Vigyázz mert boszorkány vagyok és gyíkká változtatlak Az sztem mondjuk még jól is jönne neked, mert a gyíkok zöldek Akárcsak a Kawák...namrámost mi következik ebből? Hogy a kacsa úszik a vízen, mert fából van?
Sztrítfájter barátaim óva intettek a goldfren betétektől, állítólag kurvahamar elmelegszik, meg nyikorog, cserébe viszont nem fog. Ja és eszi a tárcsát jobban mint kéne.
Nem kéne általánosítani. Egyébként a hondások rosszabbak, mert még más motort nem próbáltak, ezért azt hiszik a Honda a legjobb . Egyébként intravénásan kapom a Kawasaki öntudatot, már zöld vér folyik az ereimben.
Macsek! Naggyon sok sikert az új vasadhoz! Szerintem próbáld ki a Goldfreen-carbonceramia fékbetétek közül a lágyabbat!Peremartonban a nagykerje,(kiszolgálnak egyéniként is!)kb 5-eft/pár,és naggyon jó! www.moto-complet.hu Crossosok,de van náluk mindenhez!
Széles utat!
Én lehet EBC HH-t fogok venni. Legjobb lenne megvenni bele a 12-es gyáriját, de az 27 körül van . Szóval milyen is vagyok Fülöp Gabi? Elvakult fanatikus Kawás? Most ezt miből gondolod? Egyébként nem igaz, mert van pl olyan Honda, amiért a fél tökömet odaadnám, RC30. Mondjuk ilyenből az országban ha 2db van.
Amúgy is dolgoznom kell még. :(
És van még ez
ennyit találtam.
A Z-re találtam, 14-ből kijönne (előre). Lehet bepróbálom majd.
www.moto-complet.hu Crossosok,de van náluk mindenhez!
Széles utat!
hát ti kawások lavórszám isszátok a kawaöntudatot.
szerintem az ivanicsnak is van a raktárban polcon...