Szia!
Nem egészen. Páran Tata felé tervezik a HKG-t holnap. De azok közül is már a többségnek nincs is GS-e , ahogy nekem sincs.
Azért kérdeztem, mert a 82-es Cseszneknél nagyon rossz és errefele van valami jó ut.
csak nem a GS team jön Fehérvárra?
én sajna nagyon nem ismerem az utakat (63-as meg a 62-es katasztrófa csak annyit tudok), de a többiek biztos vágják a témát :)
Tegnapi napom:
Felmentem a Ringre csapatni egyet. Odafelé végig esett az eső.
Kétszer-háromszor eláztam, de cudarul. Úgy volt, hogy nem lesz megtartva a délutáni motorozás az idő miatt.
Aztán 3 óra után mégis felmerészkedtünk páran a vizes pályára. Tele volt vízátfolyásokkal, állt a víz több helyen is.
A 2es kanyar előtt eltéptem neki 2.-ban... úgy 160-170 körül érhettem rá egy vízátfolyásra. Mint utólag kiderült a balos telószimmeringem elfosta magát, és folyt az olaj-rá a guminra, tárcsára. Nem csöpögött-folyt.
Olajos gumi - vs - vízátfolyás...
A vízátfolyás győzött. Kirántották alólam a motort, és röppentem egyet. A felüljáró alól, egészen a bukótér végéig csúsztam...
Nem volt ajándék.
De szerencsésen megúsztam, talán mert az ŐrangyaloM vigyázott rám.
Szasztok! Ma voltunk az Ivanicsnál meggurítani a vasakat! Mindet kipróbáltam,szerintem a legszebb a ZX-6 os,de szerintem elég langyosan megy!(Varrógép!)Viszont a 10-est el tudnám viselni,csak kellene rá egy 28-as crosskormány,meg egy nagyobb hátsó lánckerék,hogy gyorsuljon alapról is !Idomok le,aztán nekem sincs kifogásom a vas ellen! Próbáljátok ki őket,kellemesek!(Csak a 10-est ne felejtsétek folyamatosan 8-ezer felett tartani,ott megy!
Aztán GOOOOOOOOOOO!
Asszem ma reggel volt mihályon valahol, volt kollégám(N.ladányi), kiment elé egy öreg csóka valami dongómotoros szarral aztán jól betakarózott a motorral. Nemsok baja lett, a motornak annál több. Ahogy elmondta elég szépen nézhet ki, olyan gép volt mint a tiéd (F4). Eleje, oldala, hátulja, teteje minden oda. A másik fél meg a mentőben kötött ki.
Nem egészen. Páran Tata felé tervezik a HKG-t holnap. De azok közül is már a többségnek nincs is GS-e , ahogy nekem sincs.
Azért kérdeztem, mert a 82-es Cseszneknél nagyon rossz és errefele van valami jó ut.
én sajna nagyon nem ismerem az utakat (63-as meg a 62-es katasztrófa csak annyit tudok), de a többiek biztos vágják a témát :)
Állitólag van Környe felé valami jó minőségű kanyargós ut? Ismeritek?
Meg szeretném kérdezni hogy most mit lehet kipróbálni az Ivanicsnál már mint a kawák közül.Mert holnap ki akarok menni én is
Minden más viszont igen.
Mondta Fülöp, hogy randiztatok. Nekem is kellene a bringára valami ordítós trombita...
Felmentem a Ringre csapatni egyet. Odafelé végig esett az eső.
Kétszer-háromszor eláztam, de cudarul. Úgy volt, hogy nem lesz megtartva a délutáni motorozás az idő miatt.
Aztán 3 óra után mégis felmerészkedtünk páran a vizes pályára. Tele volt vízátfolyásokkal, állt a víz több helyen is.
A 2es kanyar előtt eltéptem neki 2.-ban... úgy 160-170 körül érhettem rá egy vízátfolyásra. Mint utólag kiderült a balos telószimmeringem elfosta magát, és folyt az olaj-rá a guminra, tárcsára. Nem csöpögött-folyt.
Olajos gumi - vs - vízátfolyás...
A vízátfolyás győzött. Kirántották alólam a motort, és röppentem egyet. A felüljáró alól, egészen a bukótér végéig csúsztam...
Nem volt ajándék.
De szerencsésen megúsztam, talán mert az ŐrangyaloM vigyázott rám.
Aztán GOOOOOOOOOOO!
Na votatok tegnap kakucson? nem áztatok meg?
ma nem megy senki?
Megtudná nekem valaki mondani,hogy hétvégén a Kawasaki teszt napon mikor kezdődik a Streetfighter Show?
Előre is köszönöm!
Itthon vagyok ám már és holnap is nap.