Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár nem ismertem az embert de az ilyen m,indig rossz hír és ezúton részvétet kívánnék én is
http://www.hasznaltauto.hu/1558799_yamaha_fz1-s_2006 Sziasztok nem vagyok helyi de erre a masinára fáj a fogam és mivel fehérváron áll egy kereskedésbe gondoltam tud vki róla vmit ha így lenne irjatok meg mi a pálya a vassal köszi előre
Csatlakozok a megemlékezéshez, fájdalommal hallom, mi történt. A mostani csizmámat még szegény Sanyitól vettem...
Ott voltál TE is?
Sziasztok!
A dunaújvárosi hírlapban ezt közölték:

"Belehalt sérüléseibe a motoros
Megjelenés dátuma: 2009. április 27. 15:46
Szerző: DH-online

Perkáta - Mint arról tegnap hírt adtunk, Perkáta határában egy erős bal ívű kanyarban kisodródott egy motoros, majd egy táblának csapódott. A szerencsétlenül járt sofőr olyan súlyosan sérült, hogy a kórházban sem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe... (Frissítve)

Mint megírtuk, vasárnap késő délután Perkátánál, 18.24-kor a község belterületén baleset ért egy motorkerékpárost. Az életveszélyes sérültet a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították.

A rendőrség információi szerint a motoros Dunaújváros felől Seregélyes felé tartott, majd a 6208-as kereszteződéshez érve a járművével az erős balos ívű kanyarban kisodródott és egy kihelyezett elsőbbségadás kötelező táblának ütközött. A motoros olyan súlyosan sérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeinek tisztázására eljárást indított a rendőrség, tudta meg a dh."

Őszinte részvétem a családnak!
Nyugodj békében Sanyi! Hiányozni fogsz!
Részvétem a családnak.
Pedroval megyünk,ott tali,vagy felvegyünk?
Te is jössz?
Jól hangzik! De még nem volt időm alaposabban belemerülni.
Nyugodjon békében...

Neki volt Benelli TNT-je?
ma este 7-kor az OIL kútról indul egy csapat Perkátára a baleset helyszínére
Mi történt, azt lehet tudni?
Ezt most kaptam Krisztától emailben:

Búcsú Sanyitól
2009. április 27.
Kedves Motoros Barátunk!

Fájdalommal értesítünk, hogy Benő Sándor a székesfehérvári Full-Gas szervízvezetője vasárnap örökre elment közülünk.
Szerdán este 6 órakor (április 29.-én) csendes megemlékezést tartunk a tiszteletére a székesfehérvári Full-Gas előtt. Kérek mindenkit , aki ismerte és kedvelte jöjjön el és gyújtson közösen velünk egy gyertyát, hogy fentről láthassa mennyien szerettük.

Kriszta

Nyugodj Békében Sanyi!
DAS - "jonnek, es basznak" - de durvan, barmi bajod van, kinyomjak a lelket is az ellenfelbol, persze nem olcso az eves taksa :-)
azé kő ráűni és nem terpeszben ááni felette
Minta van még rajta bőven úgyhogy füstölhetné egy darabig!
1-es,első fék,kuplungot kibaszni,gyors 2-es,fék tart,3-as,ráülni,oszt várni vele...így megoldódik
4904 ha jól emlékszem de majd jön a Dia és kijavít ha nem. Az a vékony csík keresztben már akkor is rajt volt amikor vette úgyhogy szerintem is selejt guma de ahhoz képest jó sokat elment.
Majd ebédidőben mert itt csak mocsárvíz jön a gépből.
öreg az a gumi,de nagyon az
DOT szám?
igyál 1-2-3 kávét.. ..de motoron észnél legyél! ..vagy hát annál, amid van..
Nem is akartalak... Álmos vagyok én most ilyen turpisságokhoz. A motor is magától jött a cégig mert nekem sok közöm nem volt a közúti közlekedéshez reggel
mé' ne? ..bár nem jön be, lehet, hogy lehalt a szerver vagy ilyesmi..
értek ám hozzá, nem versz át!
www.kivanitt.he? (Be ne írd a böngészőbe!)