Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú de cikiiiiii.... Szerintem cseréld le gyorsan a ZZR-t.
a kawasaki helikoptert is legyorsulta volna?
Szégyen és gyalázat.
Mi-24 az út mellett/felett
Osztrák rendszámmal szerb vedégmunkás?
Legyorsultak a 81-esen...
Ha ez a Tibi volt akkor tetszett neki, azért
Le lehet alkudni alahogy a 80 eurós árat szted?
:)
Jaj, meg az ilyen beszúrások hogy figyeld balra azt a vöröset...aztán bólogatni kellett hogy megnéztük ...persze számomra nem derült ki hogy azért szólt mert ocsmány teremtés volt, vagy tetszett neki.meee
Dódozni kell pénteken. Pláne, hogy ma lógtam két órát... Mi lesz?
megy vki innen pénteken pannóniaringre?
Jól nyomják nagyon.
Kipuba kapanyél, a végére meg mehet az érzékelő. Ha kiveszed kerékre legalább lesz ami megtart.
Szombaton nézzünk le a stadionhoz hátha oktatás van
Hát ott tényleg nem illik EGYENESEN menni

Ja, KÖSZI! Vasárnap megint megyek némi átalakítás után.
Hatalmas arc az tuti!
eccer lebasztak,hogy miért arra mentem amerre.mondom,mert nem mondtál semmit,énmeg így döntöttem
aszongya erre,ha ő nem mond semmit,akkor egyenesen megyünk...
mondom oké
körforgalom,hallom telefonál...3 kört mentem,mire beleordított,hogy húzzunk má ki innen
A Tibi meg a Vincz a két "Kínzó" nagy arcok! Sokszor majdnem behu... a röhögéstől. Maaaaaaaargit!
Ide is beteszem a blokkolóteszt eredményét:

Na kérem, sikerült összehozni a tesztet
Kb 120m-es egyenes szakaszon, FámaIII tripodon.
Azt azért mindenek előtt hozzá tenném, hogy a leírás szerint 100m-en belül nem hatékony a blokkolás.

Tapasztalatok:
Eleje tökéletes, csak közvetlen közelről voltam mérhető de akkor is csak kiegyenesedve. Tempóhoz behajolva még pár méterről is 100%-os volt. A hátsót valahogy feljebb kell tenni (majd szombaton kitalálom mert a hátamról többször is volt találat még 50-60m-en is. Csiszolok rajta és jó lesz szombaton megoldom, vasárnap újra teszt.

Ja és óriási köszönet a srácoknak még egyszer! (azt is megtudtam, hogy olvassák a fórumot
Szfinx-ből azok a mondatok maradtak meg nekem hogy:
- lassan menjé mer lemaradtunk
- következő lehetőségnél ****(CB recsegés)*** fordulunk
- lassan menjetek pirosat kaptunk.... még nem látlak benneteket (a rádióban meg halkan lehetett hallani mit beszél magába a Tibi(márha a Lada-motorhang nem nyomta el)...hooool a büdös picsába vannak ezek
- beleszól a cb-be: hol vagytok máááá?
- Bazzmeg hol a picsába keveregtek, áljá meg ott a hol vagy***,áljá meg ott a hol vagy,áljá meg ott a hol vagy
Szerintem sokszor azt vizualizálták hogy lopják a motort:)
125-ös endurorol átülve a ts-re, kiéerve a pályára kérdem a Tibitől, ugye ezeknél is 5 és 7 ezer között kell tartani a fordulatot? (háháhá) azt az arcot látnotok kellett volna
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni miskolctól 25km er re !vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
57 ehhez hasonló paci
Na CBF-hez képest még a GS500 is egy harapós vadállat volt, a GSX-et meg egyenesen egy gyorsulási versenyről tették a gyanútlan tanuló alá ha előtte a pihepuha CBF-et kipróbálta Elvileg 57 ló csak nem tudom hova dugták őket...
El tudom képzelni hogy ment, ha még a GS-t sem érte utol. Annak idején a 87-es évjáratú 125-ös TZR-em odavágott egy vadiúj GS500-at, azért az szégyen.
Szerencsére a Hondáról már lemaradtam...