hamár pályázás..akkor az új interspár+praktiker parkolót tudom ajánlani!:)lehet jókat keringőzni..csak figyelmesek legyetek a praktiker melletti parkoló a vasút irányába vmiért csúszós..nekemis sikerült ott kisebb sebeket szereznem..de amugy minden másik része tapadós,nagyon klafa:)
Szombaton 14:00-kor indul a felvonulás a Táborból!
Eddig úgy van, hogy lehet bukó nélkül is felvonulni!
De azt majd a helyszínen úgy is kiderül!
Gyertek minnél többen! Az a fontos, hogy idén nem a Monostori erődben, ha nem végig kell menni Monostoron, és ott lessz bent afenyvesben elhelyezkedő Ifjúsági táborban!
Részletesebben itt meg tudjátok nézni! www.desperadomc.hu
Haverokkal beszéltem már, kis kirándulásként jönnének el túrázni, és felvonulásra, utánna kis kirándulás a környéken, és estefelé haza. Én lemennék már péntek délután, éredekelne a Blues Company koncert, ha meg ottvagyok koncerten utánna ott is alszok. Szombaton meg túra a haverokkal. Idáig így van kilátásba...
Helló
Elvileg mi megyünk Komáromi mocis talira kb már hárman négyen vagyunk de biztosat mindenki pénteken mond!
Szombaton 12 30 és 13 óra között indulnánk Bodajkrol!
Jól hangzik nagyon. Remélem az idő is jó lesz, éshát köszi a meghívást csatlakozok. Holnap ha fórumközelben leszel le is fixálhatnánk a találkozót. Mára én el, mert sörözésügyben vagyok hivatalos, de holnap leszek.
Olyan kicsi pálya, hogy 5 perc után ismered minden szegletét, viszont annál poénosabb ilyen nagy gépekkel. Ha érzed, mindenképp csatlakozz, jókat szoktunk kergetőzni fent, és pénteken nem szoktak sokan lenni.
én semszeretném,csak a csapat körül is felpörögtek a dolgok
hétvégén fel kellene vennünk a videóhoz az anyagot és a jövő héten meg is kell csinálni
hétköznap nekem csak 4 után jó,a hétvégék meg csütörtök péntek körül tisztázódnak
de rajta vagyok
CSopka nekem is oké
20/327-51-98 az enyém,ha 7végén vmelyik nap összejön,hívlak
Részemről a jövő hét Péntek jó egész nap vagy hétvége. utánna csak Május vége. Túlbonyolítani nem kell sztmem, ha valamelyik hétvége jó akkor csörrencs meg ( 20 530 8633 ) pár nappal elötte aztán megbeszéljük.
Nyitott vagyok.
Pénteken egész nap jó, a hétvége képlékeny, de pár óra megoldható. A kedvencem mostanában Fehérvár --- Csopak --- Veszprém --- Fehérvár. Ez egy viszonylag rövid táv, összeszokáshoz viszont kiváló.
Eddig úgy van, hogy lehet bukó nélkül is felvonulni!
De azt majd a helyszínen úgy is kiderül!
Gyertek minnél többen! Az a fontos, hogy idén nem a Monostori erődben, ha nem végig kell menni Monostoron, és ott lessz bent afenyvesben elhelyezkedő Ifjúsági táborban!
Részletesebben itt meg tudjátok nézni!
www.desperadomc.hu
Elvileg mi megyünk Komáromi mocis talira kb már hárman négyen vagyunk de biztosat mindenki pénteken mond!
Szombaton 12 30 és 13 óra között indulnánk Bodajkrol!
ezt nem hiszem el megint beosztottak péntek du.ra melózni így megint nem tok kakucsra menni
Hétvégén megy valaki Komáromba motorostalira? Csatlakoznék szívesen, ha ... idáig egyedül vagyok:)
Köszi +1X!
hétvégén fel kellene vennünk a videóhoz az anyagot és a jövő héten meg is kell csinálni
hétköznap nekem csak 4 után jó,a hétvégék meg csütörtök péntek körül tisztázódnak
de rajta vagyok
CSopka nekem is oké
20/327-51-98 az enyém,ha 7végén vmelyik nap összejön,hívlak
persze nekem is képlékeny még,de nemmernék ígérni semmit
Pénteken egész nap jó, a hétvége képlékeny, de pár óra megoldható. A kedvencem mostanában Fehérvár --- Csopak --- Veszprém --- Fehérvár. Ez egy viszonylag rövid táv, összeszokáshoz viszont kiváló.
mikor?
hová?
megjött a jó idő közös gurulás valamikor?
MEKK MESTER ÉL!