Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy érzed. Én kipróbálom ezt a HH-t, bár most lenullázódtam, de tavaszig sajna van még időm...
Mondasz valamit... Nem ugrott be nekem se pedig az már 3 éves koromban is ott volt, (ÁB, később Hungária)
hát... én voltam az Allianznál aszem a Rákóczi utca és a József Attila utca kereszteződésében van a biztosító (legalábbis én ott csináltattam velük a zöld izét :])
ja összvissz 61 eu a két pár szállítással. De nem tudom, voltam Kawánál, sztem megveszem a gyárit. Nézegettem pár gyári tokicot, rajtuk van még a hővédő lemez is a hátulján, meg elég igényes az anyag is.
Vágom amit mondasz,de szerintem te is meglepődnél egy olyan teszteredménytől,ahol mérnék,hogy az össz megtett km-nek hány százalékában megyünk 200-nál gyorsabban! (A pályázást is beleértve!) Természetesen hosszútávon értve!
az is lehet hogy beleolvadt a MÁV-ba :))))))))
Szerintem előtte telefonálj rájuk
Kérdezzrá az ügyintézőre, hogy ő rendelkezik-e már életbiztosítással...
meg térj ki arra is hogy:
Te figyejjé máide, ha én nem akarok fizetni csak biztosítást az hogyé van, hogy lenne...
Óóóóó, hogy az a........ Nem tudja valaki, hogy a Koronázó térről hová a búbánatba költözött az Allianz? Az épületet éppen renoválják.
Megyek a biztosítóhoz rendet tenni a bónusz besorolásom miatt, teljesen megkeverte őket, hogy 1(!) napig párhuzamosan üzemeltettem a 2 motort. Vicc.....
Szóval a HH = Goldstuff?

Nem tudok németül (normális fordító programot sem találok), ha a szett 54€ az jó ár, de ha csak egy pár annyi akkor az drága lesz. +7€ a szállítás.
meg ha letörik a farka újra kinő...
Megvan! GSXR A típus ne tévesszen meg. Ugyanaz a betét, ez 16 17eft között lenne. Szted kijön annyiból?
hh ez lenne, de ennyiért itthon is kapok.
Gizi a tulok
Most nézem 1 Satz = (2 Stück) Úgyhogy bukta
Ezen a német linken a kép megtévesztő, mert nem a 188-ast ábrázolja, de a dimenziók stimmelnek, úgyhogy ennek annak kell lennie.
Ezek nem jók, nekem ilyen kéne FA188H
De ez sem szállít ide.
Na ez viszont szállít germán, ennek az ára is kurva jó lenne, csak azt kéne tudni hogy ez ennyiért egy pár, vagy kettő? Mert ha egy, akkor ugyanannyi mintha itthon venném.
A hátadra!
Akarsz te is egyet a szemed alá?
Huhhh...szerencsére!

Cakát!
Te púpos!
Nem mertem, féltem,hogy megharap Csak a füle tövét vakargattam meg félve.
Ugye azért nem puszilgattad meg? A szemei nálam vannak, szegénynek rossz a látása, még jó hogy nem támadott meg! Vigyázz ám rá ott a messzi Fehérváron!
Csókold meg, hátha Hondakirályfivá válik
Ezzel kivégeztél Matska
Bálint...te meg akkor dódozzál és ne betyárkodj a CBR Clubban Jah és ígértél valamit....