Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
AP Racingot tudsz kérdezni a +36705255400-on
mondd hogy tőlem kaptad a számot
Jut eszembe, szólt a ZZR,hogy fékbetétet szeretnék venni bele

EBC HH, EBC Organic vagy mit mást nézzek?
én is
csak annyi eszem nem volt,h köszönjek
úgyhogy szia!
Tizenpár évvel korábban kezdtem
Írtam mailt.
segítesz?
ha a bájitnáu árat nézem,az is megfelel.ha kevesebben meg tudod vásárolni,az még jobb.
időben mennyi szokott lenni?
Ez az ár tartalmazza az első- és hátsó fékcsöveket, fittingeket, alátéteket. Nem kell hozzá semmit vagdosni!
Olvastam, hogy fém fékcsövet keresel. Lesd meg ezt
A Tominak és magamnak is innen vettem. Korrekt az eladó, csak ajánlani tudom.
Talán miaúúúú.....

....tisztára mint az oviban!
kanyarban még most is piller az ász
wáháhá hagyd már ezt a hülyeséget kawásöntudatossrác! kezdesz olyan lenni mint tom barátunk.
Vau?
(CsakaYamahaamotor Raidonak szólt aki legalább annyira nyomta komolyan,mint én )
Nem is tudom ki szerette volna anno megvenni a Fészeremet! Jobban teszed ha inkább csöndben maradsz! Kezd kicsit uncsi lenni, ez a nincsmásmotoravilággoncsakakawasaki...

és most nyugodtan le lehet ugatni...
...pedig csak Kossuth Raidonak akartam
Bocs... YAMAHA az erősítőm, YAMAHA a hangdobozom és nagyon jók, de ha motorozni szeretnék nem az jut eszembe,hogy milyen szépen szól rajtuk a Kossuth rádió A YAMAHA csak csináljon HiFi-t, a Honda rotikapát, a Suzuki meg inkább semmit

Na... Jól beszóltam mindenkinek
pillerre
Én nyáron az 1.4-es ZZR-be szerettem bele. Annak a blokkja kéne a hetesbe
Tunyoginak most is 2004-es 10-ese van, ha jól tudom. Piller Janival volt szerencsém motorozni jópárszor, nem ajándék Még az F2-vel szaggattam, amikor elindultunk a vidi parkolóból egy városkörre vagy 20-an, köztük ugye a Jani meg a Török Bálint...A jancsár úton már nem volt meg a fél banda, mire felértünk a budain 6-an maradtunk, a többiek nem bírták a tempót. Az utolsó próbálkozó Kisfaludnál maradt el, utána ilyet szólt: Belementünk egy kanyarba 180-al, én fékeztem, ezek meg húzták a gázt. . Na akkor értünk le a budai kadocsa kereszteződéstől Velence IFI strandig északi parton 5 perc alatt. 160 alatt semelyik kanyarban nem mentünk. Elöl Piller, mögötte Bálint, aztán Orbit haverom meg én, meg még egy ember mögöttünk látótávolságon kívül. És ezt még lájtosan adták elő Meg ugye a Jani szervizeli elég sokunk gépét. Tunyeszról még ilyet hallottam, hogy most Győrben buszsofőr, azt állítólag át kellett írni a menetrendet, mert harmadára csökkent a menetidő . Gondolom az utasok meg lobogtak
Mi legalább motoron ülünk, nem zongorán
pf.... milyenek az emberek már... ültök a zőcségeiteken és egy motorra vágytok
AKG K-324 P
AKG K-301-es a fülesem. Tudsz jobbat?

Cakát!
Jó kis gép, nekem nagyon tetszik! Erős, kényelmes, kezes (nem egy kapkodó idegbeteg).....de azért a Z-t nem cserélném le rá. Örülök, hogy végre megtaláltad álmaid motorját! Vigyázz rá, különben kapsz egy fülest!
Na jó, egye fene nagy duzzogva...