Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyümölcs utcában van egy bőrös manus... ööö nem tudom pontosan a címét, de ha a Budairól kanyarodsz az utcára akkor jobb kéz felöl lesz...
Mozdony!

Bár a színe ennek is förtelem....
Csak neked fényképeztem szombaton
Légrádi? 100% szakértelem, nyugodtan merem ajánlani!
A Pörös utcai hengerfelújítóműhely izéről tud valaki valamit? Érdemes oda menni? Jól dolgoznak?
Sziasztok!

Tudtok Fehérváron vagy környékén olyan helyet/boltot, ahol bőrruhát javítanak/foltoznak?

Köszi!
fasza
Nálam sem nagyon megy ez a szar(freemail) mostanában,meg akadozik is! De azt éppen megkaptam rendben,úgyhogy OK!
De igen, csak teljesen tuti biztosra akartam menni. Mostanában nem úgy működik a freemail ahogy kéne.
Szeva!Persze,jók a képek,de visszaokéztam ugyanabban a mailban!Nem ment át valamiért?
ott voltál?
melyik vagy Te?
kontra
Mit khééépzelsz hogy ilyen tartalmú oldalakra próbálsz navigálni éngemet...
Nézzétek ezeket a remek kis képeket, erről a varázslatosan sikerült kis osztálykirándulásról. Háttú
mi az a gerincfelvétel?
hemmegmontamhogynegyertekbenegyertekerreel...áll is a fórum

Ez a pali elég keményen nyomja, vagy nyomta: http://bikepics.com/members/dz...
Mester!
Jók a képek amit küldtem? Ki lehet venni belőle a lényeget?
úgy tűnik...
elég székelyes a fórum...
Mivansemmi?
Hű vazz! A quad nem a legkényelmesebb takaró
Szasztok! Motor mellett quadulok is,és tegnapelőtt sikerült úgy leszállnom,hogy a 250kg-os vasam a hátamon pihent néhány percig,miközben a hátsóguma a crosscsizmát nyalogatta!Persze egyedül voltam,szerencsére elég gyorsan magamhoztértem,és kimásztam a 'szarból"!Senkinek nem kívánok ilyen kalandot !Törés nélkül megúszam,de a vállaim,derekam,hátam húúúúúúúúúúúú!
Mindenkinek balesetmentes utat!
veh
jafasza nem azt linkeli mindegy érzed miről ugatok..majd dumcsizunk E E
http://www.temeculamotorsports...

Csá pöcsi ez a cucc az amit lekellett bontanom....Az alsónál van a tömítés rohadjon a belébe a szar!
kis lófasz 1forint méretű szarság miatt elkell bontani a fél gépet............

NA PÁ!
Ja csak azt hittem valami Z1000-es tapasztalatot gyűjtöttél olajügyileg.

Cakát!