Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megpróbáltam megint talán majd most
Mikor megyünk Szögedre 9est nézni?
a Fazer legalább motor volt látod
Vigyázz, csak olyan ér amin már van hasidom Nehogy a Diát rúgd le a motorról csak mert arra tévedt
Esküszöm, ha látok fekete Z1-et, egyből elgáncsolom a gazdáját és kiszolgáltatom neked
Mondtad régebben is csak elfeljtettem. Pont az idom szúrta az oldalamat amikor leheveredtem mellé
Ló étvágyat!
Most, hogy már nem fúrja az oldalad a kíváncsiság megyek is melegszendót gyártani.
Na hát arra én is... A Fazernek legalább volt alul váza...
Ha valahol összefutnál vele, légyszi szólj neki, hogy nézzen be ebbe a topikba.
Bocs,de nem találkoztam a mailjeiddel!Nem tudom miért,de ez így jött össze!
Ha még érdekel a téma küldj mégeggyet,a téma megjelölésével előre is kösz,majd figyellek!
Nem vagyok egy nagy Bodajk MC tag Tudom, hogy"körözés" alatt áll, de nem ismerős fekete Z1 VÁROSunkban
Olyan Ermax-os hasidom amilyet én is vettem, csak a távtartókra lennék kíváncsi. Régebben írt a Z topikba, de nem találtam elérhetőséget az adatlapján.
Milye van a Zén ami ennyire piszka?
Hát ez rohadt nagy szerencse
Fiatal én is voltam....de szemtelen soha
Hát milyen dolog ez... Ja igen, hát VÁROSBAN nem ismerhet mindenki mindenkit
Tutira nem
Tutira ismeri
Szép a Kawád! Látom bodajki vagy, nem ismersz véletlenül egy srácot akinek fekete nagy Z-je van?
Ha már itt a kilómétereket nézzük.... A 10 éves ZZR-ben is a 139000km a valószínű. 13900/év az semmi. Én szűk két év alatt összesen 28000km-t tettem a Gizibe és egy jó fél évig ebből állt az elektrónyikai szopattyú miatt.
Egy fenét!
Tünsz a hústul!
Inkább a 9es, szegény 7r elég rottyon van.
Nincs... Az 119000...