Erről az a vicc jut eszembe, amikor végigmennek a katonák egy kurván, akinek zsilettpenge van a muffjában...csak neked az ujjad járt pórul, nem a pöcsöd, vagy a nyelved
Hááááááát nem tudom!Gondolkoztam a kipróbálásán én is,csak a haverok előre kiröhögtek mindkét robogónál!Eszerint bánhatom?
Miután a TOMPINAK kifogyott a benyája 5-perc után elment minden kedvünk a további gurulástól is!
Sziasztok!
2009.Április.24-25-26 Nemzetközi Motoros Találkozó a Komáromi (Koppány Monostori) Ifjúsági Táborban!
Részletesebben a Desperado MC oldalán találtok infókat! www.desperadomc.hu
Várunk mindenkit sok szeretettel!
Szeva!A tesztnapon kipróbálható motorok(legalábbis tegnap):ZX10, ZX6,VN 900,Piaggio MP3(400?) Egy próbát megérnek,de én a 10-est ajánlom,annak ellenére,hogy lassan már hülyebiztosnak mondható,és ezzel elveszíti a machó jellegét !Semmi meglepő lórúgás,semmi kiszámíthatatlanság,teszi a dolgát:pontos váz,jó fék(bár egy fémfékcső elférne az elején!)Nyugodtan próbáld ki,a felvezetősrác partner egy 'kis"autópályás csapatásra is!Amikor meghallod a szörcsögést a szívótorok felől,akkor biztos lehetsz benne,hogy előjöttek a lovak! Jó gurulást!
Szeva!A tesztnapon kipróbálható motorok(legalábbis tegnap):ZX10, ZX6,VN 900,Piaggio MP3(400?) Egy próbát megérnek,de én a 10-est ajánlom,annak ellenére,hogy lassan már hülyebiztosnak mondható,és ezzel elveszíti a machó jellegét !Semmi meglepő lórúgás,semmi kiszámíthatatlanság,teszi a dolgát:pontos váz,jó fék(bár egy fémfékcső elférne az elején!)Nyugodtan próbáld ki,a felvezetősrác partner egy 'kis"autópályás csapatásra is!Amikor meghallod a szörcsögést a szívótorok felől,akkor biztos lehetsz benne,hogy előjöttek a lovak! Jó gurulást!
Szasz!Fehérvár után Gánt meg Környe között nagyon jó minőségű az aszfalt,szinte egy kanyar az egész !A forgalom kicsi,de vigyázzatok a reggeli órákban,mert ez egy erdei út,tehát páralecsapódásra számitsatok!
Ki is röhögtek a Tigrisek rögvest!
Hát állítsd máá le magadat...
Miután a TOMPINAK kifogyott a benyája 5-perc után elment minden kedvünk a további gurulástól is!
2009.Április.24-25-26 Nemzetközi Motoros Találkozó a Komáromi (Koppány Monostori) Ifjúsági Táborban!
Részletesebben a Desperado MC oldalán találtok infókat!
www.desperadomc.hu
Várunk mindenkit sok szeretettel!
és a motor hogy vészelte át?
Salgótarjáni balesetnél elég kemény sebesség lehetett : http://www.inforadio.hu/galeri...