Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ide jutottunk, köszi komcsik:

http://www.hasznaltauto.hu/2946283_honda_cbr
_2002

ha elmegy, nyomom tovabb az asszony ducatijaval, ennyi :-9
Sziasztok
Aki Cseszneknél meghalt Balázsnak hívták és három gyereke van Csetényi volt!
Fejér megyeiben olvastam én is, de nem derül ki, ki volt, 30 év körüli fazon, ennyi.
Nem tudom csak azt hogy motoros baleset történt!
ahha én már csak a töritől félek
Akkor jóvannakor. Holnap matek?
anyu ma azt hiszem bedobja
hááát az első rész egész könnyű volt de a 2. az majd meglátjuk
Ja, már amikor hazaértünk akkor kapisgáltam, hogy ottmaradt. Mindegy, majd valamikor valahogy visszakerül. Milyen volt a mai nap?
tudni lehet hová valósi volt?
milyen motor?
Sziasztok
Tegnap megint meghalt egy motorostársunk Cseszneknél az újra aszfaltozott résznél egy nagy ívű kanyarban kisodródott és nekicsapódott egy személygépkocsinak és szörnyethalt!
Tegnap mi is arra túráztunk és le volt zárva az útszakasz és más irányba tereltek minket!

Őszinte részvét a családnak!

Zsady
Tomi! mivel nem vagy msnen zaklatni meg ilyenkor már nem akarlak gondoltam szólok h ne keressétek a fényképezőt mert itt maradt
kösz kösz
szakonyi
a szkonyi győző a budain
szakálmetál(nem így kell írni,tudom)
a havranek utca elején
Sziasztok!
Nem írtam még ide,csak olvasom néha a fórumotokat.
Ledöbbentett a hír Sanyiról......
Nagyon sajnálom.
Részvétem a családjának. Jó srác volt.
Meg tudná valaki mondani,hogy hol lehet a városban jó áron castrol motorolajat kapni?
Köszönöm szépen!
Most részsikert sikerűlt elérnem, beindult az iridiumos gyertyával.
Csak most ujra kell szinkronizálni a karbikat mert le volt szedve az összes karburátor. Most az a jelenség hogy alapjárati fordulattól 4-5 ezerig dadog, nem jár egyenletesen. Utána elhagyja és megy mint egy eszetlen! De városba pont abba a fordulatszám tratományba használom ahol dadog. És hülye hangja is van, meg nem is olyan élvezetes vele igy menni! Majd a szinkron után elvállik mi lesz!
Csao! Én ismerem őket, vagyis a mi műhelyünkkel szembeni épületben dolgoznak. Mindig van náluk motor, nem kevés és mindenféle!

üdv.
Szevasztok!

Van valaminek talasztalata a Lene 2002 Bt-vel?
Most itt móron megtaláltam a szórólapjukat .
Fehérváron az ikarus gyártelep 16-os épületében vannak.
Motorok javításával, szervizelésével foglalkoznak.
Mert ha most bele teszem az iridiumos gyertyát és így sem fog jól lenni. Akkor szükségem lesz egy jó és olcsó szerelőre!
Thx!
Elég meredek a mamzer.
A "nemszeretem Talmát" meg "motorshow wodicska" videókat ajánlom szives figyelmedbe
Most ezt elmondhatnád magyarul is, mert kurvára nem értem mit vakersz.
Sziasztok!

Hétvégén jön valaki Citadella gurulásra?