Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak Nagymamámnál voltam, meg a Dia kipróbálta a hegyen, mentem össz. 30km-t. Viszont az igen élvezetes volt Soha rosszabb közlekedési eszközt!
hagytam a francba. majd összerakjuk.ha a Tibóéknak jó évek óta,akkor nekem is jó lesz.
sokat nem tudok még,nem hoztam el
készülget
azóta már tudom,Pityekék mondták...
sajnáltam,elég furán állt a lába...
A Pityu a sárga csibirukival?
Pipu-tesókám volt.

Előzött két autót... az első meg befordult elé...
2 borda, combnyak csont törés... tegnap meg is operálták...
Mit találtam
Van valami hír? Aztán mesélj az új szerzeményről.
Van még egyéb hozzáfűznivalód? Azt mesélj merre voltál, milyen volt.
A Mozdony nem végbélkúp! ...és amúgy is? Ki a franc az az Érdi?

Viccen kívül: 1,2-ben gázra jön fel (fél gázra ) még harmadikban is lobog az eleje
Az érdinek felmegy már?
Nagyon goromba lett a Mozdony az új áttétellel(l) Imádom
Jah közben olvasom az emiled... a reggeli órákban tudnák menni. ok?
Mehetek holnap a kidörrentőért?
kb másfél órája Sárszentmihályon egy tricolor cbr és egy piros opel corsa ütközött
tud vki vmit?
Szombat rövid karika? Mártonnal lehet kerülünk egy tavat.
Gyanítom Tokico.
Thamáshka!

Melyik remek gyártótól származnak a Mozdonyom féktárcsái?
EBC Double H? Holnap utánakérdezek az mennyibe fájna. Volt már ilyened? Valami arany középutat kellene találnom, olyan betét lenne ideális ami utcán és pályán (bóklászásnál) is megállja a helyét. Még a Nissin piszkálja a csőröm. Lehet, hogy a gyári a legjobb, de egyben a legdrágább is.
okker csak mondtam egy példát
20% esélyt látok rá, hogy a gyári Ferrodo. Ezekben Tokico van, de a Z1000 Nissin nyerges, úgyhogy valószínű Nissin betét van benne. Egyébként a Hondámban is Nissin betét volt, de elmondom nem egyezik az u.gy. nissin meg a gyári Genuine Parts Hondás Nissin. Ég és föld árban is meg minőségben is.
de előbb kérdezd meg szerintem hogy milyen márkájú fékbetét van hozzá mert ha a gyári pl ferodo akkor azt olyan boltba ahol lehet kapni sztem olcsóbb és ua csak esetleg nem kawasaki genuine feliratú dobozban van
Ezt én is olvastam. Én biztosan gyárit veszek, egyébként ez a teszt nem valamni meggyőzőz, mert 2 ember teszteltte és 2 ember nem fog 5 fajta betéttel két ugyanolyat fékezni, úgyhogy nehéz megmondani melyik fog jobban, de a gyári biztosan nagyon jó, viszont amit ajánlani tudok az az EBC HH, 19 körül van a pár, abban nem fogsz csalódni.
Fékbetét teszt

Most már végképp tanácstalan vagyok. Gyári fékbetét a Z-re: 14.375,-/pár
Eladó a volt Fészerem

Gusztustalanul össze lett matricázva. Új láncszett mi? Tavaly télen vettem rá.