Ingyom-bingyom, PszichoPolo!
ígérem, nem rendetlenkedem itt sokat, jó gyerek leszek! ...és még nem kaptam hormonbeöntést, tényleg jámbor jószág vagyok! ...még...
Jöttek (istentudjahonnan mert nem kérdeztem) megnézni a Gizit mert hírdetem. Emberünknek elmeséltem mindent alfátót a váltócseréig aztán elindult egy körre a Metro parkolójában... Eltelik egy perc.... Kettő... Öt... Sehol, pedig nem kell nagy helyre gondolni. Mivel szandálban volt és bukó nélkül így nem gondoltam,hogy meg akar pattanni fizetés nélkül és nem küldtem utána a Tomit, de lám egyszer csak tolja a motort a sor végén Na mondom, eddig semmi baja nem volt, most neki sikerült megölni... Hát egy fenét! Eddig ETZ-je volt és miután jampeckodott a parkolóban és megijedt valami autótól hát rámarkolt a fékre Etkó stílusban és már tálalva is volt a perec . Kuplungkar, index törött meg minimális horzsolás lett a deknin meg a fejidomon. Meg persze nem vette meg csak adott egy István királyt indexre meg karra... Így jártam Öcsém elugrott a garázshoz, hozott egy marék kart de egyik sem volt jó úgyhogy szedhettük le csutkát és felekecseltünk egy Danuvia fékkart kuplungkar gyanánt, hogy egyáltalán haza tudjak menni.
Ja. A Danuvia fékkar, mint kuplungkar elég litty-lötty, nem az a megszokott japán precízség , de holnap tuti autóval megyek dolgozni mert bal tükör nélkül elég rosszul érzem magam.
Ne becsülj le!D! TOM rendszámú ződ robi volt,persze le tudtam volna lépni ,de normál tempó mellett tök ügyesen szúrta a sorok mellett!Persze tudom ,hogy helyi fightercsákó,(sokszor láttam a városban)de tényleg elgondolkodtam rajta,hogyha egyszerű átutazó lennék egy túravassal,simán megenne a városon belül!
(De én ezt a műfajt 86-óta nyomom!Ez mond valamit?XD!XD!XD!)
Széles utat!
Szeva! Jól látod,de ezt én csak maszekban" gyártom,egyedileg!Az adatlapomon láthatod a csapásirányt,de az csak a jéghegy csúcsa!Csinálok persze ZŐDre is,csak a határidőkkel vagyok mindig bajban,de ezért is vagyok óccsó',a kifogástalan minőség mellett! Főállásu meló mellett csak sporttársi alapon(és áron) csinálom!
Széles utat!
a motorsprint ben elég jó gumikat árulnak, de az áruk is huzos(legalábbis ahhoz képest, h használt, átlagosan 85-95% os gumikrol van szó, és nagyjából ennyivel olcsobb, mintha ujat vennél) Ha ezek ellenére is érdekel, akkor a Palotai uton van, a sárga 10 emeletesek alatt, ha nyitva vannak, a bolt elött állni szokott 1-2 motor(crossok álltalában), elég nehéz eltéveszteni. Egy próbát azért megér, hátha szerencséd lesz, és olcsón tudsz venni
ígérem, nem rendetlenkedem itt sokat, jó gyerek leszek! ...és még nem kaptam hormonbeöntést, tényleg jámbor jószág vagyok! ...még...
a srác meg ne satuzzon, ha lát egy perecet! ..mikor gyógyul meg Gizella?
..és öcséd mit aKARt ( ) egy marék karral?
Cicc, most olvastam, mi történt... nagyon sajnálom Gizit...
Jöttek (istentudjahonnan mert nem kérdeztem) megnézni a Gizit mert hírdetem. Emberünknek elmeséltem mindent alfátót a váltócseréig aztán elindult egy körre a Metro parkolójában... Eltelik egy perc.... Kettő... Öt... Sehol, pedig nem kell nagy helyre gondolni. Mivel szandálban volt és bukó nélkül így nem gondoltam,hogy meg akar pattanni fizetés nélkül és nem küldtem utána a Tomit, de lám egyszer csak tolja a motort a sor végén Na mondom, eddig semmi baja nem volt, most neki sikerült megölni... Hát egy fenét! Eddig ETZ-je volt és miután jampeckodott a parkolóban és megijedt valami autótól hát rámarkolt a fékre Etkó stílusban és már tálalva is volt a perec . Kuplungkar, index törött meg minimális horzsolás lett a deknin meg a fejidomon. Meg persze nem vette meg csak adott egy István királyt indexre meg karra... Így jártam Öcsém elugrott a garázshoz, hozott egy marék kart de egyik sem volt jó úgyhogy szedhettük le csutkát és felekecseltünk egy Danuvia fékkart kuplungkar gyanánt, hogy egyáltalán haza tudjak menni.
Bááááááááááááááááááááááááá
áá!
Látnád öcsémet a mezei Dio-val Bár ő bármilyen motorral képes egyből határon menni.
(De én ezt a műfajt 86-óta nyomom!Ez mond valamit?XD!XD!XD!)
Széles utat!
Széles utat!