Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma, ma van ha nem tévedek és mégis egy FSport-hoz 560ért hozzá lehet jutni...
Még az aaabróóószt sem cserélte le
Fehér láncvédő...fehhhér...csoda hogy a telószárat meg a láncot kifelejtette a drágalátos tulaja...
különben jó...elég sok 7es úszik befele
Mail ment!
Köszi szépen !
Igazábol nem hiszem hogy most vennék megint motort hisz a mostani is 1 éves nálam még szerintem megtartom egy darabig ,de azért nézelődök
Olyan áron, ahogy a Grande hirdeti, ajándék. Az enyém ugyanez az évjárat, ugyanez a szín, több km volt benne, egy másfél éve volt 650+reg. Hozzáteszem az enyém full gyári volt. Ezen már vannak gányolások, festegetés, azok a fehér fogantyúk, meg fehér ram air cső burkolat nagyon nem mutat jól, fos gumi, gyári cső, gyári fékcső. Ilyesmi. Meg az az abrószminta az oldalán ótvar. Amúgy ha vigyáztak a motorjára ez épphogy be van járatva 30ekm-el. Az enyémben jócskán van km és tökéletesen működik. Nyilván elromlik ez az, de a fő elemek nagyon tartósak, állítólag 100ekm-ig nem kell benne fődarabot cserélni. Én most fogok vezérműláncot, mert ki tudja mikor volt, meg szelepfedéltömítést, mert gőzös. Amúgy nagyopn jó motor, ajánlani tudom csak, ha nem félsz a 240kg tömegétől. Ezt a gépet 140-ből bepapírozod.
Oksa
Majd ha egyszer még jó idő lesz és motoroznék biztos járok fehérvár fele is ,majd írok(remélem nem feledem)
Ha üzensz akkor szívesen megmutatom a vasat.
köszönöm válaszod meg lehetőséget is,de hiszek neked de attól még egyszer lehet meghalgatom
Semmi.De ha gondolod megis nézheted illetve meghallgathatod fehérváron.
és motorikusan nem volt vele semmi gond?
Hali.Én is tölük vettem a kawámat tavaj és akkor törötten 415 ezerért vettem.Szerintem nem sok érte de ez az én véleményem.Az enyém így nézett ki akkor!
Hali

Itt van egy pár ember aki ismeri a Kawákat , ez a 750 es átlagban mennyit érne?:
Egy volt rendőr ismerős azt mondta hogy a motorosokat csak a statisztika miatt állítják meg, az hogy utánnamenjenek neagyisten megpróbálják "üldözni" az csak a legelborultabb körzeti megbízottnak jut eszébe. Amúgy ilyen viszonylag sok van az Őrségben, legutóbb egy Lada Nivával próbáltak befogni...
Na a rendszám optimalizáció nálam is kötelező téli feladat lesz.
Szasztok!Gondolkodtam eddig,hogy megírjam-e vagy sem a következő tanulságos esetet!Ehéten kedden megállítottak kőszárhegynél a rend bősz őrei! A haverom Kawa 1000RX vasával voltam éppen próbakörön!Természetesen semmilyen papír nem volt nálam a motorról! Mikor megálltam, kapásból egyik odamondta a másiknak(hárman voltak!)na ennél miden szabályos lesz,mivel a motoros ha szabálytalan akkor úgysem áll meg!Lélekjelenlétemnek köszönhetően odaadtam nekik a saját GIXXER-em papírjait,amit át is nézett,és nem talált bennük semmi kivetnivalót,úgyhogy visszaadta,és jó utat kívánt!Természetesen a papírjaim egy tök más típusú,színű,rendszámú és köbcentijű gépről szóltak,de persze érvényes volt minden!Ha a vas lopott lett volna,akkor így gondolkodás nélkül átengedték volna!(LOL!)Persze ezzel nem akarom leszólni a srácokat,de az szereintem elég gáz,hogy minden szarért basztatnak bennünket(tisztelet a kivételnek)aztán meg ilyenek történnek!
alapvetően csakis azért nem szoktam leverni,mert a rendszámom olvasható(még )
Miért is?
Ügyi vagy!
Egy fehér meg egy szürke tutira volt, zöldre nem emléxek. A szürkénél majdnem repült a tükör, deaztán inkább visszafogtam magam. Ellenzem a tükörreptetést, de néha kijárna egyeseknek. Úgy rámhúzta magát hogy alig birtam kikerülni.
nem egy sötétzöld volt?
én is összetűzésbe kerültem eggyel
háromszor kerültem elé a lámpáknál és a végén már nem bírta cérnával

jaaa,robogóval voltam,nem a pirossal
Köszi, közben megoldódott! A kereket ugyan nem sikerült kiszedni, de tavalyról maradt egy kis defektjavító spray, ennek köszönhetően óvatosan elgurultam a Centerig. Gumit kaptam ajándékba, ezt a szezont még kihúzom vele, csere + centír 3500 volt. A bosszúság felbecsülhetetlen... Télen én is beújítok valami emelőfélét, akkor a lánctisztítás is egyszerűbb lesz.
Üdv mindenkinek,
ma bemerészkedtem Fehérvárra és bár ne tettem volna... A röpke fél óra alatt kb. 4-en akartak direkt elütni
Itt meg is jegyezném hogy mind opel astra volt meglett koru "uriemberrel" a kormánykerék mögött, lehet hogy ugyanaz a pali volt? Lényeg a lényeg, menekülj ha astra van a láthatáron..
Mérgemben meg is kerültem a Balatont. Sokkal mókásabb volt...
itt meg ciánoztak tán?