Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek!
:( hát melegen ajánlom a met.hu-nak h ne legyen igaza a mai időjárással kapcsolatban...bizok benne hogy Aignerre támaszkodnak
véresre festjük a mennyboltot, Pest ege lángolni fog...
Holnap átugrok, csörgök előtte.
Görgőzést csak pesten csinálnak. Piller Janival kell beszélni.
J.S.I. szerintem.
Monnyuk holnap déltől, mert nem dolgozok holnap
haho mindenki,

Fehérváron tudtok olyan helyet ahol felnit javítanak?
Hi! Tesztnapos fényképekért mikor mehetnék el?
Polo már küldött egy 20-as számot sms-ben, de az nem kapcsolható...

:-S

Ott a telszámom az adatlapon, oda küldheted:-)))
De tudjuk
Piller Jani számát nem tudjátok?

Megin elvesztettem:-((((
Hi mindenki!

Aki ismerte Michalt, és szeretne tőle végső búcsút venni:
Csütörtökön lesz a temetése 3 órakor Balatonvilágoson. Egy "kisebb" csapattal indulunk tőlem 2-negyed 3kor.
A család kérte, hogy lehetőség szerint motorral menjünk, motoros temetést szeretnének!
Köztük Michalphoto-t...
Ez egy másik baleset volt.
A hétvégén 4 motorost vesztettünk el...
neten ez volt:

Teljes útzár a 7-es főúton
Egy motoros meghalt, hárman súlyosan megsérültek egy balesetben, amely a korábbi hírekkel ellentétben nem Siófokon, hanem Balatonszárszón történt - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
Tihanyi Zoltán tájékoztatása szerint a két autó frontálisan ütközött a 7-es főúton, majd egy motoros is a gépkocsikba csapódott. Hozzátette: a balesetben a motoros a helyszínen meghalt, a gépkocsiban utazók közül hárman súlyosan megsérültek.

A műszaki mentéshez a siófoki tűzoltók vonultak ki, az utat teljes szélességében lezárták.
Ha jól tudom:
Michal ment Siófok felé. Vele szemben érkezett egy Minis csaj, aki elsőbbségadás nélkül bekanyarodott elé- az aranypart irányába.
A szemtanúk elmondása szerint Michal nem ment gyorsan, totál átlagos tempóban haladt...
Részvétem.
hallo. olvastam valamit az esetrol, 4 sort, es hogy autos kikanyarodott vagy mi, de nem igazan tiszta mi volt. van valakinek bovebb infoja, hogy mi tortent?
Őszinte részvétem
Nyugodjon békében.
Nagyon megzuhantam tőle én is.
Elmentünk este a baleset helyszínére gyertyát gyújtani... szörnyű.

Én az elmúlt két napban eldöntöttem, hogy minimálra veszem az utcai motorozást. Vagy lerakom a gépet, és eladom, vagy pusztitok róla mindent, és csak zárt pályán használom. Kijárok a fiúkhoz fighterkedni, meg eljárok pályázni és pont. Engem semmi gyökér autós ne csapjon el, engem is várnak itthon, úgy ahogy MICHAL-t is várták, várják...
Megrendüléssel hallottam, mi történt, Fülöp Gabi hívott, hogy este megy mindenki hozzátok, elmennék én is, de dolgoznom kell. Nagyon vigyázzon magára mindenki, mert tele van az út gyilkosokkal
Részvétem!
Őszinte részvétem.
sajnálom, részvétem