Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradt...
Én Tourmaxot vettem (biker-world). Persze azonnal kellett , így máshol nem is néztem körül.
Előkerültél?

Majd megbüntetnek oroszosan...

Tajgán a rendőr a segédjéhez:
- Mísa! Hogy mennek itt az autók?
- Plömplömplömplömplömplömplöm....
- És Mísa! - hogy ment a fiatalember?
- Whááááááááááááááooooooooom...

cr - gyári 7000/darab, athena - 2900/2db, heheh, ugyanaz.... lassan a hatso kerekben is cserelhetem oket, mar kikoptak .....
Traffipaxáradat

Matska téged ez kevésbbé érint
Az faszán csúszik! ...mondaná a Piller
Én akkor dobtam egy hátast amikor megláttam mennyi a szimering meg a porvédő. Imádom a nem várt kiadásokat...
Macadam-ot tegyél rá vazze'....
az jó játék, szombat délelőttöm ráment nekem is, köcsög szimering ....
ez van , mikor öcsém lenyulja a CBR-t, jönnek a dögök százasával, már válogatni sem tudok ......
Bibis a lába. Szerencsére semmi komoly, csak szivárgott az olaj a bal oldali telóból.

Rühellem a buszt! Jobban mint a mazsolát meg a köménymagot.
hehe, 2000km :-)
en kb 20-at mentem vele :-)
Mi történt a moccoddal?
BUSZRA?
Remélem ma (vagy holnap) elkészül az én motorom is. Most senki ne zargassa a Piller mestert, mert....irgumburgum.... Reggel buszra kényszerültem. Ezt a szégyent.
Halo, délután ha ráérsz, lehet átugranék légteleníteni.
Gázkar helyett pödörd a pöcsöd, az kevésbé költséges, és ha jól csinálod, akár szórakoztató is lehet
Azt hittem legalább meztelen csöcsös csajok mossák ezt is
Helyesen az: mibű'
Lemoshatnák az enyémet is
Valóban helyesen "mibűl" lett volna :))))))
A Mozdony is zabálja a gumit... A D208GP-n 2000km alatt lefeleztem a pedig 0 gumiégetés csak sima bajuszpödrés...
Pangás ellen hasonló témájú képeket a cbr-es kollégáktól!
jah, lotto csak 200 penz, annyier meg egy littyo benya sincs .....
bammeg, ez a cross-ozás tobbe van, mintha vettem volna egy palyamotort ..... pont most panaszkodom a cr forumon, hogy eszi a vas a gumit, mar lassan orakban lehet szamolni, meg keves benzin kell neki, vehehhe, sejted ....
költöd... Námvagyokakkoraparasztcsakelírtam....