Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jó ég! Szerintem őt láttam vasárnap Fehérváron délután kettő fele. Legalábbis tuti egy Benelli TNT volt, és nem sokat láttam eddig Fehérváron. Én nem ismertem annyira a Sanyit, csak látásból, ettől függetlenül őszinte részvétem a családjának, barátainak! Nagyon sajnálom!

Visszagondolván a stunt és a közút veszélyeire, lehet inkább visszatérek a gyakorlópályára... De csak ha rendbe lesz vágva a motor, addig semmi.
Reszvetem! Rip
ÁKI!

Joker09 es mail címen keress már meg beszédem van veled!

E E
Csakis az van!Várom...
2107 számvégű telcsid él még?
mondjuk 1szerűbb lenne ha megcsörgetnélek....
Szia Tarka Papa.Köszi megvok,az a tarka-barka a 3 éves unokahúgom gépe,most beértem 1 Red Bull 625 SXC-vel.TI jól vagytok?Remélem minden klassz,és happy,felénk ugyanez nem mondható el,sajnos!
hűűű tesó,az a paint-es kátéemm nagyon odab@sz!
amúgy vattafakker? minden oké?
Nyugodj békében...
Részvétem. Nyugodj békében Sanyi
nem nagy mutatvany megvenném annyival is cak legyen rendben ne lenne visszautve az ora meg akkor már lehetett ben nem 14ezer hanem 24 ezer is akár vagy ki tudja csak akkor nem onnan indul az ár ahonnan ők gondolják uh TOM rajtad a világ szeme h mi lessz köszi mindenkinek mindent addig is
Őszinte részvétem
Nyugodj békében...
Szerintem várd meg míg Tom megnézi. Az se biztos hogy ugyanaz a gép. Nomeg tizenpárezer km nem nagy mutatvány egy olyan motornak.
Szóval azt mondod h 1 év alatt beleraktak 14000 et mert úgye 2006os a paripa és 2007 óta ott áll a kereskedésben nem kell a kutyának sem és most 9000 km el eladó hmm
Nyugodj békében Sanyi!
Hihetetlen... Nyugodj békében Sanyi.
Akkor.
2008-ban.
Nem akartam vészmadár lenni,de úgy rémlik hogy nem 9000 volt benne! (az is lehet hogy rosszul emlékszem!már régen volt!)
Ha ez igaz akkor nem csak az ára redukálódott le...
Szia! Én már nézegettem ezt a gépet,de nem volt rá lóvém. 2007 decemberében vettem egy sisakot ebben a kereskedésben,már akkor is ott volt a vas. jó állapotban volt 14 ezer körül volt az órájában! akkor még 2.2 millát kértek érte. Az biztos hogy szép,és régóta áll! Üdv!
Nyugodj békében Sanyi.
Emléked örökké élni fog.
Helló ha minden igaz szerda reggel indulok megnézni a vasat olyasmi érdekelt volna h ki milyen volt az előző tulaja meg a km óra állás valóssága nálunk sok a trükkös emberke sajnos mert azért elég igényes voltam mindig a motorjaimra szeretem tudni h minden rendben köszi azért ha vmi megtudsz azt megköszönöm ha megírod bár már többet megnéztem meg már nem is az első motor veszem akár saját akár más részére segítségnek ott voltam de mindig j a plussz infó
Részvétem! tegnap pont akkor mentünk arra mikor kint voltak a mentők és a rendőrök.....
Most olvasom a Sanyi halálhírét!Ledöbbentett!
Ha tudunk mi is megyünk szerdán a FULL-GAS hoz egy gyertyával!
Könnyű legyen neki a föld!" Miért mindig a jók mennek el?
Ha érdekel szerdán rá tudok nézni a vasra, abban a kereskedésben van egy haverom.