Még az aaabróóószt sem cserélte le
Fehér láncvédő...fehhhér...csoda hogy a telószárat meg a láncot kifelejtette a drágalátos tulaja...
különben jó...elég sok 7es úszik befele
Köszi szépen !
Igazábol nem hiszem hogy most vennék megint motort hisz a mostani is 1 éves nálam még szerintem megtartom egy darabig ,de azért nézelődök
Olyan áron, ahogy a Grande hirdeti, ajándék. Az enyém ugyanez az évjárat, ugyanez a szín, több km volt benne, egy másfél éve volt 650+reg. Hozzáteszem az enyém full gyári volt. Ezen már vannak gányolások, festegetés, azok a fehér fogantyúk, meg fehér ram air cső burkolat nagyon nem mutat jól, fos gumi, gyári cső, gyári fékcső. Ilyesmi. Meg az az abrószminta az oldalán ótvar. Amúgy ha vigyáztak a motorjára ez épphogy be van járatva 30ekm-el. Az enyémben jócskán van km és tökéletesen működik. Nyilván elromlik ez az, de a fő elemek nagyon tartósak, állítólag 100ekm-ig nem kell benne fődarabot cserélni. Én most fogok vezérműláncot, mert ki tudja mikor volt, meg szelepfedéltömítést, mert gőzös. Amúgy nagyopn jó motor, ajánlani tudom csak, ha nem félsz a 240kg tömegétől. Ezt a gépet 140-ből bepapírozod.
Hali.Én is tölük vettem a kawámat tavaj és akkor törötten 415 ezerért vettem.Szerintem nem sok érte de ez az én véleményem.Az enyém így nézett ki akkor!
Egy volt rendőr ismerős azt mondta hogy a motorosokat csak a statisztika miatt állítják meg, az hogy utánnamenjenek neagyisten megpróbálják "üldözni" az csak a legelborultabb körzeti megbízottnak jut eszébe. Amúgy ilyen viszonylag sok van az Őrségben, legutóbb egy Lada Nivával próbáltak befogni...
Szasztok!Gondolkodtam eddig,hogy megírjam-e vagy sem a következő tanulságos esetet!Ehéten kedden megállítottak kőszárhegynél a rend bősz őrei! A haverom Kawa 1000RX vasával voltam éppen próbakörön!Természetesen semmilyen papír nem volt nálam a motorról! Mikor megálltam, kapásból egyik odamondta a másiknak(hárman voltak!)na ennél miden szabályos lesz,mivel a motoros ha szabálytalan akkor úgysem áll meg!Lélekjelenlétemnek köszönhetően odaadtam nekik a saját GIXXER-em papírjait,amit át is nézett,és nem talált bennük semmi kivetnivalót,úgyhogy visszaadta,és jó utat kívánt!Természetesen a papírjaim egy tök más típusú,színű,rendszámú és köbcentijű gépről szóltak,de persze érvényes volt minden!Ha a vas lopott lett volna,akkor így gondolkodás nélkül átengedték volna!(LOL!)Persze ezzel nem akarom leszólni a srácokat,de az szereintem elég gáz,hogy minden szarért basztatnak bennünket(tisztelet a kivételnek)aztán meg ilyenek történnek!
Egy fehér meg egy szürke tutira volt, zöldre nem emléxek. A szürkénél majdnem repült a tükör, deaztán inkább visszafogtam magam. Ellenzem a tükörreptetést, de néha kijárna egyeseknek. Úgy rámhúzta magát hogy alig birtam kikerülni.
Köszi, közben megoldódott! A kereket ugyan nem sikerült kiszedni, de tavalyról maradt egy kis defektjavító spray, ennek köszönhetően óvatosan elgurultam a Centerig. Gumit kaptam ajándékba, ezt a szezont még kihúzom vele, csere + centír 3500 volt. A bosszúság felbecsülhetetlen... Télen én is beújítok valami emelőfélét, akkor a lánctisztítás is egyszerűbb lesz.
Üdv mindenkinek,
ma bemerészkedtem Fehérvárra és bár ne tettem volna... A röpke fél óra alatt kb. 4-en akartak direkt elütni
Itt meg is jegyezném hogy mind opel astra volt meglett koru "uriemberrel" a kormánykerék mögött, lehet hogy ugyanaz a pali volt? Lényeg a lényeg, menekülj ha astra van a láthatáron..
Mérgemben meg is kerültem a Balatont. Sokkal mókásabb volt...
Fehér láncvédő...fehhhér...csoda hogy a telószárat meg a láncot kifelejtette a drágalátos tulaja...
különben jó...elég sok 7es úszik befele
Igazábol nem hiszem hogy most vennék megint motort hisz a mostani is 1 éves nálam még szerintem megtartom egy darabig ,de azért nézelődök
Itt van egy pár ember aki ismeri a Kawákat , ez a 750 es átlagban mennyit érne?:
én is összetűzésbe kerültem eggyel
háromszor kerültem elé a lámpáknál és a végén már nem bírta cérnával
jaaa,robogóval voltam,nem a pirossal
ma bemerészkedtem Fehérvárra és bár ne tettem volna... A röpke fél óra alatt kb. 4-en akartak direkt elütni
Itt meg is jegyezném hogy mind opel astra volt meglett koru "uriemberrel" a kormánykerék mögött, lehet hogy ugyanaz a pali volt? Lényeg a lényeg, menekülj ha astra van a láthatáron..
Mérgemben meg is kerültem a Balatont. Sokkal mókásabb volt...