Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már túl durva látvány lenne.
gombház?
Vazze'..ne kezdd el te is...
Akkor ajánlanék más programot, mondjuk menjetek el a Babaházba vagy a Skanzenbe, vagy a Budenz-házba, esetleg a Fekete Sas patikamúzeumba. Remélem ezekből végre kitűnik, hogy semmiféle alantas politikát nem állt szándékomba szóba hozni.

Az Inj-Actor kupát csak azért nem ajánlgatom mert úgy tűnik az idén elmarad. Ahol láttam anno a kiírást onnan is levették.
Ez kérlek a "Székesfehérvár és környéki" topik ezért ő itt azt ír amit csak akar. Ha téged nem érdekel, ne olvasd. Valami ellenvetés?
Többek véleményét figyelembe véve lehet hogy mégiscsak a normál utat választom.

De azért várom a válaszod és köszönöm meg1x
kollega velemenyet osztom, nem politikai forum, de nem mehetunk el amellett, hogy az esemeny tobb, mint 60 eve volt, es mai napig felfujt tema, nem ragozom tovabb. az, hogy kit hogyan szopatnak szana-széjjel, hogy huznak le, miert es mennyit fizetuk, meg pl trianonrol lassan mar torvenyesen kotelezo kussolni, valszeg mindenkinek magasabb prioritast elvez, mint a fent emlitett tema ... valamint az a kurvara idegesito, hogy egesz nap errol szajkozik mindegyik seggnyalo part ... lassan mar unom, nem vagyok vele egyedul. szerintem itt fejezzuk be, mielott elindul a lavina, es maradjon a motor, valamint az életérzés a téma
uff, én szóltam!

Befejeztem. Ezt itt nem... Ha valami bajod van ott az adatlapon a mail címem.
"de nem értem miről hablatyolsz". Pont erről!
én most is 2 pont alatt hibázok
Nem kevés munkám van ebben a kiállításban, de igazad van, jobb ha távol maradsz.
Nekem csak 6 év telt el a "B" és az "A" kategória között de volt olyan kérdés, hogy csak a szemeimet meresztgettem. Szerintem ne sajnáld rá az időt, nem árt felfrissíteni a tudást, arról nem is beszélve, hogy jó pár dolog megváltozott azóta.

Én is a Szfinx-et ajánlom Fehérváron.
első prágai motorostalálkozó
Próbálom a nem normál dolgokat távol tartani magamtól és másoktól is.Akit érdekel úgyis megtalálja.
szentendre
megkérdem pontosan
Mi vaaan? Már ne is haragudj, de nem értem miről hablatyolsz. Ennek semmi köze a politikához, állítsd már le magad.
kitöltve. sorry

mi az a nem olcsó?
én mindent végig szeretnék járni csak a kresz vizsgát szeretném elhagyni.
Te vagy itt a seriff?
Ez egy motoros portál , légy szíves a politikai oldalon offolni.Ezek a dolgok oda valók. Voltam egy két politikával foglalkozó oldalon , az a hazudozás mocskolódás ami ott van nem ide való. Kösz.
Menj a szfinx-hez ( http://www.polpop.hu/szfinx/ ). Rugalmassan végigülöd az elméleti dolgokat ( sosenem árt ), levizsgázol aztán jöhet a gyakorlati képzésnek csúfolt oktatás.
töltsd ki az adatlapodat...
lehet hogy tudok segíteni,de nem olcsó
szerintem járd ahogy kel,mert jobban megéri
és ne Ak-t hanem egyből az A-t csináld
Sziasztok! Motorom nincs, sőt még jogosítványom sem. Ezért kérnék egy kis segítséget. Tud valaki olyan iskolát vagy lehetőséget ajánlani ahol a KRESZ vizsgáztatást illetve oktatást kissé rugalmasabban kezelik.

Azért kérdezem mert 12 éves B kat. jogosítvánnyal nem szeretném ujra tanulni a kreszt és ha lenne egy könnyebb út akkor azt választanám.

Még mielőtt félreértés lenne. Minden gyakorlati részt annak rendje és módja szerint végigcsinálnék mert nagyon kezdő vagyok motorozásban ezért is csak Ak kategóriára tenném le először.

Köszönöm a segítséget.
üdv.
Igaz nem motoros téma, de ha valakit érdekel ma nyílik meg a kiállítás: Auswitz
Túléled az biztos, a többi meg kiderül júniusban
megvóóót majd meglátjuk csak a holnapot éljem túl
Na oszt matek?