hát... én voltam az Allianznál aszem a Rákóczi utca és a József Attila utca kereszteződésében van a biztosító (legalábbis én ott csináltattam velük a zöld izét :])
ja összvissz 61 eu a két pár szállítással. De nem tudom, voltam Kawánál, sztem megveszem a gyárit. Nézegettem pár gyári tokicot, rajtuk van még a hővédő lemez is a hátulján, meg elég igényes az anyag is.
Vágom amit mondasz,de szerintem te is meglepődnél egy olyan teszteredménytől,ahol mérnék,hogy az össz megtett km-nek hány százalékában megyünk 200-nál gyorsabban! (A pályázást is beleértve!) Természetesen hosszútávon értve!
Szerintem előtte telefonálj rájuk
Kérdezzrá az ügyintézőre, hogy ő rendelkezik-e már életbiztosítással...
meg térj ki arra is hogy:
Te figyejjé máide, ha én nem akarok fizetni csak biztosítást az hogyé van, hogy lenne...
Megyek a biztosítóhoz rendet tenni a bónusz besorolásom miatt, teljesen megkeverte őket, hogy 1(!) napig párhuzamosan üzemeltettem a 2 motort. Vicc.....
Ezek nem jók, nekem ilyen kéne FA188H
De ez sem szállít ide.
Na ez viszont szállít germán, ennek az ára is kurva jó lenne, csak azt kéne tudni hogy ez ennyiért egy pár, vagy kettő? Mert ha egy, akkor ugyanannyi mintha itthon venném.
Ugye azért nem puszilgattad meg? A szemei nálam vannak, szegénynek rossz a látása, még jó hogy nem támadott meg! Vigyázz ám rá ott a messzi Fehérváron!
Kérdezzrá az ügyintézőre, hogy ő rendelkezik-e már életbiztosítással...
meg térj ki arra is hogy:
Te figyejjé máide, ha én nem akarok fizetni csak biztosítást az hogyé van, hogy lenne...
Nem tudok németül (normális fordító programot sem találok), ha a szett 54€ az jó ár, de ha csak egy pár annyi akkor az drága lesz. +7€ a szállítás.
De ez sem szállít ide.
Na ez viszont szállít germán, ennek az ára is kurva jó lenne, csak azt kéne tudni hogy ez ennyiért egy pár, vagy kettő? Mert ha egy, akkor ugyanannyi mintha itthon venném.
Cakát!
Bálint...te meg akkor dódozzál és ne betyárkodj a CBR Clubban Jah és ígértél valamit....