Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(ezt már a számládhoz írtam)
jó étvágy!
Ásásról mostanában nem szeretnék hallani.
Elmegyek kajálni aztán majd jól megválaszolom a leveleidet.
..a többiért fizess, ha kell.. (szok óccó )
nem vesztem el, csak elásódtam.. én lettem Ásóka.. ..de pötyörészek, egyet már el is küldtem.. (igaz, nem neked, de nem ez a lényeg.. )
..egyébként meg
Csak 3? És a többi?

Mizu elveszett? Pötyöghetnél valamit...egyszer...ha ráérsz...valamikor....
....meg különben is....
na ne mondd..

nesze: ..ingyé' adom (az első hármat )
A Brian szerint gyári hiba... Én is ezt tartom valószínűnek. Aki meg haragszik rám az húzzon el a sunyiba vagy mondja a képembe ha valami baja van.
Nahhh...bagoly mondja...
Ismerős volt az udvar.
Tök olyan mintha valaki kivágta volna. Nem haragszik rád valaki nagyon?
Me' mindig húzod neki, mint a zállat!
DE! még 2006-ban...
Az lehet selejt volt.
Köszi, holnap átnézem az oldalt, már alig látok ki a fejemből.

Az uccsó képed nem Gyenesdiáson készült?
csáá!
nem reklám, csak nekem is van DAS jogvédelem biztosításom..
( a képeimen is látszik )
www.das.hu itt többet meg lehet róla tudni,
ha érdekel, ajánlom az én üzletkötőmet, egy kedves székesfehérvári hölgy
Max az előző tulajnál tudnék reklamálni, ezzel a gumival vettem tavaly a motort. Akkor persze még nem látszódott semmi. Azóta beletettem 7e km-t, nagy részt közúton, pályán 4-szer voltam vele.

Ha már így felhoztad, mit érdemes tudni a DAS-ról?
ezt vidd vissza a gumishoz, fenyegesd meg, hogy bepereled, nekem is a DAS segitett visszakapni a gumimat, es mar a vegen mindennel fenyegetoztek .... egyszeruen hihetetlen, ilyet nem szabadna csinalnia ....
nem kell ide szogesdrot tomi. nekem volt olyan kedves valami segedmunkas geci, el vidi ipartelepen belul kessel szetvagta a zsir uj dunlop gumimat, meg lattam is, sarga felsobe volt a fereg .....
ezt megelozo heten meg szinten vidiben veleallt valami 10X10 millis femdarab, szerettem. majd erre ra par napra 20al megyek inota faluban, mi ez a kurva budos.... aztan szep zold aszfaltcsik gyarto gep a kanyarban ... akkor huztak az utat, tabla nem jelezte. kb fel centi aszfalt-finomkavics kombo raegett a gumira, 4 liter gazolaj+festospakli kellett, mire leszedtem asszonnyal, 2 szivroham, de megoldottuk .... gumi tulelte, szerencsere, pedig gazolajat nem szokta szeretni, kapott meg 10000km-et tavaly ....

utana en voltam a vilag egyetlen embere, aki megvette a michelin pilot power 2ct egy darab gyari hibas gumijat, melyben 1.5 cm holtjatek volt, az is nagy utkozet volt a gumissal, mire 5 honap utan kaptam egy ujat

tanulsag - legkozelebb betonbol ontok gumit, hadd szoljon
Az autópályát nem bírta. Olyan mintha kezdene leválni a futófelület. Korábban feltűnt egy kereszt irányú csík, de felületi sérülésnek tűnt.
Szögesdrót?
Én is vehetek másik gumit hátra...

'szameg, most aztán minden összejött...
Csak akkor jött a kopp meg a "mi lett volna ha" amikor lekerült a gumi a felniről. Előtte a jelenség csak annyi volt,hogy nagyobb tempónál (190+) leengedett Úgy nézett ki, mintha át lenne lőve, az összes szál szakadt volt csakhogy a futófelület sértetlen volt. Nem rázott, nem sétált de jó, hogy nem indultam el vele sehova mert bajos lett volna szétrobbant gumival hazajönni Kenyából.
Hogy jöttél rá?
Ja és jó, hogy nem indultam el sehova, a Pilot Road ki volt szakadva BEFELÉ! Külsérelmi nyom nélkül. Elég ronda volt, még a Tibó is azt mondta, hogy ilyet még nem látott.
Jelentem, f@sza D208 garnitúra feszít a gípen