Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kaja?megyek
csájé, decemberben szánkóparty? ..meg akarom nézni, ahogy lobog a tv maci haja.. ..meg a girnyaúé..
Már elolvadt az a picike is. Pedig jó lett volna délután szánkózni egyet.

Ízléstelenek ezek a finnek...
Kösz az emilcímet mégsem voltam fent mert utólag kiderült hogyha busszal megyek onnan a fél életemet le kellett volna gyalogolnom így irtam az általad megadott címre köszkösz remélem ez már összejön nem ugy mint a buzi pesti kawák
az lesz a mókás ha hazamegyek és otthon nagyobb hó lesz mint itt

Fazerina csoki helyett még mindig nincs nagyZé csoki ennyiben legalább van ízlésük az embereknek
Nem-e? Akkor majd figyelj! Este körmölök, most lépek mert 1000 a dolog.
(csakkicsikartadbelőlemaztalevelet...)

Pá!
nem mered
Hát itt Mohán! Gyere hógolyózni!

Izé....kicsit szét vagyok csúszva, ilyenkor gondok vannak a felfogásommal. Írjál Rozi....különben.....én fogok!
hol?
..egyébként nem volt gond, hogy csak másnap esett le a tantusz.. ..miután elmondtam..
Állat ez a gumi
Esik a hóóóóóóó!
Igazán szép dolog volt tőletek a pihenőpark megvalósítása. A büdös %&#¸-* orkoknak meg száradjon le tőből a kezük! Legközelebb őket húzzátok nyársra....
Felmész és megmondod AZ TEGNAP VOLT ÉS MA MA VAN HANEMTÉVEDEK....HOLNAP MEGVESZEM FÉLÁRON
ok csak naked motors is kért 4500 ft-ra abból indultam ki mind1 azért felmegyek jobban szeretném személyesen intézni
Ez nem az a cég, amelyik előleget kér. Az alba motornál még a 2000ft-os tételre is előleget kértek, itt nem.
ezen az oldalon az enyém nincs fent mondjuk van alkatrész katalógusom de holnap felmegyek fvárra azt személyesen mert kicsit nagyobb tételt kell rendelnem gondolom arra meg kérnek azért előleget
liptak@ivanicsfehervar.hu erre a címre írhatsz, ha kell valami. Én úgy szoktam már rendelni hogy www.temeculamotorsports.com - ról az OEM parts menüben ki tudod nézni a pontos cikkszámát az alkatrésznek, aztán elküldöm neki mailben, ő meg visszaírja az árát, azt ha kell akkor rendeli. Kb 1 max 2 hét alatt ittvan. Elvileg járnak a pinkbe egy hétten egyszer Tbányára, szóval lehet ott át tudod venni, csak le kell zsírozni.
jolvan csak már 3 kawánál beszoptam eddig duna-pest rezidencia nem foglalkozik alkatrésszel naked motors kiköltözött haláélba pesti papp motors meg megszűnt
Hogyne lehetne, most hagytam ott 18 rongyot 3 tömítésért
hali Ivanicsnál lehet alkatrészt is rendelni?
szarjál a törvényekre barátom,Rád is szarnak
ha tudod ki volt,basszad fejbe radiátorcsővel
Szóval köcsög bennszülöttek voltak. Egyszer elgurulunk arra focizni, igaz nem értek hozzá, de biztos jó lesz
Csináltunk önerőből hárman egy pihenőpakot Enying mellett ,a malompatak völgyében,kibéreltünk az önkorm.tól egy 1,5ha-területet,kipucoltuk a szemétből,gazból,dzsunelből!Készítettünk rá egy füvesített focipályát,BMX-pályát,amit lehet használni kisebb mocikkal is(pitbike-kismotor,stb)!Készült még ide egy szalonnasütőhely is sörpadokkal,stb! Vasárnap faültetés volt(35kőris,50tuja), igazából ezt avattuk fel egy malacsütéssel! Sajnos kedre virradóan az 50tujából 40-et ELLOPTAK! Keserű szájízzel írom ezt,de sajnos ez történt! Hiába tudjuk,hogy ORKOK voltak,semmit nem tehetünk a szar törvényeink miatt!
Szélesutat!(Vagy szebb jövőt?)
Egy malacot? Kösz nem!
Te is akarsz?