Ez érdekes, amikor ott voltunk nem volt hangja. Azóta olaj nélkül burnoutoltak vele, vagy mi? A 480 az miért engedményes ár? Nem annyi volt eredetileg is, vagy elengedik a reget? Mellesleg találtam egy ZZR-t lakihegyen, igaz hogy 93-as, nem tudom hitelezhető e, de 500 papir és magyar rendszámos.
exkjúzmi, hogy belepofázom. kb annyi közöm van a témához, hogy azonos a tipus
"alkudj belőle! ! !...holnap viheted..." -
1. én úgy ott hagynám, mint a franc
2. odamennék egy jó szerelővel és megfülelném/ bontanám -ha lehet-.
vezérműlánc-csörgést csak felismerné az eladó is, de az a csörög 'valami ' ez gyanus...
UFF
száguldozó vérfarkas beszélt
Történt ma, hogy (miután tegnap megígérték,hogy visszahívnak közben meg nem) felhívtam ezeket a csabai emböröket,hogy mi a hányás. Erre mondják,hogy alkudjak, mert beindították a vasat és valami csörög benne.
Arra jutottunk,hogy megnézik,hogy mi baja és visszahívnak. Na persze amint azt kitalálhattátok, nem hívtak vissza.
Hívom ma délben... "Épp ebédelek, pár perc és visszahívlak..." IGEN! Jól gondoljátok fél 4 körül úgy gondoltam,hogy letelt a pár perc és telefonáltam. Erre: "Még nézik a vasat, 3/4-6-ig visszahívlak"
Oké mondom csörög, lehet alkudni, mennyi az alja? Erre ő: "Hát 480! -akár holnap viheted"
Na itt elkezdtem gondolkodni rajta,hogy:
1. Benéztük a vasat és ők kurva rendesek,hogy szóltak... (hát ez ma Magyarországon igen valószínűtlen)
2. A motornak semmi baja csak valami koma kinézte magának és sír-rí,hogy ne legyen másé és arra apellálnak, hogy úgysem megyek el smafura megint egy komplett napot és 12000Ft-ot feláldozva.
De mindenesetre nem tűnik megbízhatónak a banda az biztos.
Szerintetek mi a franc legyen? Ráadásul szombat munkanap és nem is biztos,hogy kapnék szabit....
Én meg ezeket néztem ki:
http://www.hasznaltauto.hu/2287092_kawasaki_zx7r_
1999
http://www.hasznaltauto.hu/2348342_kawasaki_zx-9
r_1999
A 9-est régóta árulja, egy megnézést megér.
Cakát! Szarakodik a sportmotor meg álmos is vagyok.
"alkudj belőle! ! !...holnap viheted..." -
1. én úgy ott hagynám, mint a franc
2. odamennék egy jó szerelővel és megfülelném/ bontanám -ha lehet-.
vezérműlánc-csörgést csak felismerné az eladó is, de az a csörög 'valami ' ez gyanus...
UFF
száguldozó vérfarkas beszélt
Történt ma, hogy (miután tegnap megígérték,hogy visszahívnak közben meg nem) felhívtam ezeket a csabai emböröket,hogy mi a hányás. Erre mondják,hogy alkudjak, mert beindították a vasat és valami csörög benne.
Arra jutottunk,hogy megnézik,hogy mi baja és visszahívnak. Na persze amint azt kitalálhattátok, nem hívtak vissza.
Hívom ma délben... "Épp ebédelek, pár perc és visszahívlak..." IGEN! Jól gondoljátok fél 4 körül úgy gondoltam,hogy letelt a pár perc és telefonáltam. Erre: "Még nézik a vasat, 3/4-6-ig visszahívlak"
Oké mondom csörög, lehet alkudni, mennyi az alja? Erre ő: "Hát 480! -akár holnap viheted"
Na itt elkezdtem gondolkodni rajta,hogy:
1. Benéztük a vasat és ők kurva rendesek,hogy szóltak... (hát ez ma Magyarországon igen valószínűtlen)
2. A motornak semmi baja csak valami koma kinézte magának és sír-rí,hogy ne legyen másé és arra apellálnak, hogy úgysem megyek el smafura megint egy komplett napot és 12000Ft-ot feláldozva.
De mindenesetre nem tűnik megbízhatónak a banda az biztos.
Szerintetek mi a franc legyen? Ráadásul szombat munkanap és nem is biztos,hogy kapnék szabit....
Én írtam két mailt is de még válasz nem érkezettt
ZZR1100
Ez meg egy kis technikai csemege:
Turnyingolás
"Kéménygyártást" vállasz még?
Inkább ez:
http://www.youtube.com/watch?v...