Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kula verda

Cool a Verda... dolgoztam, dolgozok nekik is...
Jajaja azt tudom mert aznap(20.a) este 10kor jelenésem volt a kuton a bemutatóra hát igy a cool a verdában éreztem magam, csak szegény Zsé nem vihette el a kész járgányt
ma reggel 8 körül a vértanú-berényi sarkon fekete régi KTM-opel astra ütközés
ismeri vki a motort?
Szevasztok.

Sikítson aki tud lég-olajos 1100es gixer leömlőket, vagy bandit1200-re való rendszert (akra, joshi, etc)

Bandira szánom...

Hívhattok is: 30 8642123
Hi!
Köszi szépen!
Kedd déltől szerda reggel nyolcig folyamatosan csináltam a festését... utána alvás 2 órát, és lakk a Duics Tibinél!
Este már motoroztunk vele...
Ezt mindjárt gondoltam
Csütörtök valaki kaucsuk?
Nem is annak vettem, de tényleg köszi!
Igazából nem hízelegni akartam,de tetszik ahogy nyomjátok! Elismerésem!
Kedves Fenyő, köszönöm a dícsérő szavakat, jólesett...:)
Peti még nem volt alkalmam gratulálni a Jerome(Mostmár Symon) GXS-R-éhez, tényleg szép lett!
De a képen amit betettél egy új Hajahuja van
Egyszer majdnem vettem egy CBR1000F-et de nem bánom,hogy kimaradt.
A biketits-ről akartam belinkelni egy képet hogy mi a nem szép...de így hirtelen nem találtam
amúgy a cbr1000F-hez hogy viszonyultál régen, az se teccet?
Tessék: NEM SZÉP!
És még mondja valaki, hogy ez a nagy ellés nem szép:http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintem ebben a színben és akció közben elég egyedi látvány...
még akkoris ha nem lánccsattogtatós jeleneteket rendeznek vele, mint bizonyos zzr1.4 tulajok...
Most olvastam a Pályamotorozás topikban, hogy pénteken és szombaton autós nap lesz Kaucsukon. Te erről tudsz valamit? Csak azért mondom, hogy ne menjetek feleslegesen...
Sénignek ilyen kupakja van? Nem is láttam még, mondjuk mindig a pogácsaszaggatóban tolja.
Csak miattad kis Kawacsacsisom...
Tibó sisakja... csak én koptatom most.
Mi az a kawasaki kupak a fejeden?
Szeva Fülöp pajti!

Szerda reggel oda kell érni minél korábban. Symon, no meg én, TE, meg Balu, csak neki még nem szóltam...
szerda mikor? és ki jönne még?
és én is mehetek?
Szept 29. Hungaroring
De lesz addig elvileg Pannonia ring is...
De ha szept 15 körül, után még lesz, akkor egyszer bejátszhatnánk