Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Tényleg jo kis kanyarok vannak arra fele, de most mindenhol fel van marva az ut talán egy honap mulva lesz rajt fasza aszfalt és akkor jokat lehet tépni fehérvártol egészen tatabányáig!
mégegyszer emondom, Ha mééégegyszer ha mégeszer meghallom, hogy úgy van bemondeva h ki a leggyorsabb és a legeredményesebb motorosa és nem az a Tamás neve, pert inditok ellene
Ha hagyom!
mennyivel különb az a :))))))
a ferde szájával, ahol géesikszerezünk

Hajrá agyarország!
Sziasztok Fehérváriak!
Azt mondják, hogy Környe és Gánt között elég jó kanyarhós az útszakasz, és jó minőségű az út is!
Mit tudtok ti erről?
Valamelyikőtök járt már arra felé?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Köszönöm kedves tamás..
Ja, ugyancsak elfelejtettem.
Nem, aszonta a szerelőbácsi, hogy tágítania kell még a lőcsszájon annak érdekében hogy hatásosan csökkenjenek a bele-kupplungoláskor fellépő teherváltási nyíróerők kérlekszépen
Hello fehérváriak!
Meg tudná valaki mondani,hogy hol lehet a városban jó áron castrol motorolajat kapni?
A pontosság kedvéért:
Az imént beszéltem Krisztával, és megerősítette a 6 órai megemlékezést a Full-Gas előtt. Aki szerette, és ismerte Sanyit... ennyivel tartozunk.
Szia, ott én is néztem!
Meg vaterán is találtam fejér megyéből hirdetőt, szerintem ő az akivel most fel vettem a kapcsolatott!
De most már talán megoldódik a probléma!
Köszönöm szépen!
Helló

Most már kaptam elérhetőséget, és le is beszéltem egy sráccal!
Elvileg ő ma jön is le Mórra, és ha úgy van akkor el is hozza nekem a gyertyákat!
Így egyenlőre megoldottnak látszik a téma!
De minden esetre nagyon szépen köszönöm!
az e-bay-en is láttam a hirdetését, fehérvári, budai út valamennyi. ha gondolod kikeresem neked
nekem van iridium gyertyám! 12-be adom a 4-et!
tiédbe milyen kell?
cr9eix-em van
Sziasztok!
Eladó egy pár 820Km-t futott Dunlop Sportmax Qualifier gumi.
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
2008 okt-ban vásárolt R6R-en volt rajta!
Csak párban eladó! 40.000 Ft.
Tel:20/3361-461
Ez a fej pont olyan mint te . Hétvégén majd a szarpofozót előásod? 11-ére van időpontom kpmnél. MOtorod kész van?
Szerintem igen.
motorral mész ki a full gashoz?
küdtem mail-t...
Nem tudjátok hogy ki az a tag aki vaterán árul iridiumos gyertyát?
És fejér megye van neki megadva, lehet hogy fehérvári?
Már egy hete féltérden van a vas és már dühít!
Váljék egészségedre
köszi szépen ahogy időm engedi megyek megnézem aztán majd kiderül mi lesz vele aztán megegyezés kérdése de köszi mindenképpen. az enyém sem vitrinben volt csak vigyáztam rá és karcmentes maradt 9 évig de mindenféleképp kösz ha eltűnik onnan onnan a vas lehet h én voltam
Halo, megnéztem a vasat, sok újat nem tudok elmondani, km reális ami benne van, semmi baja nincs, fel kell rá ülni azt menni. Gumik 3mm körül vannak, Metzeller roadtec z6, fékbetét elöl olyan 1.5-2mm, de elmegy az is, valami riasztó van benne, egy két apró karc van rajta, ami nyilván abból adódik hogy nem vitrinben tartotték, első sárvédőn van egy apró repedés, tankon, a tankpad mellett van egy mélyebb vágás, de nem veszélyes, lámpabúrán kisebb karc. Igazából elég retkes, gondolom megázott párszor, de teljesen egyben van. Régóta áll bent, ezért ennyi az ára. Tudom ajánlani, sztem gyere és nézd meg személyesen.
Én megyek, fél 7kor lesz? nem 6kor?
Ha mész lehet jobban jársz ha felhivod a Krisztát.
Én sajnos nem tudok menni.
ezt értem,de perkátán meg arról volt szó,hogy még nem biztos
Csak annyit hogy este hatkor lesz. Gondolom vinni kell egy gyertyát.
Ennyi volt a levélben, de asszem ezt már valaki bemásolta.

Búcsú Sanyitól
2009. április 27.
Kedves Motoros Barátunk!

Fájdalommal értesítünk, hogy Benő Sándor a székesfehérvári Full-Gas szervízvezetője vasárnap örökre elment közülünk.
Szerdán este 6 órakor (április 29.-én) csendes megemlékezést tartunk a tiszteletére a székesfehérvári Full-Gas előtt. Kérek mindenkit , aki ismerte és kedvelte jöjjön el és gyújtson közösen velünk egy gyertyát, hogy fentről láthassa mennyien szerettük.

Kriszta
tud vki vmit a ma este fél hetes megemlékezésről a full gasnál?
szeva Tom azert ha megnézted a vasat meg van vmi infod majd jelezz mert addig nem indulok el de ha tutti a gép akkor megnézem na köszi addig is