Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, sorry ... pont ezért javítottam ki magam, azzal, hogy látta az illettőt!
Bocs hogy beleszolok,Hayabusát vittek el probakörre,csakhát tul hosszura sikerült a karika.
Nem is ismerte azt a görényt aki elvitte.
Orvil jól mondja... mindenesetre sajnálom a srácot! viszont így nagyobb esélye van megtalálni, ha már látta az illetőt!
kekeckedesnek tunik de probakornel ide a lovetta, aztan mehet egy kort .... addig nezheti
Próbakörrel? akkor ismerte az embert, aki elvitte a vasat?
Ezt próbakörrel vitték el
Élőcigit?
reszvetem :-(
tecsonal nem ez az elso eset. valamelyik cbr forumban olvastam hogy a faszi zsir uj 1000rr-jet martak el. gondolom mikrobusz, vagy stb. terfigyelo kamera persze hogy nincs ....
trükkös cigiért? oda kell a menekülőrunit :-)
hehehehhelloweennek mit viszel?
Hi te Khull! Megyek fezenre...dolgozni . Kemény meló lesz, motorral kell mennem cigiért ATB-nek .
CSak aztán fel ne szippantsátok ti kis kokainbárok...JÓ UTAT
Akiknek bejött az élet...! Jó pályázást, én addig húzom az igát. Szép időtök lesz!
Mákja van hogy él, gondolom nem nagyon volt beöltözve.
Bocs, csak nem nagyon véltem felismerni ismerősöket, legközelebb szúrok egy kereket a drótszamárral.
Hogy mekkorát esett az Ákos? kb 160ig huzatta ki a Gixert, és a rendörök szerint 90nél kezdödik a csuszásnyom! tehát ja...egyébként kulccsonttörése volt meg talán agyrázkodás asszem, de lhet mégegyzser megmütik....ahoz képest elég jol meguszta hogy leesett a fejéröl a sisakja....nem volt szép látvány, meg hangzás sem
F2Tom, ha biciklivel jársz a "hosszu ut" felé( ahol a Bikerboyok gyakorolnak), akkor is nyugotan köszönhetsz, nem bántunk mer Kawád van
Mi a manó? Megint ketten leszünk F2Tommal? Se Mikó, se Dr. Ző, se Peppe, se Pufi. Megint ketten kaucsukoljuk szarrá Kakucs csíkját
Azért ha valakinek van kedve, jöjjön! Csütörtök délután fél2 körül érünk oda.
Hát... nem szivesen lennék szegény helyébe, de annak mégkevésbé akinél az alkatrészek esetleg felbukkannak...ebből is látszik, hogy az elővigyáatosság nem hanyagolható el motoreladásnál(sem)...
Sziasztok!
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!

Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!

Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést
Na jóéjszakát, léptem aludni
Báááááááááá, gettó pipolla Akko nem jössz velünk meccselni?
Jó leesett... Sárga g..i
Ezt nem annyira vágom...
Fejtsd már ki légyszi!
Nem rossz a GSXR csak ne legyen baja az injektorodnak, mert akkor szopsz, mint a torkos borz...

Áki nem picit esett, múltkor kérdeztem Jeromtól, hogy mizu vele, nem sok mindent tudott róla ő sem. Odabaszarintotta magát elég rendesen...

Ma van Ring, és nekem kurva pénteken lesz kész a motorom...
Az ex sógorod
Pimp my szétesikszer. Te, akkor nem is olyan rossz gép ez a suzuki, hogy ilyen repüléseket kibír. Amúgy nagyot esett vele az Áki? Azóta hallottál róla valamit?