vértesbogláron kvül mindenhol Mission Impossible! Ott is csak gyenge 22.000 magyar forintért ment át.
Ja, de nekem van hozzá folytás, ha gondolják mérjék meg.
Bepótoljuk! Ezt meg raktározd el addig:
nyugi, lesz még.. meg elmegyek én érted a világ végére is.. ..mondjuk túróscsuszázni
Akkor jó, vagy nem...evvan...

Jót ne halljak felőletek!
idetalált
Írtam mailt, megkaptad? Vagy küldjem a másikra?

legyen neked is karácsony
Nosza!
Dobozostól nem veszem be

Na, záróra aztán menek, pá!
nesze
Nesze!
Na ja, jó lenne ha találnának valami megoldást a rendszámoztatásra. Lehet, hogy naiv gondolat de ha nyomon követhető lenne a bicaj, TALÁN kevesebb lenne a lopás is.
Bocs, tegnapelőtt... Cavinton
A kapu után 3 méterrel esett le nagy poén volt!
zölt=zöld
A huszadliteresként közlekedő nyolcadliteresekre viszont ráférne egy kis figyelem! Tegnap futottam össze egy rendszámmentes RS-sel, egyenesben bombázta neki tőgázon, én gurultam kb 70-nel ő meg állva hagyott (nem reagáltam rá, hadd mesélje otthon, hogy megevett egy ezeregyest meg aztán tudom, hogy milyen tempónál lesz pont zölt a lámpa mire odaérek ) a 81-esre ráfordító lehajtón meg majdnem eldőlt, kacsázott vagy 40-nel... Ott kikerültem mert ugye álló járművet nem lehet előzni
Engem 2 éve kivágtak a szutyadék Raptor dobommal együtt. A Fészer gyári dobját nem lehetett visszatenni mert az előző okos tulaj szétvágta. A Z-n jövőre jár le a műszaki, akkor ideiglenesen visszakerülnek a gyári kidörrentők.

A prizmán nálam is tornáztak a TDR-nél, át kellett szaladnom a szemben lévő alkatrészboltba és horror áron venni egyet (szerintem ebből élnek ). Kétoldalas ragaccsal megtámogatva addig bírta amíg ki nem toltam a vizsgaállomásról.
szerencsére még ott nem tartunk,hogy a "nyolcadlitereseket" ( ) is baszogassák...
Azt vágom, ez csak a negyede. Nem produkál valami nagy hangot, de azért megnézegették.
A prizma miatt nekem is pampogtak, és azt mondták hazafele vegyek feltétlenül egyet... azóta is megyek venni
a másik az,hogy ne értsd félre,de nemegy kategóri a két motor ott sem...
ezekre ugranak...
én is azt vittem oda és nem tudta a 100 decibelt
persze voltam már ott úgy is hogy meg semnézték,máskor meg prizma miatt átzavartak a boltba
attól függ reggel milyen gatyát vett fel